Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 16.12.2011.
14:24
Beta A
Više od 250 državnih službenika i predstavnika civilnog društva iz Srbije profesionalno se usavršavalo i stažiralo u zemljama Evropske unije u okviru projekta "Govorite evropski" koji je finansirala EU, izjavila je u petak šefica Delegacije EU u Srbiji Milica Delević.
Petak 16.12.2011.14:48
Ona je istakla da je 170 državnih službenika boravilo od dve do četiri sedmice na obuci u (Evropskom institutu za državnu upravu) u Mastrihtu i (Koledžu Evrope) u Brižu, kao i da su 32 državna službenika bila na stažiranju od jednog od tri meseca u zemljama EU. Koliko nas kosta ta skolarina?! Cini se mnogo,s obzirom da nema posla za vas u EU,a jos vas salju i na popravni
Petak 16.12.2011.15:21
Ja sam Vladan Marković, bivši generalni direktor JKP Beogradske elektrane. Isti onaj uz čiju ste veliku sliku sa zlatnom statuom dobijenom u Parizu za kvalitet rada iznosili neistine dobijene iz "kuhinje" glavnog proevropskog kuvara Dragana Đilasa. Ja sam onaj koji Vas je tužio za klevetu i koji je tri godine, dok slučaj nije zastareo, dolazio na ročišta koja nisu održana, jer se Vi niste pojavili. Za to niste snosili nikakve sankcije, jer Vam je to omogućio pravosudni režim sadašnjeg diktatora koga bi sada da upokojite bez suda.
Petak 16.12.2011.15:21
Sačekajte malo - dajte šansu pravosudnim organima u nadolazećoj eri posle diktatora. Ja sam isti onaj "trudbenik Marković", koji je godinama gradio "vangradski toplovod", koji su građani Beograda finansirali plaćajući dopunski porez od tri odsto na hleb, mleko... odvajajući od svojih usta i usta svoje dece radi sigurnijeg i boljeg grejanja Beograda. Evropski Boris Tadić i proevropski Dragan Đilas su ga preko noći izvadili i bacili na smetlište oštetivši Beogradske elektrane za preko 30 miliona evra, a taj tehno-energetski genocid još naplatili preduzeću milion evra za pokrov.
Petak 16.12.2011.15:21
Čitajući argumentovani članak arhitekte Branislava Jovina koji ste objavili u prošlom broju prijatno sam se iznenadio. Da li to znači da je došlo novo vreme i da su se mali ljudi ohrabrili i rešili da podignu glavu uprkos čvrgama koje zbog toga dobijaju od velikih evropskih neimara. Očigledno je da vreme ide, i sve se menja, pa i Vi, g. Brkiću. G. Jovin je ceo svoj radni vek stavio na četiri stranice Tabloida. Ceo san koji je godinama sanjao nije i dosanjao, probudio ga je bez pardona evropski Đilas. Ja sam ipak imao više sreće. Moj san sam uspeo da dosanjam.
Petak 16.12.2011.15:21
Za tri i po godine koliko sam bio na čelu Beogradskih elektrana uspeo sam da preduzeće uvedem u Evropu. Da dobijem pet evropskih priznanja, tri zlatne menadžerske značke i jedno domaće - Beogradski pobednik. Ali, uljuljkan uspehom, drugi san da Beogradske elektrane postanu svetska firma - nisam dosanjao. Probudio me je "takođe bez pardona" isti evropski Đilas. Ali nije evropskom Đilasu problem u tome što sam ja budan, već što gledam i vidim da mi je preduzeće od koga živim gurnuo na isto mesto gde i vangradski toplovod - na smetlište. Najviše bi voleo da zaspim i na tome vredno radi.
Petak 16.12.2011.15:23
He...he...To su one "EU investicije bez kojih Srbija ne moze" a o kojima je govorio vrli srpski predsjednik onomadne...prelivaju se iskljucivo u privatne dzepove, a ne traze pokazivanje i utvrdjivanje bilo kakvih rezultata...Grozota...Da je za ta 2,5 miliona podignuta kakva fabricica, bio bi postignut puno, puuuuuno, PUNO bolji efekat, cak i u priblizavanju EU....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)