Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 30.03.2012.
13:10 >> 13:11h
A
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će nastaviti pritisak na međunarodnu zajednicu da se puste srpski policajci uhapšeni na Kosovu i istakao da će biti uhapšen svako kod ugrožava ustavni poredak Srbije.
Petak 30.03.2012.13:20
Искрено се надам да ово ''освешћење'' министра, навала родољубивих осећања и бусање у груди јуначке није узроковано предстојећим изборима, мада сумњам. Шиптари не иду у клозет без дозволе својих ''западних'' ментора, а камоли изводе овакве ''акције'' у циљу притиска, зато је потпуно ''нормално'' и уобичајено окретање главе и глумљење лудила ''западних'' бирократа.
Petak 30.03.2012.13:39
Dosta više reči. Prelazi na dela. Dela i hapsi šiptare. Za jednog uhapšenog srbina 100 šiptara. Šta čekaš, hapsi!!!!!! Jebo zapad. Hapsi!!!! Još nisi počeo? Počinji
Petak 30.03.2012.13:47
Servilnost zapadu, civilnim drustvima i domacim izdajnicima kao i priznavanjem krivice milosevica i klanjanjem svakoj tudjoj zrtvi u ime srpskog naroda, dovelo je srpski narod u veoma tesku i neodrzivu situaciju. Nikakav reciprocitet niti hapsenja nece promeniti misljenje i raspolozenje siptara da zele i zive sa srbima, njihova politika je i bazirana na kriminalu i genocidu. Nas poltronski stav nece dati rezultate jer se i oni ne pitaju. Taci je samo sraf u stvaranju projekta velike albanije na prostoru balkana.Projekat neprijateljskog okruzenja oko srba je samo nastavak fasisticko-komunistickog scenarija unistenja srbije i srba po bilo koju cenu. SSSS.
Petak 30.03.2012.14:06
Tu tzv "međunarodnu zajednicu" kad se radi o Srbima, zadnjih 20 godina, bi daleko pravilnije bilo zvati "Zemlje anti-srpske koalicije". Njihovo nezvanicno geslo je "Samo mrtav Srbin je dobar Srbin". Pa zato onda ni ne cudi sto "Niko ne reaguje na hapšenje Srba" .
Petak 30.03.2012.17:11
Siroti Dačić se koprca da se prikaže kao neko ko brani srpske interese tokom predizborne kampanje. Ako mu je do odbrane srpskih interesa, zašto ne pohapsi osumnjičene za veleizdaju tokom Briselskih ćaskanja, trovače naroda vakcinom protiv svinjskog gripa, one koji su zapalili bolnicu punu pacijenata da bi izgorela dokumentacija o malverzacijama, privatizaciono-stečajne lešinare, a svakako i one koji zastrašuju i prete ratom glasačima koji se usude da glasaju protiv DS. Zašto ne ispita odakle koaliciji NAOPAKO! novac za one silne bilborde sa kojih nas kroz vodnjikave oči pogledom strelja njihov vodja sekte? Zašto se ne obruši na Agenciju za privatizaciju? Zašto ne preispita ko finansira NVO?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)