Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 05.08.2014.
11:33
Beta A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da stav Srbije o ukrajinskoj krizi nije neutralnost, ali da Srbija nije nametnula nikakve sankcije Rusiji zbog mnogih političkih, ekonomskih i istorijskih razloga.
Utorak 05.08.2014.11:39
"On je gostujući na Si-En-Enu ponovio da Srbija podržava teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine, uključujući i Krim kao sastavni deo te države..." ------------------------------ Вучићу, једеш фекалије на ангро дакле!
Utorak 05.08.2014.12:25
Dobri, ako si u prilici kupi zadnji broj "PEČAT-a" nedeljnika, članak"Rusija se ispravlja"!! Ima sjajnih stvari o Rusiji i Putini, kao i otome koliko je bilo instalirano njihovih Zapadnjačkih službemika u Rusiji da bi napravili ono što su uradili nama dvijehiljadite, zatim, svuda po svijetu i sada u Ukrajini!!! Mislim da se naša vlada za sada još uvjek drži dobro, iskreno vjerujem da će biti dovoljno HRABRI da ne pokleknu - PAMETNI i DALEKOVIDI da istraju na ovom kursu, zato što će Rusija u ovoj borbi koja se vodi 1000% pobijediti Zapad!! Ameri će izvisiti po prvi put, a uložili su dvoj maksimum napora i milijarde dolara!!! To se vidi, jer im okreću leđa istorijski saveznici!! POZDRAV!
Utorak 05.08.2014.12:41
Želim reći, da naši igraju na tankij žici i staklenim nogama. U protivnom, Ameri su u prilici da ih sklone za 24 h i da dovedu Čanka, Čedu Jovanovića, Vuka Draškovića sve njih na čelu sa Tadićem!!! Inače, Zapad na čelu sa (SAD) ne planira da nas ostavi na miru, žele da nas rasčereče i oduzmu Vojvodinu, Sandžak i Preševsku dolinu i da ostave Beogradski Pešeluk i u njemu 2miliona Srba i isto toliko Roma!!! Javno se prodaju Mađarski i Bugarski pasoši i državljanstva...Moramo biti oprezni i dalekovidi, prepustiti Rusiji da razvali bulju Amerima!!!
Sreda 06.08.2014.17:46
Znacajni razgovori sa kljucnim " NE prijateljima" su najvazniji (danke Deutchland). Dok nam je ova vlada i ovi "NE prijatelji" nema da brinemo propast je presla prag !!!!!!
Utorak 05.08.2014.13:21
Vučić je sa svima "pričao" o sankcijama RUSIJI osim sa NARODOM SRBIJE . BRUKA . ČIK NAJAVI SANKCIJE . Mislim da bi ta najava PROBUDILA IZ ANESTEZIJE SRBIJU .
Utorak 05.08.2014.11:40
Hristos zahtjeva; budi na onoj strani koja je u pravu, ako oni na Majdanu imaju pravo da ruše vlast i dižu revoluciju i da ne poštuju dogovor koju su sklopili njevi prijatelji iz Evrope sa Putinom, onda i oni na Krimu imaju pravo da se opredjele po svojoj želji!
Utorak 05.08.2014.11:58
Januković je obećao na izborima da će slediti evropski put ali je obećao da će paziti interes države i naroda, a iz Brisela su zahtjevali od njega da se opredeli između EU i Rusije a to u nikom slučaju nije u interesu a nije ni pravedno.
Utorak 05.08.2014.12:19
Kad srpski političari pogaze predizborna obećanja onda euroatlanski moćnici to hvale i pozdravljaju na sva zvona i to nazivaju najljepšimm imenom. Euroatlanski moćnici i njihove marionete su gospodar nad gospodarima i car nad carevima; Vučiću; ili se ovome suprostavi ili se ovome pokori.
Utorak 05.08.2014.13:43
"Da ne budemo više faktor problema". Dakle, ti se slažeš to sa Zapadom da su Srbi krivi za sve, je li Vučiću?! Izvor problema na ovim prostorima su Vatikan, Britanija, Njemačka, Francuska, SAD i podrepne muve Kavkazoidi, balije-mudžahedini, ustaše i ostali nacisti, a ne Srbi. Srbi su samo branili svoje. Da mi neko uđe naoružan u kuću i ja ga ubijem, ja ne mogu onda biti "izvor problema".
Utorak 05.08.2014.14:55
Gledao sam celi intervju. U oci mi je upalo nekoliko cinjenica: Prvo - NJ.V. Vucic nije ni jednom direktno odgovorio na postavljeno pitanje vec je vrteo istu pricu "Srbija je stub stabilnosti u regionu...bla..bla..bla..", istovremeno je iskoristio priliku da progura pricu o svojim uspesima, medju koje je nabrojao i neoliberalni, robovlasnicki, prilagodjen poslodavcima i krupnom kapitalu Zakon o radu. Drugo, izjavio je da je Gavrilo Princip povukao okidac Prvog svetskog rata. Tu je nedostajala jedna recenica, koja bi sve bolje objasnila: Da je oruzje vec bilo napunjeno, sarzeri puni do vrha, topovi ukopani i da se cekala samo da pukne negde, neka petarda, pa da krene klanica...
Utorak 05.08.2014.16:59
I samo cekam, kada ce, opet u nekom intervjuu da se pohvali da je doneo novi, moderan, Evropski Ustav (u kome ce "slucajno zaboraviti" da u preambulu unese da je Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije). I to u zemlji kojoj se zakleo da ce cuvati terotorijalni suverenitet i integritet.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)