Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Utorak 05.03.2013.
22:44
Beta A
Demokratska stranka (DS) predstavila je u Beogradu nacrt plana za izlazak Srbije iz krize, čiji su prioriteti, kako je rečeno, obrazovanje i izgradnja infrastrukture.
Utorak 05.03.2013.23:03
Pa šta ste radili svih ovih godina ? Tek vam sada nešto sinulo u glavu ? Znamo, fali vlast..., a vi i vaše vadjenje iz krize, da nas Bog sačuva ! Tako su i ovi sadašnji pričali, pa vidimo junake na djelu !
Sreda 06.03.2013.00:03
Ne znam kada ce uspeti da nas izvedu iz krize. Mozda ce im trebati malo vise vremena da sebe izvade iz krize posle blokada njihovih racuna u vecini banaka u srbiji. Problemi zutice su dugorocni i ostavljaju dugotarjne posledice Mozda ce tako sada nam pomognu.
Utorak 05.03.2013.23:29
Да вас не знамо! на локалу не виђамо! Знате ли шта ваши раде у Смедеревској Паланци!? А ако не знате питајте! а најверованије ћу вам и ја писати јер тамо сте одговорни, јер је народ изабрао ДС и ваше је да их призовете памети, да им обајсните да власт у име ДС треба да врше у корист грађана најмање бар како закон прописује! А ви или се правите луди или немате појма а и једно и друго је подједнако погубно и глупо!
Sreda 06.03.2013.00:04
"Ovako DS vidi put izlaska iz krize" Da li su taj plan pokazali i svojim bankama. Odmah ce ove posle toga da im ukinu blokaderacuna.
Sreda 06.03.2013.00:47
Ulaganje u obrazovanje u Srbiji je kao kad oces da podignes fabriku u kojoj ne znas sta ces da proizvodis. Dakle, obrazovanje kojih kadrova, za koju privrednu granu? A ulaganje u infrastrukturu bez privrednog plana je kao da kupis helikopter coveku koji ne zna ni biciklu da vozi zato sto ce mu trebati za posao. Neko ce da kaze, evo kaze covek, kao i Toma, na prvom mestu poljoprivreda. Pa ako je tako, zasto prodaju zemlju strancima, i jedni i drugi? Da li to znaci da oni priznaju izdaju - jer je prodaja resursa prioritetne privredne grane veleizdaja zemlje. I na kraju, verovatno najmanje vazno pitanje - ko ce sve to da plati? Imamo samo jednom da pogadjamo.
Sreda 06.03.2013.12:15
Ako ste pratili sva dešavanje i izjave naših političara, imali ste priliku da saznate i da je Đilas protiv prodaje naše zemlje. Što se tiče infrastrukture, znate i sami da ako želimo da privučemo investitore, ako želimo nove fabrike, nova radna mesta, moramo da ulažemo u infrastrukturu
Sreda 06.03.2013.14:15
Nisam siguran da li sam pratio sva desavanja, no izjave ne pratim od kada sam primetio da su one uvek u raskoraku sa desavanjima. Drago mi je sto je Djilas protiv prodaje zemlje ali nekako to nikada nije pokazao. Oprostite ako gresim, ali upravo za vreme vladavine DS prodat je veci deo zemlje strancima. Naravno, 'Hrvati' nisu stranci. To su nasa odmetnuta braca sa kojom nas, sa nase strane, vezuju lepe uspomene i krv, a sa njihove verovatno noz i krv, sto mu u praksi dodje na isto. Da, ta prica o investitorima se ponavlja kao ona stara Tito-partija, samo ne znam da li je glagol 'morati'? Investicija bez privrednog plana je kao nezaposlen covek koji uzima poslovne kredite bez poslovnog plana
Sreda 06.03.2013.08:49
nista se u srbiji nece promeniti sve dok domacini cele srbije ne naprave svoju stranku. ovako nasoj naivnosti nikad kraja. sta ista jugoslovenska druzina radi,sednu u beogradu i samo se udruzuju,naravno finansirani iz..... podele fukcije i vrbuju mucenike po srbiji,da im ti mucenici naprave odbore .kada im napravr odbore oni ih postave tamo u njihovim mestima da budu neki funkcionercici i da rade za interese njihove ,njihovih saplemenika ,zemljaka.radeci za njih rade za jugoslaviju u srbiji,rade ili radise da srbije ode na dobos u prevarantskim privatizacijama, gde njihovi rodjaci,zemljkaci dodjose do ogromnog bogatstva .dalje pisite vi....
Sreda 06.03.2013.11:28
I sada, šta reći? Ne želim nikoga da vređam, jer naprosto nisam takva osoba, ali Vaš komentar gospodine je očiti dokaz da je DS potpuno u pravu kad naglašava potrebu ulaganja u obrazovanje. Pokušavam da shvatim šta ste hteli reči Vašim rečenicama koje nemaju ni početka ni kraja, ali ni pored najbolje volje ne umem da se snađem. Ipak, jedno znam, a to je da nam pored svega što doživljavamo ne treba još i da se trvemo na nacionalnoj osnovi.
Sreda 06.03.2013.11:54
evo ni ja necu da vredja ko ni vi,ali taku prostotu kao sto ste vi jos nisam video na ovom forumu! ocito da se slabo snalazite kod nas u srbiji. tamo kod vas u vasoj maticnoj drzavi pa vredjajte!
Sreda 06.03.2013.12:09
Dragi gospodine, osoba sam koja pored toga što nije prosta, ne zna ni da laže, ali iskreno, nije mi ni bitno da li ćete mi verovati. Moj otac, i deda, i pradeda su rođeni u Vojvodini. Mi smo pravi starosedeoci. Otac mi je 1913 godine rođen, pa sad vi vidite koliko je generacija na ovim prostorima. I znate, ja se stidim što u mojoj zemlji postoje ljudi poput vas! Dokle god bilo ko od nas razgovara na ovaj način kao što to vi radite mi ne možemo da idemo napred.
Sreda 06.03.2013.11:07
Našoj zemlji trebaju stručni ljudi. Ovo je samo jedan deo predloženog programa, ali po meni jedan od najbitnijih ako gledamo dugoročno.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)