Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Ponedeljak 17.01.2011.
15:58
J. L. Petković - Vesti A
Optužbe u izveštaju Dika Martija su veoma ozbiljne i sigurno da neko ko bi se proglasio krivim po tim optužbama, ne bi mogao da bude deo nijedne vlade na svetu, izjavio je predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović i negirao optužbe da je ta stranka kupovala glasove na prošlim izborima.
Ponedeljak 17.01.2011.19:05
Pamtimo otpadniku svaku tvoju reč. Pamtimo i da se rekao da ćeš ući sa Tačijem u vladu, pamtimo i tvoje laži i prevare. Lepo bogami raširio si ruke da dočekaš Tačija, još si okačio njihovu zastavu umesto kravate.
Ponedeljak 17.01.2011.16:33
Ti u vladi Srbije imas jedino kontakt sa Oliverom Ivanovicem koji ti je vencani kum a koji sedi na dve stolice i igra veoma prljavu igru.Tako ces i ti kao i on, dok te Thaqi bude ljuljuskao i dok budes mogao da mlatis pare od privremenih kosovskih institucija bices dole , a onda ces poput kuma Ivanovica kao "velikosrbin" u Beograd da se uhvatis neke fotelje ili da se vratis u svoju NVO! Jasno ti je da Srbi sabijeni u enklave nemaju perspektivu, da srpska deca dole ne znaju sta je semafor jer se krecu iskljucivo seoskim putem medju enklavama! Tu zivota vise nema, mazete ljudima oci sa po kojim evrom ali ni to nece vecno da traje.
Ponedeljak 17.01.2011.16:39
Taj procenat Srba kojima ti manipulises dole, Albanci drze iskljucivo da bi svetu prosuli pricu o toboz multietnickom Kosovu i opravdali proklamovanje kvazi banana drzave zvane Kosovo.Sto ne izadjes sa statistickim podacima u javnost, koliko si Srba vratio, koliko si ih zaposlio, koliko si kuca izgradio, koliko si radnih mesta otvorio....nemas ih naravno jer proces povratka ne postoji.Za tako nesto ne postoji institucionalna volja. Sto ne kazes da su uglavnom sve srpske kuce pored magistralnog puta Pristina-Skoplje prodate, da se narod rasipa...Slobodane mlati praznu slamu drugima koji ne znaju situaciju dole.Nama koji imamo barem 2 grama mozga ne mozes prodavati maglu!
Ponedeljak 17.01.2011.16:44
I pitanje za tebe Slobodane, zasto ti porodica nije na Kosovu? Sta traze u centralnoj Srbiji? Zar ti kao lider jedne partije za koju kazes da je osvojila najvise glasova ne bi gtrebalo svojim primerom da pokazes da je zivot Srba na Kosovu moguc? Ne, porodica ti nije u Pristini jer znas da je zivot Srba dole gorciji nego cemer, ni sam ne verujes u to sto mlatis u medijima. Martovsko nasilje nad Srbima 2004 godine pokazalo je i dokazalo kolika je linija do eskalacije nasilja i koliko je to Kosovo bure baruta i sta ceka Srbe ako dignu glas protiv nepravde!
Ponedeljak 17.01.2011.16:54
I na kraju, cetri puta sam poslom obisla Kosovo uduz i popreko, slusala sam i tebe dok si u jednoj KAFANi, da KAFANI promovisao stranku i rekao da ces citirati pokojnog Djindjica recima "od riba u akvarijumu mozemo napraviti riblju corbu ali ribe iz corbe ne mozemo da vratimo u akvarijum"!?! Nadam se samo da ce Bog sacuvati taj nas narod dole, pre svega od svakog zla pa na kraju i od tebe i slicnih tebi!!!!
Ponedeljak 17.01.2011.17:49
Gde se on čuo sa posmatračima iz EU ? Oni ljudi kažu da izbori nisu bili regularni, nisu legitimni i svaka skupština na taj način sastavljena se ne može smatrati baš legitimnom. Ali da će se tolerisati da bi se kako tako dala šansa da se stvori neka vlast u onom karakazanu.. Posmatrači ispada nisu pouzdani, jedno govore u Evropskom parlamentu a drugo Petroviću. Treba mu zabraniti prelaz na ovu stranu administativne linije još će nas posvađati sa posmatračima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)