Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 10.05.2015.
09:25 >> 16:12h
Tanjug, slobodnaevropa.org A
Policijska akcija protiv naoružane terorističke grupe završena je u nedelju popodne u Kumanovu. Nakedonski MUP je saopštio da je u akciji ubijeno 14 terorista, a da je nastradalo osam policajaca. U dvodnevnom okršaju povređeno je 37 policajaca.
Nedelja 10.05.2015.09:39
Ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankuloska je najavila da će policijska akcija trajati sve dok i poslednji terorista ne bude neutralisan..................Tako se to radi, al produzite dalje prema okupiranom Srbskom Kosovu i arbaniji.......tamo ih treba Neutralisati !!! Videcete makedonci ovo je samo sami pocetak..a kraj o kojeme vi pricate moze samo biti postignut sa masovnim napadom svih postojecih vasih jedinica.....tamo ce vas cekati prekaljeni teroristi poput taci i haradinaja, nemoj te zaboravit....da ce vas nacci nato napadad.....ko vam je kriv....priznali ste djavola....sad se nosite sa Posledicama....kod vas ih ima 600.000 !!!! Aj da vidimo kako ce te vi to da resite !
Nedelja 10.05.2015.13:48
Kad tad , nažalost biće rata. Da su nam odgovorni pametni i da spremaju koaliciju Srbija-CrnaGora-Makedonija-Grčka, ne protiv albanaca jer su istorijsko dokazali da su slabići i kukavice , nego protiv sila kojih ih upotrebljavaju na Balkanu. Same šip-tare bi Srbija rešila za 24 časa, netreba tu nikakvu koaliciju, ali iza tih kukavica stoji Turska , SAD i Nemačka. Ne zato što ih vole (mislim ko voli šip-tare ?? Još nisam sreo neko da mi kaže da ih voli iako sam obišao 7 evropskih zemalja...) , bego su im ti kromanjonci potrebni za svojih ciljeva...Šip-tar je samo hrabar da se sakrije i da puca u leđa. Šteta je velika što naša kraljevina nije isterala i deportirala većina albanaca u poraženu Tursku. Istorijska greška koju danas svi plaćamo. Ali i kusur će polako da stigne....
Nedelja 10.05.2015.14:11
Tacno, dobra procena okolnosti, kad sabiramo sve sta smo izgubili sa Kraljevinom Srb-hrv-slo onda mozemo biti Srecni sto i uopste i postojimo !!! Da toga nije bilo, nebi ni bilo ndh, niti Jasenovca, usstassa i handzar.......Al gle danas je drugi trik zvani eU, i opet ko ovce prate krivomozgice i njihouo pogubnu politiku razaranja Srbskoga Balkana.....Gledajte samo koliko zapadno orijentisanog sljama i otporasa se krece ovim prostorima, to je sve zarazeno psihicko-fizicki bolesni, apsolutno neopotrebljivo, mi moramo da se resimo pod hitno okupacije, u suprutnosti imacemo stanje ko u siriji, il bolje ko kad su ostavili onolike Srbe da ih unistavaju usstasse i vatikan......Zamislite, da su tolike ljude ostavili bez azstite u sopstvenoj zemlji !!!!???..........Takav Genocid se moze i te kako opet ponovit, nemci ko nemci....katoli ko katolici....A usstasse ko usstasse i ovaj drugi konvertitski sljam......Oprez jedina nada i zastita je Russija, al sta ce ona da uradi kad ovi majmuni se zvalava po briselu i dopustaju da se sidasi setaju po nasim zemlja, ko je dozvolijo i prodao sorosu...imlek-knjaz milos-bambi.....Sta ce nam arapi na vodi u beogradu i vojvodini, taj pustinjski sljam, ko je njima prodao jat !!???...........Srbima u Okupiranoj cg, niko nije pomogao 2006 godine u oci referenduma laznoga, posle toga su vuk draskovic izzzdajnik i drugi slavili slom SCG........ Rat nema drugu alternativu, sljam se koti !
Nedelja 10.05.2015.09:41
Ako preživi i jedan terorista biće velikog zla opet . Sa njima nema kompromisa došli su da ubija.u moraju biti ubi.eni i tu je kraj priče .
Nedelja 10.05.2015.20:15
Nažalost tu ne bi bio kraj priče,već početak-jer oni nisu obični teroristi već američki poslanci koji treba da izvrše provokaciju a nastavak znate.
Nedelja 10.05.2015.11:28
molim sve svoje srpske patriote da se suzdrze uvredljivih i komentara koji pozivaju na rat , mediji su za to i da nas navuku na zlo Koje nam je pre 100 godina planirano , mi ne zelimo nikom zlo , ali na nasu nesrecu i nasu naivnost gubimo zivote i teritorije dok se nasi neprijatelji bogate i zive u luksuzu , molim sve one koji su skolovaniji , nase postene rodoljube da se ujedine , pomognu jedni drugima , mudrost i sloga nas mogu samo spasiti --na ovom portalu ima dvojica sipaara koji perfektno pisu srpski , to im je posao da nas zavade .....?????
Nedelja 10.05.2015.11:34
Zao mi je svaka Zrtva je previse mislim na Pravoslavce!A Policajcima brz oporavak!!
Nedelja 10.05.2015.12:08
Командант Четн/ичког покрета Братислав Живковић најавио је да ће његова група послати појачање македонским снагама у Куманову. Живковић, који је предводио четн/ичке добровољце на Криму и Новорусији, најављује долазак у Македонију.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)