Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 25.07.2011.
07:11

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 38
A
Ni posle 70 godina Srbi nisu prestali da se dele na one koji se kunu u petokraku i one koji bi na glavi nosili kokardu. Taman se učinilo da je nastupilo zatišje, a onda se pojavio predlog SPO-a, da most koji se upravo gradi na Adi Ciganliji treba da ponese ime Draže Mihailovića, nekadašnjeg načelnika štaba Vrhovne komande Jugoslovenske vojske u otadžbini. U isto vreme, socijalisti, ali i Titovi potomci, oštro su se usprotivili tome.
Ponedeljak 25.07.2011.07:37
Draza zauvek. Draza heroj. Draza srpski mucenik. Draza patriota. Istina ne zastareva. Komunisticke lazi zastarevaju. Otete vile na Dedinju ne zastarevaju. Pobijeni ljudi za vreme komunistickog terora ne zastarevaju. Samo istina za bolje sutra. Srbi moraju da nauce da ponovo vole i cene istinu.
Ponedeljak 25.07.2011.10:49
nema tu podela, draza je srbin iz srbije a tito hrvat koji nam je mnogo zla naneo. tehnologija propasti srbije zacrtana je u glavama titinih jugoslovena. otimao je srbima iz srbije delio velikodusnio srpske kuce,stanove,privilegije jugoslovenima. izmedju ostalog na taj nacin je i iseljavao srbe iz pojedinihg krajeva i naseljavao po srbiji ,a oni zauzvrat...... srbi iz srbije i svi srbi kod kojih nacionalnost nije promenljiva kategorija,naravno i svi ostali autohtoni drzavljani srbije, moraju se okupiti da vidimo sta nam je ciniti . smesno je da se kao nasi predstasvnici pojavljuju titin unuk i komunista sa dinare,kakve oni veze sa srbijom imaju?
Ponedeljak 25.07.2011.16:45
Druže Tito, kad bi video koj gamad šeta po ulicom danas, koji su tetovirani sa kukastom krstu i pored njega grb Srbije, video bih koj smo mi buđav narod. SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!
Ponedeljak 25.07.2011.20:21
Ne trebaju nam vise skole. Sad je cas istorije na stadionima. Da, ispravno ste culi. Ti neotesani huligani znaju vise od vas titovih pionira. Vi ste samo korisni idioti (tako vas je nazvao vas zlocinac Lenjin). Na srecu, komunisticko ispiranje mozga nije uspelo u potpunosti. Jos postoje oni koji vide. A isprani mozgovi polako nestaju, sve ih je vise na Novom groblju. Nek im je teska crna zemlja.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)