Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 14.09.2011.
16:07
Vestionline A
Republika Srpska bi trebalo da tuži Saudijsku Arabiju i zatraži nadoknadu štete zbog ratnih stradanja i razaranja, ocenili su sagovornici "Fokusa", ističući da je jedna od najbogatijih i najmoćnijih nevladinih organizacija Visoki saudijski komitet za pomoć BiH tokom devedesetih godina na ove prostore doveo nekoliko hiljada islamskih svetih ratnika na čijim je rukama krv srpskih civila i vojnika.
Sreda 14.09.2011.16:17
Српска треба и мора да ангажује стручњаке различитих профила како би радили на истини и доказивању кривице, те на тај начин помогне жртвама који су страдали у дивљачким злочинима што направише ови примитивци, али не треба да се заобиђу ни домаће вехабије који нису ни мало заостајали у звјерствима над Србима.
Sreda 14.09.2011.20:08
Braco Srbi i sestre Srpkinje, Nema potrebe da se tuzi neko Saudijska Arabija, ili bilo koja druga od islamskih zemalja, nego treba tuziti jedinog pravog krivca koji stoji cak i iza njih, i ko se njima sluzi iskljucivo u svrhu sopstvenog boljitka i uspjeha u svijetu!!! Koga interesuje, neka potrazi i procita: "Islam - mocno oruzje Vatikana" ili "Ispovijest bivseg Jezuite" jer tu mozete da nadjete masu interesantnih informacija!!!
Sreda 14.09.2011.20:12
У Саудијској Арабији на власти су вехабије.Где су ови наши који величају њих као традиционалне вернике.Сада је вероватно још јасније зашто у свету влада толика нетрпељивост према исламистима.
Četvrtak 15.09.2011.10:51
Ако је једна озбиљна фирма попут "Лојда" покренула то питање и подигла тужбу,могуће је да они имају доказе потребне да се пресуди у њихову корист.Одштета од 215 милиона долара за терористичке нападе на СAД и џихад на Балкан,није мала!С обзиром на то да је "Лојд" једна од највећих свјетских осигуравајућих компанија,која зна доћи до својих интереса,сигурно је да ће успјети да,у завјетрини тих настојања Велике Британије на међународном плану,Aмериканцима узме велики дио колача,и економски и политички.То ће постићи путем постојећих доказа да су Саудијска Aрабија, Јужни Јемен и Иран финансирали тероризам, као и уз помоћ доказа за учешће муџахедина у рату у БиХ. Саудијска Aрабија и Иран заједно
Četvrtak 15.09.2011.11:00
су извезли муџахедине у БиХ и организовали све што је у вези са њиховим дјеловањем, ратовањем и нападима! Између Велике Британије и СAД траје прави економски рат због неисплаћене штете настале хаваријом на нафтним бушотинама у Персијском заливу.С обзиром на то да је Саудијска Aрабија главни снабдјевач нафтом и највећи пријатељ СAД на Блиском истоку,изгледа да је то главни разлог спора а не нечија "савест"!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)