Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 22.03.2014.
22:51
Beta A
Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da SNS u razgovorima o vladi neće da trguje nego će prihvatiti pomoć i podršku drugih stranaka koje se okupe oko plana i programa koji priprema za budućnost Srbije.
Nedelja 23.03.2014.08:57
Svaka vlada je bila "najbolja" za sve druge osim za NAROD I DRŽAVU SRBIJU . Vladu koju će "sastaviti" Vučić već je na stolu svih ZLIKOVAČKIH AMBASADA i Vučić čeka da mu oni odobre da on to i objavi . VUČIĆ JE PODGUZNA MUVA I PIONČIĆ EU ZLIKOVACA .
Subota 22.03.2014.23:22
"On je kazao da je prethodnih dana pisao program i plan za Srbiju ...." ON je pisao ???? HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
Nedelja 23.03.2014.00:28
Visoko leti, a kako ce nisko da padne.slavio sam Slobin pad, i priznajem da sam pogresio.ali pad ovog uh..ne mogu da gq nazovem imenom..cu slaviti danima, itu necu zazalirti nikada, kao u prvom slucaju..nikada, nikada, ovo je najgori olos izdajnicki.
Subota 22.03.2014.23:56
'Za nekoliko nedelja uhapsićemo narko bosa Darka Šarića'' - poručuju nam govornici iz Srpske napredne stranke. Gladnim građanima, umesto hleba, obećava se hapšenje gospodina Šarića! Kakva ludost. Pa od njega su već uzeli sve što su našli na njegovim računima i što se vodilo na njegovo ime! Hapšenje gospodina Šarića je u nadležnosti službenika Interpola i policije na čijoj se teritoriji nalazi. Proces je u nadležnosti suda i tužilaštva. Ako ga i uhapse, sledi dugi proces izručenja.Stara-nova vlast će nam tako pretiti, ako se bunimo gladni, žedni i opelješeni, da su oni postigli značajne rezulate - uhapsili su Darka Šarića!
Nedelja 23.03.2014.00:14
Treba pustiti nek covjek radi kako misli da je najbolje.Hapsenje Darka Sarica i jos treba da se hapse je jedan korak prema onome sto kazes da hladnom narodu treba hljeba.Do tog hljeba se i dolazi ako se oduzma od onoga ko ga ima previse pogotovo od takvih kakav je Darko Saric i drugi.Podrzavam takva hapsenja ako nisu samo farsa nego stvarna borba protiv kriminala i korupcije.Ludost bi bilo ako bi od mene ili tebe oduzeo ono sto smo postenim radom zaradili razmisli malo.
Subota 22.03.2014.23:57
Bio je najbolji i pobijedio je ako nebude znao da radi ili nebude imao podrsku saradnika koje izabere bice gori od svog predhodnika.Prvo sto bi trebao da uradi je da ukine financiranje svih stranaka racunajuci i stranku SNS iz budzeta drzave.Da vladu sastavi od najboljih strucnjaka i po mogucnosti nestranackih ljudi.Ako bude spominjao kako SNS ima vecinu kako mogu oni sve da urade da im niko netreba ili bude rekao kako u vladi mora da bude drugoplasirani Dacic iz SPS,treceplasirani DZilas i cetvrti Tadic onda smo opet na istom.
Nedelja 23.03.2014.00:43
Gde si ti do sada bio? 2 godine je vladao i nista, sta sada ocekujes? Vladu da sastavi, a sta je bilo sa Lazom, Guzenbauerom, Stros-Kanom, svim cirkusom i opet nista. Ovo je obicno zamajavanje, cirkus, on nece nista uraditi, jer su nesposobni, jer kradu, kako ce nas od samih sebe zastiti. Pa tako funkcionise i Berluskoni, i mnogi drugi, a narod ce biti gladan, dokle?
Nedelja 23.03.2014.08:47
U pravu si ali mi nemamo drugog izbora nego da cekamo i da postujemo ono sto je obecao.Pa ako od toga nebude nista onda znaci umjesto na sledece izbore izaci na demonstracije.Ja nisam zadnjih deset godina bio za bilo koje izbore upravo zato sto nisam imao povjerenje ni u koga politicara ili partiju.Ali moramo priznati da je on ipak jedini koji je uhapsio nekoga ko je mislio da mu nemoze niko nista makar to bila i farsa drugi prije njega nisu ni to uradili.Nemozemo sada reci oni prije njega su bili bolji to je jedini razlog da jos sacekamo.Ja sam uvijek ovih zadnjih nekoliko izbora gledao da ljudi ne idu da glasaju za nekoga nego su isli da glasaju protiv nekoga.
