Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 02.07.2013.
20:14
Beta A
Poslanik Koalicije Albanaca Preševske doline Riza Halimi izjavio je da su predstavnici Albanaca s juga Srbije na sastanku s potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem u Beogradu dobili uveravanja da će početi rešavanje nagomilanih ekonomskih i drugih problema na tom području.
Utorak 02.07.2013.21:30
Da se mene pita imali li bi isti Tretman kao Srbi na Kosovu i Metohiji!Bili bi tretirani kao Indijanci,iskljucivo bi im Struju i Vodu,sve sto oni do Dan Danas rade Srbima naravno uz Proterivanje i Ubistvo!!
Utorak 02.07.2013.21:49
Pogresni poredjenje dragi moj. Indijanci imaju veca prava nego bilo ko drugi na severnoamerickom kontinentu. Imaju besplatne kuce koje drzava placa u sklopu rezervata, ne placaju rezije jer su placeni porezima ostalih gradjana, ne placaju porez jer imaju domorodacki status, namirnice koje kupuju ili bilo sta drugo su jeftinije jer porez nije ukljucen za njih, imaju privilegiju lova I ribolova za koji im ne treba dozvola, drzava im placa mesecno ( clanu porodice) 980$, besplatno skolstvo I medicinsko osiguranje... Mogu ja jos da nabrajam... Nisu Indijanci ugrozeni kao sto se to nama prezentuje. Sistem na ovom kontinentu je stvoren na osnovu " White Guilt"
Utorak 02.07.2013.21:52
Koja je nametnuta beloj populaciji zbog rasizma, koja je bila jako izrazena ovde. Srbe na Kosovu mozemo bolje uporediti sa bilo kojom nacijom koja nije Nemacke krvi u drugom svetskom ratu
Sreda 03.07.2013.00:31
Dobar ti komentar. Meni se bas ne svidja to sto indijanci imaju sve besplatno. Ako treba i nama da uniste i seme i pleme, da nas sateraju u rezervate, da nas ostane par stotina hiljada, da nas gledaju kao majmune u kavezu, . . . Neka hvala, ne bih da od zapada imam sve besplatno.
Sreda 03.07.2013.01:05
Ispade da ja podrzavam tamo neke. Ipak hvala ti za pohvalu na mom komentaru. Zao mi je samo sto ljudi komentarisu I vuku paralele sa necim sto nemaju pojma. U mom komentaru nema nista o tome da je dobro sto nam se sve ovo desava, niti ima icega lepog sto Indijanci imaju sve besplatno. Cak sta vise ti isti Indijanci zive bas kao sto su Albanski narodi ziveli svo ovo vreme na nasim prostorima I iskoristavali sve sto mogu.
Utorak 02.07.2013.22:45
Malo je to. Isto bih uradio kao sto su Siptari uradili sa Srbima,kada je KFOR stigao na Kosmetu... Pakuj kofere i pravac Siptarske granice....
Sreda 03.07.2013.10:26
U Drzavne Organe zele jel?Kao na Kosovu siptar siluje devojcicu od 13 godina Milicija siptarska ga uhapsi a Sudija siptar ga osudi na 6 godina zatvora,ali nakon dva meseca tog istog sipuljka vidis na ulici kao da nista nije bilo.Ili da Policija ucestvuje u provociranju preostalih Srba dabi sto brze i oni se odselili kao na Kosovu sto je bilo ili da Sudija prepise Srpsko zemljiste na sipuljka.Pa vasu prljavu barbarsku taktiku znamo mi Srbi vec odavno nemozete nas opet prevariti nije TITO ziv pa da okrene glavu i kaze ma ko ih je... srbe neka ih teraju.Ja bih vama rusijo groblja bacao bombe u kuce kamenovao ljude koji idu iz Dzamije palijo bi vam Kuce prodavao bi vase organe za jedan dinar itd
Sreda 03.07.2013.10:35
Kako vi nama radite 100 godina proslih od kad se kotite na Kosovu?Silujete i koljete Srpski Narod i otimate Srpsko zemljiste kradete sve sto nije zakovano pa cak i to.Pa vi ste Mafija koja je izmislila krvnu osvetu KANU od koje djeca u Albaniji moraju dase kriju njih po 30 u nkim kucama radi krvne osvete to ja vidim na Nemackoj TV i vi trazite neka prava.Pa kako vas nije sramota biti uopste sto ste takav Narod koji se sa zivotinjama nemoze porediti.Ma ja bi bijo prema vama isto ili jos gore nego sto ste vi prema Srbima od kad ste poceli da se kotite i na Srpskoj zemlji.Na zapadu vamo vas siptare najvise rze zato sto ste i vamo trafikanti droge i ubice,Ovdje na zapadu je sramota biti Albanac!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)