Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 07.05.2011.
00:52
Beta, Večernje novosti A
Izvestilac Evropskog parlamenta za viznu liberalizaciju Tanja Fajon rekla je da ne isključuje ponovno uvođenje viza za građane Srbije i Makedonije, dodavši da je Evropska komisija izradila predlog za uvođenje mehanizma moguće suspenzije slobodnog viznog režima.
Subota 07.05.2011.08:06
Pa recimo da sam ja siptar,to automatski podrazumeva da mrzim Srbiju,i da joj zelim zlo,onda cu da radim i pricam sve najgore o njoj,i da odem vani i trazim azil na laznjaka,pa me ovi deportuju ,ja bi prvim busom nazad i tako u nedogled, jos ako mi daju koji euro super ako ne slepovao bi se na prazno!
Subota 07.05.2011.10:11
Ista situacija i za Makedoniju, samo evropska demokratija ne sme da to kaze javno.Pogledaj sta se desava sa Sengenom u Francuskoj i Italiji.Raspad sistema, tek ce da bude belaja kad stupe u Libiju cizmom.Stizu muslimani, aEu ne zna sta ce sa njima, i to radi interesa pojedinih clanica.Za nas bolje, Mi da se postaramo da uzmemo Putinovu ponudu.Sa sedam milijardi kredita za obnovu privrede, ALI BEZ ZUTE MAFIJE, i izvozom produkata nasih i makedonskih seljaka u BRIK, za par godina smo na nogama. Pogledaj Argentinu, uopste nije uzimala kredit od MMF-a i za sedam godina se izvukla iz krize za koju su govorili da ce da bude jako, jako duga.Dotle pogledaj sta imaju Grci od kamata.
Subota 07.05.2011.08:20
Davali su im fore 10 godina da donesu evropske zakone, vrate ljudima imovinu obezbede vladavinu prava i zakona. Podvukli su crtu koliko su im bespovratnih donacija i povovoljnih kredita dali. Otpisali dugovanja Londonskom i Pariskom klubu i na kraju im poklonili beli Šengen da ih podrže na izborima. Na kraju, svaki zakon i " rekonstrukcija" ide na reviziju, od restitucije ni slova čak i Patrijarh ih moli za to, ali njima ni Bog ne znači ništa. Sad je EU umesto šragarepe uzeli motku, zatvoriće ih u ovaj zverinjak pa neka vide šta su posejali. Od tog celog društva jedino Mrkonjić je svestan da su nas Koridorom 4 i otvaranjem Šengenske kapije Rumuniji i Bugarskoj, obišli kao ostrvo gubavaca.
Subota 07.05.2011.08:39
Шиптари са Космета су масовно куповали боравишне дозволе по Србији и добијали пасош Србије. Кривица је до МУП-а, који су то радили без проверавања. Дачићева комунистичка и југословенска страна карактера.
Subota 07.05.2011.08:59
Ljudi su ih lepo stavili na top listu korumpiranih režima, a oni dalje teraju po svome. Misle trebaju Evropi na širokom carskom drumu za Aziju. Mozak im radi na srednjevekovnoj frekvenciji i feudalnom uređenju države po sistemu daj dok može.
Subota 07.05.2011.19:28
Svakom ko je lazno prijavio ljude na svoju adresu,i svakom idijotu koji je izdao pasos za pare odrezao bi po 10-15 godina corke u neki rudnik,mada znam da su skoro svi rudnici zatvoreni ja bi bas otvorio za njih jedan,da jednom za svagda shvate da nema leba bez krampa i lopate!
Subota 07.05.2011.09:02
" Iznenadjujuce " , trazili su razlog svo vreme !!! Ko trazi taj i" nadje" ko i do sad !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)