Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Sreda 05.10.2011.
03:17
Politika, Beta A
Šef tima Beograda za pregovore s Prištinom Borislav Stefanović izjavio je da je glavna svrha dolaska posrednika EU Roberta Kupera pokušaj da se nađe rešenje za situaciju na severu Kosmeta i administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak prema centralnoj Srbiji.
Sreda 05.10.2011.05:47
Ko nam kroji kapu,EU koja je u dugu 10 000 milijardi. Tesko i zamisliti toliku sumu,10 triliona evra. USA dug 13 triliona $. Bande u bankrotu.Amerika nema para da zadrzi najveci uticaj na svetu. Smanjuju izdatke za vojsku,na baze sirom sveta,a posebno bolno je za razne NVO za koje nema para. Teska vremena za razne Kandicke, Liht, Biserko, ceda, canak, veran,babe u crnom. Ima Ameri da ustede velike pare na Srbiji,a nabrojani za njih nema zime,prebacit ce se na racun Tacija,ima para biznis sa tonama opijuma donosi odlican prihod.
Sreda 05.10.2011.08:39
Nece oni bas nista ustedeti, jer ove pi*ke ne kostaju puno. Oni rade za sitne pare jer vise i ne vrede. Njima nista lepse od tapsanja po ramenu od tako nekog "mocnika" i par reci hvale. Da bi neko zaradjivao veliki novac, taj prvo mora da ima jak karakter i licnost. Da li ce to biti u posotivnom ili negativnom kontekstu, ne igra ulogu. Ovi nabrojani su kao jeftine ku*ve kojima se posle dobre usluge baci jedan dolar (evro). A one sve srecne sto su uopaste i po*ebane...
Sreda 05.10.2011.08:33
Eštonova je poslala svog političkog savetnika Kupera jer je stvar gotova tako da teška artiljerija nema smisla. Kada neko prihvati rezoluciju EU od 19 januara on ima da igra po njoj ili da kaže da se samo zajebavao, a onda zna se. Dolazi Kuper da im kaže da ne mogu više da se igraju sa Srbima na barikadama. Moraju da im kažu otvoreno da država Srbija nije iza njih i da se neće mešati u unutrašnje stvari države koju su implicitno priznali prihvatanjem granice, carine, pečata i dokumenata. Da se uzmu u pamet jer Kuper u ponedeljak predaje izveštaj Evropskoj Komisiji koja u sredu zatvara šalter. Žutocrveni izdajnički glodari skiče u ćošku, a Kuper ih poliva vrelom vodom sve se puši.
Sreda 05.10.2011.09:00
Није ми јасно како Србија увек пристане на такве"миротворце"и Они редовно долазе из ЕУ.Зашто не затраже ангажовање некога из Азије,Африке,Јужне Америке...?
Sreda 05.10.2011.09:43
Надам се да неће доћи до наставка " преговора" јер од досадашњих видесмо како су наши " преговарачи" добро одрадили посао да се ови злотвори сигурно поносе њима. И због чега се безпоговорно прихатање свега од стране Србије назива преговорима?! Да Срби не би укапирали да издајници на власти признају Косово по етапама. Бандо покварена.
Sreda 05.10.2011.10:25
Cinjenica da nasa Vlast svoj sopstveni narod ubedjuje da je KosMet izgubljen. Kakva telekomunikacija ? kakve regionalne organizacije ? Samo nas navlace korak, po korak da priznamo njihovu izdajnicku politiku.I satim stvaraju cinjenice koje sledeca Vlast tesko moze povratiti. Zato nam treba odma promena a ne na prolece. Ovaj nas Borhan je gori od Vuka Brankovica, muka me hvata da gledam sve te narkomane, izdajnike, lopove i komunjare. Daj te nam Vladu sto veruje u gospoda

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)