Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 17.02.2016.
10:15
Vestionline A
Sporazum o prekidu vatre ugrožen je u startu optužbama da Moskva predsedniku Asadu omogućava da utvrdi ne samo sadašnju vojnu nadmoć, već i buduću pregovaračku poziciju.
Sreda 17.02.2016.10:27
Пази "оптужбе" - хоће контролу над целом Сиријом... Па шта, као сиријском председнику, треба да му буде крајња амбиција, контрола над ботаничком баштом у Дамаску...? Вербална дијареја западних политичара нема краја.
Sreda 17.02.2016.17:30
Страшно човече шта какве менталне испаде морамо да слушамо од тих имбецила, да не помињемо кад неко њихову умоболност осети преко леђа...
Sreda 17.02.2016.10:33
Kako je samo bezobrazan ovaj Asad. Malo mu je što je legalno izabrani predsjednik Sirije nego hoće da ima punu kontrolu nad "cijelom" Sirijom. Zamislite bezobrazluka da Asad hoće svoju naftu samo za sebe i neće da dozvoli da ga pljačkaju Turci, Britanci i USA švercujući sa Islamskom Državom i Al' Kaidom. Neviđen bezobrazluk.
Sreda 17.02.2016.12:31
Razotkrivena zavera: Naučnici otkrili da mozak ne oštećuje virus „ZIKA“, već otrov koji proizvodi „MONSANTO“!
Sreda 17.02.2016.12:57
Ipak mislim da je Obama danas stavio akcenat na privredu i standard gradjana Amerike , a Rusiju zavio u crno . Americki standard gradjana je danas - drugi svet .Zive kao nikad do sada . Uvek su u odnosu na ostatak sveta ziveli visoko-standardno i u izobilju ali ovo danas je vrh tj. neka druga galaksija za neku poluazijsku gologuzu - Rusiju . Obama vraca Ruse u redove za lebac !!! Vodi vrlo vrlo mudro globalno-miroljubivu politiku i GAZI Rusiju drugim , korisnijim , sredstvima ... ne izazovima naoruzanja ///danas se i Zeman(komunjara-rusofil) oglasio tj. u ime Rusije skerlice kako su sankcije NEproduktivne -sta se onda koj moj javlja ako idu u korist Rusije !? Sta njega "boli" za Rusiju ?/// . Obama im razdire privredu ... unistava rubljicku ... urnise budzet ... druga godina za redom - recesija ....(da ih sankcije ne pogadjaju - e to moze da trube Vestima oniline) pa jedan jedini Googl jaci je od ruskog budzeta , a Mc Donald`s bi ih smazao za frustuk ....ajde rusofili , kazite jedan ruski brend , a da se ne zove kalasnjikov i vodka .... kad Rusima malo krene privreda oni sav profit uloze u oruzje i alkohol - rat rat i samo rat . Zabavlja ih Obama ratom u Siriji - vrlo originalno ... "pretnjom" Ukrajine , Turske , Saudijske Arabije , Nato-m , Pakistanom , Jordanom ... a u medjuvremenu urnise im privredu - standard gradjana na nivou 15 veka !? Obama je fenomenalan - zavrnuo slavine svih tokova gasa ... a SLAG na tortu je CENA nafte !!! To je nevidjen Obamina obmana u svetu globalne politike tj. globalne ekonomije nesvakidasnji biser i primer par excellence ... slobono se moze reci - jedinstven !!! Danas je u Rusiji glavna tema - kako preziveti sa deviznom rezervom , a ako je potrebno nacece onu i "zlatnu rezervu" . Obama ih razdire - iznutra , a uposlio ih je ratom i to je sada Rusima glavno zanimanje !!! Izolacija , alkohol i beda , a kremaljski pacov izolovan od sveta vec je poceo sam sebi da gradi kavez !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)