Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 20.12.2011.
00:12
Vestionline A
Fetva-emin Islamske zajednice Bosne i Hercegovine Enes Ljevaković izdao je fetvu predsedniku Republike Srpske zbog njegove izjave da je BiH na "korak od izgradnje šerijatske države". Ljevaković je pozvao sve muslimanske države da Dodika proglase personom non grata. Dodik ocenio je da saopštenje Islamske zajednice u BiH u kojem ga optužuju da vređa islam, predstavlja isključivo političke stavove koji nemaju veze sa islamom.
Utorak 20.12.2011.00:20
Enes Ljevaković izdao je fetvu predsedniku Republike Srpske zbog njegove izjave da je BiH na "korak od izgradnje šerijatske države" Pola Arapskog sveta je u *serijatu,a oni se uvredili A FETVA je inace demokratski izraz jedino kod *bosnjaka*
Utorak 20.12.2011.00:59
Za njih je jako teško dostići harmoničan duhovni život, posebno u okruženju Srba Pravoslavaca, jer ih podsjećaju na ono čega su se odrekli njihovi preci zarad interesa neke vrste. Vjerujem i tu nalazim razlog njihove tako velike zločestosti. Nekad su bili Srbi Pravoslavne vjere, zatim, Srbi muslimanske vjeroispovijesti a onomad su postali nova i najmlađa nacija Bosanci muslimani. Najteže im pada, ono što sam dokučio o Turaka po svijetu; oni ih gledaju kao građane drugog reda i izdajnike roda svoga, nemaju vjere u njih. Naravno velika većina sjajno kohabitira sa nama i uživamo u zajedničkoj Zemlji i suživotu. Međutim ovim ekstremnima o kojima je gore riječ...za njih lijeka nema, plašim se.
Utorak 20.12.2011.01:07
Nema goreg od poturice koji bi da bude veci Turcin od pravih Turaka, Nema vise tamo Sarajevske *raje* na zalost, pravih Evropejaca ,duhovitih i saljivdzija. Bice to najekstremniji oblik islama ,bojim se samo da bi se *dokazali*
Utorak 20.12.2011.01:14
Da, tamo se nekad lijepo živjelo u kafićima kod Davorina , Estrada kod Brege, Bel amy, pa Borsalino. Mi smo išli da uživamo prava raja i svjetski šmekeri, ali sada je tamo fora samo neko ko je zlikovac bio i ko je Srbima najviše zla nanio.
Utorak 20.12.2011.09:31
Šovinisticke izjave protiv Islamske zajednice....hahhah...oni su budale...Milorad Dodik nikada nije vredjao na toj osnovi ...uvek je govorio svoje misljenje...nikada nije vredjao...to je sigurno...u stvari,verujem da se uvrede kada im provalis planove...da,da,onda se bas uvrede....bilo bi im mnogo pametnije da ne mlate praznu slamu jer svakim svojim potezom upravo dovode sve nas do zakljucka da je Dodik pogodio metu ...nazalost,posle svega se vidi da ta Bosna nema sanse da zazivi kao drzava...doduse,kao samostalna drzava nikad i nije postojala i to je samo odraz toga....
Subota 07.01.2012.17:50
Демонократија на делу, нема шта! Издати фетву за неког човека то уствари и јесте припрема за његову ликвидацију, тако су урадили и са Руждијем својевремено. Управо овакав поступак Љеваковића сведочи да је тачно оно што је Господин Додик рекао у вези шеријата у БиХ. Демократија у Курану не постоји, постоје верници они који прихватају Мухамеда и неверници који то не прихватају и против којих се муслимани морају БОРИТИ СВИМ СРЕДСТВИМА!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)