Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 03.03.2012.
17:24
Beta A
Predsednik Srbije Boris Tadić kaže da će Srbiji od sledeće budžetske dekade, svake godine pristizati 60 miliona evra bespovratne pomoći što će biti konkretna korist dobijanja statusa kandidata ca članstvo u Evropskoj uniji (EU).
Subota 03.03.2012.18:17
Niko ti danas nece dati nista dzabe kada i u svojoj zemlji ima problema....Samo interes da te kontrolise parama i odavde izvuce mnogo vise.
Subota 03.03.2012.18:27
A ko ce da vrati tih 60 miliona,jel razmisljas presednice?.Nasa deca nece imati odakle jer je sve unisteno.Mladi beze od ovog beznadja u beli svet.Koliko skolovanih ljudi pere tanjire po zapadu.Zahvaljujuci ovoj vlasti ovo je zemlja beznadja.Ovde za 20-30godina ce biti pustara,nece imati niko uslova da zivi tu.A koje su pare za drzavu 60 miliona,pa vase slavlje danas kosta desetak miliona.
Subota 03.03.2012.20:17
nasledjeni nacionalni kadrovi bivsih jugo drzava kostaju srbiju mesecno? donacije,sluzbeni automobili,besmislena sluzbena putovanja,reprezentacije,tenderi koji se pretvorise u svoju suprotnost,rasipnistvo na sve strane su iznosi KOJI NEUPREDIVO VISE IZNOSE OD IZNOSA KOJI CEMO MOZDA DOBITI OD EU. ali kadrovi bivsih jugo drzava sa uvek bili darezljivi sa srpskim novcem ,posebno prema svojim saplemenicima,zar ne?
Subota 03.03.2012.20:17
nasledjeni nacionalni kadrovi bivsih jugo drzava kostaju srbiju mesecno? donacije,sluzbeni automobili,besmislena sluzbena putovanja,reprezentacije,tenderi koji se pretvorise u svoju suprotnost,rasipnistvo na sve strane su iznosi KOJI NEUPREDIVO VISE IZNOSE OD IZNOSA KOJI CEMO MOZDA DOBITI OD EU. ali kadrovi bivsih jugo drzava sa uvek bili darezljivi sa srpskim novcem ,posebno prema svojim saplemenicima,zar ne?
Subota 03.03.2012.20:39
Ako je verovati mom bratu lazovu, onda ce to biti oko pola milijardi za 10 godina cekanja, ali to je samo promil promila od onoga sto je on prodao i sto ce jos prodati, ali jedna godisnja suma iznosi otprilike onoliko koliko je on dobio za ovu istorijsku izdaju! Oni koji stampaju pare iz vazduha imaju ustaljene tarife i metode, i dobro znaju kako suske stvorene iz vazduha da pretvore u prave vrednosti.
Nedelja 04.03.2012.06:34
Да видимо да ли уопште има смисла оно што прича "ови просрпски преш`едник"? Дакле, 60 мил. евра "бесповратне помоћи" као "конкретна корист добијања статуса кандидата за чланство у Европској унији"?! Обична магла! Није ништа јасно: ни да ли је то некаква помоћ по основу добијања кандидатуре, ни да ли она долази тек по пријему у чланство ЕУ које омогућава наводно кандидатура?! Кандидатура до сада никоме није ништа донела - можда су досманлије изузетак?! Дакле, кандидатура не осигурава чак ни пријем у ЕУ! О каквој је онда бесповратној помоћи реч?!
Nedelja 04.03.2012.06:41
2. Просрпски прешедник је то причао на скупу "ДС чији је председник"?! То је у ствари права истина: он је председник ДС и досманлија и црно-жуте коалиције, а просрпски преш`едник! Рече просрпски преш`едник и да је "најважнија ствар" "идентитет српског народа"?! За који ће се он и досманлије, ваљда, залагати?! Нисам знао да се идентитет једног народа чува негативном променом идентитета, односно рушењем вековних митова народа и свега онога што је кроз векове чинило тај идентитет: променом идентитета православља и СПЦ, променом историје, издајом духовног и државног средишта државе и народа, прихватањем западнокатоличког цивилизацијског кода, потпуним уништавањем привредног система...
Nedelja 04.03.2012.06:52
3. ...дебилизацијом образовног система, затирањем званичног писма и језика и рушенјем основа националне државе?! После кандидатуре, чека нас добијање датума почетка преговора за пријем у чланство ЕУ?! Велика ствар, заиста! Деценија на чекање кандидатуре, деценија на чекање датума почетка преговора, деценија за преговоре... А колико за годину дана највећи светски економисти прогнозирају економски пад, а аналитичари политички пад ЕУ! Просрпски преш`едник је навео мостове као највећу успех досманлијске власти: ћуприју на Ади, мост "на Бешки", реконструкциују "газеле"... Ћуприја на Ади се гради на основу одлуке Града Београда, а у нескладу са ГУП...
Nedelja 04.03.2012.06:59
4. Ништа није транспарентно у том подихвату, али је пројектована цена испод 100 мил. евра нарасла већ сада на износ од преко 400 мил. евра. А рад на приступницама није ни започет. Пројектанти и градитељи: словеначке фирме које више не постоје. За огроман новац који ће бити утрошен могло се: завршити заобилазницу око Београда (основни циљ је изместити транзитни саобраћај из градског језгра!), мост код Винче, мост Земун - Борча, реконструкција "панчевца"... Рече просрпски преш`едник на страначком скупу да ће "време испред Србије бити тешко и бременито", али да ће спаситељ ДС формирати акциони тим који ће се бавити малим и средњим предузећима и да ће покренути акцију "инвестирајмо у Србију"?!
Nedelja 04.03.2012.07:11
5. Да није жалосно - било би смешно! Па то ови преш`едник сигурно рачуна да ће Србију и нас и даље од пропасти чувати он и ДС?! Па бар да рече: ако победимо на изборима! Али, он нас је већ обавестио да ДС не сме и не може изгубити изборе јер још нису завршили започете послове?! Демократски, нема шта! Просрпски преш`едник рече иронично да су људи који критикују европске интеграције "благородни и потребни", али они свако достигнуће или успех претварају у зло?! То је у ствари тоталитарна филозофија ДС: нема критике пута који нема алтернативу! Једино верујем просрпском прешеднику да је ДС (он каже "ми"?!) странка доследних људи. Заиста доследно раде већ две деценије на рушењу државе Србије...
Nedelja 04.03.2012.09:40
Tadić: Srbiji svake godine 60 miliona evra A ko ce da vrati 14 000 000 000 evra?
Nedelja 04.03.2012.18:15
nece docekati da vidi kako su mu lazi otisle njegovim putem. dodjavola.
Ponedeljak 05.03.2012.11:05
Tih 60 miliona evra nije nista. Od nasih sto rade vani u zemlju udje 100 puta vise godisnje, bez ikakvih uslovljavanja. Besplatan sir postoji samo u misolovci.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)