Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Nedelja 08.06.2014.
13:59
Beta A
Nakon što je grupa naučnika ukazala na indicije da u doktoratu ministra Nebojše Stefanovića postoje nepravilnosti i brojni plagijati, u javnosti su se pojavile dve verzije tog dokumenta.
Nedelja 08.06.2014.14:16
ŠTA KAŽE VOLJENI VUČIĆ ? Hoće li se izboriti sa AKADEMSKOM MAFIJOM . KOGA ĆE PRE UHAPSITI JOVANOVIĆA ILI STEFANOVIĆA ?
Nedelja 08.06.2014.14:50
Od kada se radne verzije cuvaju na fakultetu i pokazuju kao zvanican dokument? Pa nije on pobogu Leomardo ili Tesla pa da se njegove skice cuvaju zbog pokolenja. Naprotiv, ovde mnogo smrdi na nesto jako prljavo i pokvareno. Zar ce takav tip da vodi policiju, zar takvi univerziteti i nazovi rektori i profesori mogu nesto da kazu, da nam vredjaju inteligenciju? Oni su dobri samo za mafiju, fuj!
Nedelja 08.06.2014.19:14
pre tog pitanja se mora dokazati tvrdnja da je nesto plagijat ili falcifikovanje nekog dokumenta ! i ko su i ciji su ti dekani i profesori i ko ih je postavio na te finkcije i kada ? tek kada se sve to utvrdi tada se postavlja pitanje dali treba ministra kazniti oduzimanjem doktorata i skidanje sa funkcije koju ima, ili toga koji ga "lazno tereti" rigorozno kazniti zatvorskom i ( ili ) novcanom kaznom !!!
Nedelja 08.06.2014.19:24
konstruktivno gledano, kada gledam i slusam stefanovića "sa ili bez doktorata" taj covek mi izleda puno pametniji nego najveci deo cele prosle i sadasnje opozicije !
Nedelja 08.06.2014.19:38
Na internetu je vec pre 4 dana objavljena navodna teza https://docs.google.com/file/d/0B32J4rvfQQ7LR2s1TXp3dmVacWM/view?pli=1&sle=true , na 192 stranice (jasno nigde radna verzija), sadrzaj, literatura, ogroman prored, nigde jasno napisano sta su naucni doprinosi i kojoj nauci? U Nemackoj je ministar odbrane dao ostavku zbog slicne mizerije, da bi se odbranical cast naucne ustanove, a ovde ocigledno nema casti, a jos manje naucne ustanove.
Nedelja 08.06.2014.21:43
razlika je u tome, da je u nemackoj dokazano da je tadasnji ministar iz hriscanske socijalne unionske stranke (csu) karl-theodor zu guttenberg imao plagijatnu diplomu !!!!!!!!!!!!
Nedelja 08.06.2014.22:58
Razlika je u tome, da je ovde sve toliko jadno i ocigledno, da i nije potrebno dokazivati. Jesi li citao to "naucno delo"?
Nedelja 08.06.2014.19:43
Potrebna je pomoć sa strane, jer sami ne možemo ništa. Malo je 200 ljudi na protestu, za ovako nešto potrebna je moć i uticaj. Za ovako nešto potreban je OTPOR svakog razumnog stanovnika Srbije, bilo da je on simpatizer SNS, DS, NDS ili bilo koje druge stranke u Srbiji. Razum iznad svega, jer vremena za gubljenje više nemamo. Pustite da Vas vodi mozak. Srce i emocije stavite u drugi plan, jer sutra će doći neki novi Nebojša Stefanović, neki novi Vučić, Tadić, Đilas ili Pajtić. Ali Vi, Vi ćete uvek biti isti. Narod Republike Srbije.
Ponedeljak 09.06.2014.07:58
Ocigledno da je covek izabrao "tezi put", mogao je samo da opsuje "Titu" i postane akademik,i preskoci ove neprijatnosti, sa pogledom u buducnost, da bude laureat za NOBELA.
Ponedeljak 09.06.2014.07:58
U svojoj knjizi "Kako smo Srbima podmetnuli Otpor", bivši komandos iz Vijetnama Robert Helvi, američki vojni obaveštajac i operativac specijalnih ratova, seća se tajnih sastanaka 2000-te, u budimpeštanskom hotelu Hilton, sa grupom od 12 "srpskih" regruta, koji će činiti jezgro američke obaveštajno-subverzivne grupe pod zvučnim nazivom "Otpor", i čiji će zadatak biti uklanjanje režima Slobodana Miloševića.U knjizi pominje i ime Marka Blagojevića, koga je nedavno Aleksandar Vučić izabrao za direktora Kancelarije za pomoć i obnovu područja pogođenih poplavama.
Ponedeljak 09.06.2014.07:59
Hejli kaže: "...Marko Blagojević (CESID) je posebna priča, on verovatno smatra da 'svojoj' otadžbini Srbiji još nije dovoljno duboko zabio nož u leđa...Nedavno, prilikom pokušaja organizovanja subverzivne i anti-državne (anti-ruske) aktivnosti (za potrebe zapadnih obaveštajnih službi) u ruskom 'Podmoskovlju', Marko Blagojević (CESID) je demaskiran javno od strane ruske državne televizije i hitno proteran iz bratske Rusije".Ko je uopšte Marko Blagojević?
Ponedeljak 09.06.2014.08:00
Javnost je prvi put za njega čula još 1997. godine, kada ga je pokojna Slobodanka Nedović, profesorka Pravnog fakulteta u Beogradu, koja je bila i osnivač Centra za slobodne i demokratske izbore (CESID), dovela u ovu organizaciju kao "spoljnog momka".Tek njenom smrću (2004. godine), Blagojević počinje da izigrava važnog čoveka. Ta predstava mu je uspela samo zahvaljujući činjenici da je CESID već bio dovoljno poznat, i prema rezultatima rada i priznat.Ali, zašto je Vučić izabrao Blagojevića, postaje jasno analizom nekih njegovih izjava koje nas podsećaju kako su nam Amerikanci "uterali demokratiju".
Ponedeljak 09.06.2014.08:01
U jednoj od njih, koju je dao za englesko govorno područje, Blagojević govori o saradnji sa američkim vlastima i organizacijom IRI koju opisuje kao glavnog utemeljivača srpskih demokratskih reformi i priznaje da su "reforme" u Srbiji američki proizvod, odnosno, da SAD i IRI imaju ulogu onih koji "ne pomažu", nego onih koji omogućavaju, pokreću i predstavljaju temelj "reformskih procesa" Srbije.Da bi bilo jasnije o čemu je reč, IRI je organizacija koju finansira vlada SAD iz državnog budžeta.
Ponedeljak 09.06.2014.08:01
Poznata je u svetu po nizu državnih prevrata koje su realizovali širom sveta, po svojoj direktnoj vezi sa CIA i jedna je od organizacija koja je kreirala ideju albanskog Kosova, razbijanje Srbije i sprovođenje antisrpskih procesa u Srbiji.Naravno, i Blagojević je "abonent" ove organizacije. Kao i mnogih sličnih koje rade na devastaciji Srbije kao države.U Vladi Srbije osam ministara su pripadnici gey populacije! I njihova sabrat Marko Blagojević dolepršao je u njihovo jato, kao brojač para.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)