Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Ponedeljak 09.05.2011.
15:03
Vestionline A
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da postoji mogućnost prolongiranja referenduma na dva do tri meseca. Visoki predstavnik Valentin Incko poručuje da je referendum u RS u suprotnosti sa Dejtonom.
Ponedeljak 09.05.2011.15:20
pa ako nisi normalan i ideš slobinim stopama i slušaš bota ti prolongiraj, ali nemoj reći da te nismo upozorili.
Ponedeljak 09.05.2011.15:47
Dodik nije RS vec parlament, a on je svoju odluku doneo.Sad nema nazad. Ovo je samo ispipavanje kako ce da zagrize EU-mozemo samo da dobijemo, pa da pritisnu FBiH da ipak POCNU da sude za zlocine cime se onda i nama otvaraju veca vrata na vec nacete tuzbe iz FBiH da odradimo svoje ako predju nogom u RS, ili da ih se jos hapsi i po Iterpolovim poternicama iz.FBiH U tom slucaju vehabije imaju adresu kuda mogu da pljuj -Sarajevo. Ovako mozemo da ih okrenemo jedne protiv drugih kao sta se desava sad u Hrvatskoj.Mi samo da beremo urod od toga, jer referendum je zacementiran sigurno. Ukoliko ne prodje svaki obican punoletan gradjanin moze da ih tuzi-a to je bar pola miliona tuzbi.NECE DA RISKIRAJU
Ponedeljak 09.05.2011.15:56
Npr bilo bi lepo da se zamole svi ambasadori EU da se okupe na dan zlocina u Bratuncu gde ce da prozovu odgovorne zlikovce, da slika ode prvi puta u svet, pa onda da napravimo referendum. Ruzno se igrati sa zrtvama ali nazalost Srbi moraju da iskoriste sve sta mogu.
Ponedeljak 09.05.2011.15:28
KOLIKO NEKO MOZE BITI ZAHVALAN SRBIJI KAO POTPISNICI DEJTONA, KADA JE POTPISNIK IZ SRBIJE KASNIJE PROGLASEN ZA RATNOG ZLOCINCA, A ZATIM UBIJEN MEDJU ZIDINAMA SHEVENINGENSKOG KAZAMATA???KOLIKU VALIDNOST IMA TAJ POTPIS DANAS???
Ponedeljak 09.05.2011.16:01
Izvučen naslov iz konteksta sinoćnjeg intervjua na b92. Jednostavno je objašnjeno da je sud antisrpski i ako druga strana želi (a ne želi) može se pričati ali se od referenduma ne odustaje. "U" tom antisrpskom sudu sjede i dvojica sudija koji su u ratu bili komandanti u muslimanskoj vojsci. Srbi su do sada dobili preko 1.500 godina po "novom" antisrpskom zakonu, a muslimani po zakonu sfrj 100 godina i to samo za zločine nad hrvatima i unutrašnjem sukobu. Nije se dovde došlo da bi se desilo povlačenje. Prošlo je Slobino vrijeme kada nabijemo muslimane u paničan bijeg, a oni preko svojih komunističkih zaostataka zovu Dedinje, da bi ovi pozvali Radovana da se obustavi ofanziva.
Ponedeljak 09.05.2011.16:08
Znam kada je na bihaću najveći strateg general Manojlo Milovanović htjeo da upuca Radovana, koji je poslao Biljanu na teren da se obustavo ofanziva. Tada su u bihaćkoj enklavi djelovali nekakvi specijalci DB-a Srbije i činili teški šverc sa neprijateljem preko teritorije RSK. Ko je upućen i zna o čemu pišem, a ostalim ne objašnjavam dodatno. Jednostavno nas je što Kajga rekao prodao Dedinjski Štab. Smrdljive komunjare i čuveno njihovo kreni pa stani. Jovica Stanišić i Frenki Simatović su bili glavni operativci tada i od naših neprijatelja uzimali milione. Zna se koliko im je Alija platio da se zaustavi ofanziva. Da nas nisu iz BGD-a stopirali, ne bi poslije bilo ni oluje.
Ponedeljak 09.05.2011.16:23
Ovaj puta nas Dedinje i komunistički sinovi neće zaustaviti. Sve za Srpstvo, Srpstvo ni za šta.
Ponedeljak 09.05.2011.16:28
isti scenario je bio i sa siptarima (ovk) na kosmetu......secam se da su ih bili okruzili u junickim planinama...po proceni ih je bilo od 4-6000, terorista.....i kada su svi ocekivali napad, stiglo je naredjenje od slobe "srbina":povlacenje......politika "ratovanja", korak napred, dva nazad, dovela nas je danas tu gde smo.....
Ponedeljak 09.05.2011.16:37
Atif Dudaković se na jednom prijemu u poslijeratnom sarajevu javno hvalio kako je odbranio bihać. To se dešavalo u holu vijećnice i u tom trenutku je naišao rahmetli alija koji mu je dobacio otprilike "ništa ti ne bi odbranio da ja nisam platio Beogradu". To je prava istina ratova u ex-yu. Sada treba Slobinog jedinca i onu krmaču od žene privesti pravdi u BGD-u i sve im oduzeti. Još jednom KOMUNISTIČKI PODREPCI i DEDINJSKI MAJMUNI...
Ponedeljak 09.05.2011.17:17
sve to sto pises je tacno i dobro poznato svima....najveci racun je platio(i jos placa) srpski narod, uopste....pocev od krajine pa do kosmeta.....nekoliko puta sam na ovom portalu napisao da je slobo ""srbin"", sve vojnicke pobede, srpske vojske i naroda, pretvarao u poraze......ova vladajuca garitura, danas u srbji, "uspesno" nastavlja slobovim putem

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)