Subota 22.03.2014.23:57
Darko, molimo Vas, dođite u Srbiju! Predajte se, da ostalim sužnjima-građanima, pomognete, da Vašim imenom više ne ispiraju usta, da im služite za obmanjivanje građana.Tako smo ovih dana od zaštićenih svedoka saznali da je oličenje Zla i Nesreće u Srbiji, Mlađan Dinkić, plivao sa Darkom u bazenu njegovog hotela Prezident u Subotici. To je pre tri godine potvrdio Darkov saradnik, kriminalac Mile Jerković.Niko nije za tri godine pominjao Dinkića. Dve godine se, svakodnevno, preti Ivici Dačiću, premijeru, za koga niko još nije potvrdio da se kupao sa Šarićem.
Subota 22.03.2014.23:58
Selektivni progon grešnika u Srbiji doveo nas je dotle da je Srbija danas zemlja u kojoj je izvršna vlast organizovana mafijaška porodica.Izborna kampanja u Srbiji potvrđuje strašno lice ništavila političke elite. Iz Srbije je, u poslednjih jedanaest godina izneto najmanje 51 milijarda evra, preko računa, i oko 20 milijardi u kešu, diplomatskom poštom i tajnim kanalima! Gde su srpska policija, tužilaštvo? Šta su radili za to vreme?
Nedelja 23.03.2014.00:01
Prošlonedeljna vest da je Uprava kriminalističke policije Srbije pre tri godine pisanom informacijom obavestila državi vrh da su tadašnja ministarka Snežana Malović, tadašnji načelnik UBPOK-a Bata Đurović i tadašnji i sadašnji specijalni tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala Miljko Radisavljević u poslovnim odnosima sa gospodinom Šarićem, uliva nadu.Iako je taj izveštaj trebalo da je upućen specijalnom tužilaštvu, potvrđuje se da je policija i tada radila svoj posao. Ali, živimo u društvu koje nema nezavisne institucije, u kojoj ni tužilaštvo, ni sud, ni policija, nisu nezavisni organi, koji deluju po zakonu i po Ustavu Srbije.
Nedelja 23.03.2014.00:02
Politička oligarhija ih je zajašila. Nema više nikakve sumnje da će, martovskim izborima, doći do ukrupnjavanja i integrisanja mafije! Nova Vlada Srbije će postati Porodica!Američke istražne finansijske službe i policije evropskih zemalja znaju svaki račun, i gde je završila svaka para, koju su politički oligarsi Srbije izneli u inostranstvo. Ej, 51. milijarda evra. I nikom ništa!Umesto da vratimo te pare, da zatražimo zamrzavanje njihovih računa, mafija, koju je organizovao skot Miodrag Rakić, šef kabineta bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, ovih dana se udružuje.
Nedelja 23.03.2014.00:03
Po tvrdnjama Velimira Ilića, iznetim našim saradnicima, u novu Vladu Srbije će, bez obzira na izborne rezultate, ući: Boris Tadić, Miodrag Rakić, Vuk Drašković, Danica Drašković, Čedomir Jovanović. On tvrdi da ga je lider naprednjaka obavestio da iz Brisela zahtevaju da Ivica Dačić bude potpredsednik te Vlade.Spisak opljačkanih dobara koja su u posedu bračnog para Drašković, imperije Borisa Tadića, Miodraga Rakića, Čedomira Jovanovića, Mlađana Dinkića, može se označiti milijardama evra!Mafija se razmestila u većini političkih stranaka! Dragan Šutanovac je ostao u Demokratskoj stranci da posle izbora počisti Dragana Đilasa.
Nedelja 23.03.2014.00:05
Nova Vlast mu je oprostila nekoliko stotina miliona evra koje je opljačkao kao ministar odbrane Srbije, rasprodajući vojnu imovinu, zgrade, kasarne, dugove iz inostranstva, vojnu opremu, municiju i naoružanje, sa svojim kumom Stevanom Nikčevićem, koji je, umesto u zatvoru, danas još uvek državni sekretar u ministarstvu na čijem je čelu Rasim Ljajić.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)