Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 10.02.2013.
00:01
Beta, Večernje novosti A
Direktor Instituta za strateška pitanja Rusije, general Leonid Rešetnikov, izjavio je da je Kosovo za Rusiju važno pitanje, jer je važno Srbiji, ali da Rusi ne mogu i ne treba da budu veće patriote od Srba.
Nedelja 10.02.2013.00:19
Izgleda da smo propustili zivotnu sansu 1944 kada su Rusi oslobodili Srbiju, izgleda da je za nas bilo bolje da su tu i ostali?
Nedelja 10.02.2013.00:27
Strasno je: koliko moze da boli istina i cinjenica da su nase vlade u tako velikoj zabludi i u kandzama Zapada.
Nedelja 10.02.2013.00:43
За ЕУ су у праву. А о патриотизму, ево дијалога руских гастарбајетера: -Axa, Русская идея,Достоевский, держава…А где твоя Родина, сынок?! Сдал Горбачёв твою Родину американцам,чтобы тусоваться красиво.А теперь твоя Родина две войны и Крым просрала! Русских людей в Прибалтике сдала, сербов на Балканах сдала,Родина...Сегодня Родина там, где задница в тепле, и ты лучше меня это знаешь -Аха, руска идеја, Достојевски, држава...а где је твоја домовина сине?Продао твоју домовину Горбачов Американцима за журку.Твоја домовина је сјбала два Кримска рата! Русе на Прибалтику издала, Србе на Балкану издала... Домовина ...Она је тамо где је задњици топло и ти то добро знаш БРАТ 2, филм Алексеја Балабанова
Nedelja 10.02.2013.07:59
U cemu je Rusija vise podrzala Srbiju od recimo Slovacke ili Rumunije.ogromna je razlika u podrzci ovih zemalja i Rusije.Rusija kao svetska sila ima svoje interese bilo politicke ili ekonomske.NIS su dobili na poklon a preko Kosova zele Srbiju da vezu za svoju interesnu sferu i tu nema niceg bratskog.Iz tog bratskog zagrljaja je utekao svako ko god je bio u prilici pa i najblizi Belorusi i Ukrajinci, ne vidim da smo im mi blizi od njih a ne vidim da su i nekoga kroz istoriju usrecili ukljucujuci i njih same.Vremena jesu teska a ona traze mudre ljude, nadam se da ce ih Srbija imati ako ne sad onda u buducnosti.Jedno je sigurno Kosovo je nase dok mu srpski narod a ne politicari ne okrene ledja
Nedelja 10.02.2013.09:44
Можда се сећаш Сартида, а можда и не, али ја се сећам. И знам пошто су га ови домаћи издајници својевремено продали. Не знам тачно колико је наших тенкова и силног другог оруђа тамо претопљено али знам да су то све Амери извели! Наравно, уз свесрдну помоћ домаћих проданих душа!И онда када су све што су хтели завршили "вратише" нам железару са "мало" дугова! Е, зато ми не помињи НИС! Руси су дошли овде да остану и да купљено унапреде, као што су са Нисом показали а не да протутње, ко Амери, и иза себе оставе пустош! Јужни ток ће бити наш спас јер ће, бар он, повући јасну границу са Штакорима! Преко ње неће НИКАДА моћи! Зато навијај, ако си Србин, да Руси виде своје интересе код нас.
Nedelja 10.02.2013.12:25
Vidis, u tebi se po komentaru ne krije mazohizam kao u vecine Srba, vec zli deprivizam, interesi pojedinih stranaka i ambasadora u Srbiji.Rumuni i Slovaci bi kao sirotinja odmah priznali Kosmet da nije istog problema u njihovim zemljama.To znas, ali manipulises. De bre nevedi koje su to investicije u Srbiju iz EU i US dosle.Posle cu da ti napisem sta je EU unistila ovde radi svojeg trzista.Ovo sta pises o Kosmetu , to je tipican pristup Evrofanatika, gde se nakon sr...a kroz gusto granje, pokusava da skupi g...o na zemlji.Nitko od Rusa nije niti spomenuo da ce da brani Kosmet ako ga Srbi nece, ali posto vide da 60% Srba nece u EU, a 80% u NATO onda vide da ima spasa jos za nas.
Nedelja 10.02.2013.10:29
Ispravan stav. Sada imamo novi set nasih politicara koji otvoreno priznaje i saradjuje sa neprijateljem No1 i sta ocekujemo od Rusije? Rusija je previse platila ulazak u 1. sv. rat zbog nas
Nedelja 10.02.2013.10:42
ne slazem se sa tim da bi nas Rusi branili jer da su to hteli uradili bi 99 oni kao i svi vide samo svoje interese.
Nedelja 10.02.2013.12:53
Имали су тада оно копиле Јелцина на челу државе. Срећом и по њих и по нас те га више нема. Сад је друга прича.
Nedelja 10.02.2013.13:10
. . . . SVAKA CAST RUSIMA, MI SRBI BI SMO MORALI DA BUDEMO SRECNI, DA NEKO IZ SLOVENSKOG PODRUCJA UOPSTE POKAZUJE NEKAKVO INTERESOVANJE ZA NAS. PRIHVATI I GLEDAJ DA NA RAVNOPRAVNOJ OSNOVI USPOPSTAVIS NEKU VRSTU SARADNJE. I PORED NARAVNO NEGATIVNIH ISKUSTAVA IZ STALJINISTICKE ERE, ZAPADNI "humanitarci" – narocito legije svapskih rasistickih revansista – nikada nisu bili naklonjeni objektivnom razumevanju izolovanih – i naravno – samoizolovanih Srba. – Da se ne zaboravi: NEMACKA I OGROMNA VECINA NEMACA, SA NEZNATNIM IZUZECIMA, JE POVELA RASISTICKO-AGRESIVNU KAMPANJU PROTIV SRBA , STO I DALJE ZAJEDNO SA AMERICKIM AGRESORIMA CINE.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)