Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Utorak 03.12.2013.
23:17
Beta A
Kada je u pitanju sprovođenje Briselskog sporazuma na Kosovu, ima još nerešenih pitanja u oblasti policije i pravosuđa, a naročito u oblasti pravosuđa, istakao je premijer Srbije Ivica Dačić.
Utorak 03.12.2013.23:27
Prodaja magle! Dačiću, okani se Međunarodne zajednice. Trčiš za njom ka zatreskani klinjo. Sve gledaš da se "Međunarodnoj" zajednici svidi. Mizeran si bre čovječe!
Utorak 03.12.2013.23:28
"Sada se najbolje vidi, smatra Dačć, da je prihvatanje Briselskog sporazuma bilo u interesu srpskog naroda kako bi se uspostavio legalan i legitiman oblik organizovanja srpskih opština na Kosovu i Metohiji" ?? LEGITIMAN oblik ? A za krstimira, u "prvom krugu" glasalo - 37 glasača ??? Što bi rekli - čak ni cela njegova rodbina NIJE glasala za njega ? Kamoli nešto treće... i TAKAV će da zastupa nečije interese ? Skini značku, gljivo smrdljiva !
Sreda 04.12.2013.08:19
Američki ambasador u Srbiji Majkl Kirbi snažno je podržao izgradnju kraka gasovoda Južni tok kroz Srbiju, i to samo 24 sata nakon što je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu potpisao sporazum o vojnoj saradnji Ruske federacije sa Srbijom.Kirbi, je, na zaprepašćenje kompletnog antiruskog "orkestra" u srpskoj vladi i oko nje, doslovno rekao da je izgradnja gasovoda Južni tok kroz Srbiju, način da se stvori najbolji energetski ambijent za buduće investitore, da je to prilika da Srbija krene u otvaranja novih radnih mesta, da je to dobro i za Srbiju i za region i za Evropu. Još je blagonaklono dodao:
Sreda 04.12.2013.08:20
"...Mogli biste imati situaciju s boljim i manje skupim pristupom energentima, to će stvoriti bolje uslove za rad kompanija jer će moći da imaju niže cene...".Mada je ovaj Kirbijev nastup bio šokantan za mnoge ostrašćene prozapadne mozgove u vrhu srpske državne birokratije, sada je očigledno da ni SAD ni Rusija neće dozvoliti da im šaka korumpiranih lokalnih političara remeti utvrđenu strategiju. Naime, Kirbi se ovim putem obratio prevashodno srpskoj političkoj eliti, sa ciljem da joj stavi do znanja kako su Rusija i SAD podelili svoje interese na ovom delu Balkana, te da je na srpskom rukovodstvu da to ima u vidu.
Sreda 04.12.2013.08:21
Shvativši, valjda, da je đavo odneo šalu, i predsednik Srbije Tomislav Nikolić, reagovao je "promtno", pa je dodelio ruskom ministru odbrane Orden srpske zastave prvog reda, na dan njegovog kratkog radnog boravka u Srbiji. I Nikoliću je od povratka iz Moskve sve postalo jasno, a ono što mu nije bilo jasno, objasnili su mu nadležni službenici u Kremlju, posle inspirativnih informacija koje su stigle od ruskih ljudi u Beogradu.Počela je i sezona "revidiranja stavova".
Sreda 04.12.2013.08:22
Svi oni koji su na direktan, ili indirektan način uticali na opstrukciju izgradnje Južnog toka kroz Srbiju, na čelu sa ministarkom energetike Zoranom Mihailović, odjednom su počeli da se pravdaju kako nikada nisu učestvovali u "sabotiranju" ovako važnog posla. Vreme će pokazati ko je tu bio "vjera a ko nevjera".
Sreda 04.12.2013.08:23
Treba podsetiti da je početkom ove decenije, američka agencija Global fajnenšel integriti (GFI) koja za interese vlade u Vašingtonu prati tokove novca u zemljama koje su dužnici prema SAD, utvrdila šokantne činjenicu: iz Srbije je u periodu od 2001. do 2010. nelegalno izneto više od 51 milijarde dolara! Ovo je nedavno potvrdio i Majkl Hadson, urednik „Međunarodnog konzorcijuma za istraživačko novinarstvo" iz Vašingtona, koji je objavio rezultate petnaestomesečnog proučavanja of-šor skandala u Srbiji, u vreme 2000. do 2011. godine, dok je trajala masovna pljačka preduzeća u Srbiji.
Sreda 04.12.2013.08:23
Postavlja se pitanje: da li će Evropska unija, SAD ili neko treći, morati da raspiše poternice za istaknutim perjanicama demokratske pljačke Srbije, Mlađanom Dinkićem, Aleksandrom Vlahovićem, Božidarom Đelićem, Tomicom Milosavljevićem, Borisom Tadićem, Draganom Đilasom, Miodragom Rakićem, Draganom Šutanovcem, Stevanom Nikčevićem, Bojanom Pajtićem, i mnogim drugim znanim i neznanim državnim funkcionerima koji su ojadili Srbiju za narednih sto godina, najsurovijom otimačinom najboljih nacionalnih resursa.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)