Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Petak 03.12.2010.
20:06
Srna A
Svega pet odsto Nemaca smatra da je islam tolerantna religija - rezultat je novog istraživanja koje je objavio Univerzitet u Minsteru.
Petak 03.12.2010.20:18
Malo je kasno za sve to , sviđaju mi se il ne sviđaju , imate jih i zivite s njima jer drugo vam ne preostane , dok ste jos vecina jer kad vas nadmase u broju niko vas vise nece pitat sta vam se sviđa i sta ne . Tako jes realno stanje nema sad mnogo mesta za promijenu . U Njemackoj sam cito da ima oko 250 đamija plus jedan put tolko jih je u gradnji .
Petak 03.12.2010.20:44
ima jedna izreka" da su sve strijele uprtte ka onom ko propagira istinu" znate oni u Evropi bi rado istjerali Muslimane iz Evrope ali problem je u tome sto su sami doprinijeli tome kroz "Evropske Demokratske Standarde" koji garantuju pravo svih Nacija i Nacionalnosti,e zajebali su se sa tim i sada oni nemogu da promijene taj zakon jer bi to znacilo direktno ugrozavanje Nacionalnih prava drugih,a mi Muslimani to iskoristismo i iskoriscavacemo sve dok je zakon takav ,a po svoj prilici nece moci niko da ga promijeni jer se sa tim dovodi u pitanje kredibilitet Demokratske Evrope,sta jos da kazem nego da pojedini EU-Politicari pukose od muke da je to tako,a Muslimanima zelim da akobogda
Petak 03.12.2010.21:00
Da upravu si kako si napiso , al pitanje je oce bit Evropa za 20-30 godina jos demokratska jer ekvivalentno sa brojem muslimana u Evropi raste i broj glasaca skrajno desnicarskih (nacistickih) stranaka od kojih nikad ne zna sta moze sve bit , jer kao sto vidimo po statistiki je taj trend sad u porastu da ovakve stranke ulaze u parlamente svojih drzava . Pitanje je kako ce se to dalje odvijat jer sad buducnost mislim da jos niko ne moze prognozirat .
Petak 03.12.2010.21:58
evo ti najtacniji odgovor na ovu temu: bice onako kako je zapisano 50.000 god. prije stvaranja dusa i kako je stvoritelj vec odlucio,i jarane sve je upisano,sve sto se desava je vec upisano i niko to nemoze promjeniti,imace pokolja na stetu Muslimana a doci ce vrijeme kada ce i mrtva priroda pocet da prica (drvo,kamen itd.) i otkrivace gdje se kriju protivnici Islama, spominje se da ce drvena stabla progovorit gdje se Jevreji kriju a po predavanju imace samo jedno drvo koje nece otkrivati jevreje i dali vam je poznato daje primjeceno da to drvo jevreji sada u velikim kolicinama sade,i to je jedan od dokaza Muslimanima da je Kur,an bozija Istina,od samih jevreja !!
Petak 03.12.2010.20:47
akobogda za jedno 100 god. bude vodeca Religija u Evropi Islam,i oni to dobro znaju pa cvikaju od te cinjenice,eto tako ce Islam ovladati Evropom bez ispaljenog metka.To je vidio i nas poslanik Muhamed a.s. o cemu nas je kroz mnoga Islamska predavanja obavijestio.
Petak 03.12.2010.21:04
Pa sa ovakvim trendom , po prognozi strucnjaka ovako generalno bi islam posto vodeca religija u Evropi za 40-50 godina
Petak 03.12.2010.21:16
sa ovakvim trendom i tempom ce se to i dogoditi a ja sam bio skroman i napisao sam za 100 god. a moguce da ce se i ranije to dogoditi,pa kada se to dogodi ako mi to dozivimo vidjecete koja ce pravda zavladat svijetom,najveci nasilnici ovog svijeta su jevreji koji kazu: rob netreba da se bogati vec rob trebe da radi da bi se njegov gazda bogatas jos vise obogatio ! po ovome vidimo ko je najveci protivnik ukupno covjecanstvu,dali jevreji ili ovaj sistem koga su jevreji plasirali i tako vladaju,a narod nema veze koje Religije ispasta i sve siromasniji.Ko poruku nije svatio ne mora,ja sam misljenjai podrzao bi svakog ko misli da je dosta ove tiranije od strane jevreja prema drugima.
Petak 03.12.2010.21:27
Da al ne znam ja ni jednog jevreja , mali mi poso za njih Pa ocete da preuzet primat , jedino ako se ne desi to sto sam ti u prvom odgovoru napiso , tad tezko ko kaze sta ce bit
Petak 03.12.2010.21:42
nemuslimanima su Turci uzimali 2,5 % Haraca (Poreza) pa vam je to bilo mnogo a dali znas jadnice koliki Harac mi danas placamo Jevrejima,ti izgleda kao da ignorises istinu,hajde koliko ti puta platis Porez u toku Mjeseca,ako zivis u Njemackoj vrlo dobro znas koliko ti odbiju od plate pa po tome svaka kupovina (a jednom ti vec oporezovali platu) jos 19 % pa uzmi sve svoje racune i izracunaj koliko te puta oporezuji pa ces doci do cifre gdje ce te glava zaboljeti,negdje 60% a neozenjeni placaju jos oko 15 % vise,pa vidi sta je bilo bolje 2,5 % ili 60% Demokratskog poreza !!!
Petak 03.12.2010.21:59
Sta ja ignorisem istinu kakvu istinu čuš stvarno ne znam ni jednog jevreja boli me q... za jevreje. Al kolko ja poreza placam stvarno previse plus da me vlada krade na svakom koraku bolje da ni ne mislim na to . Al tamo odakle ja dolazim tamo nama Turci nisu nista uzimali nikakav Harac , tamo smo samo mi njima glave kidali ako znas gde na balkanu je to . Al moje misljenje kako ce buducnost izgledat da kad bi trebalo da muslimani preuzmu primat u Evropi -Evroplajani ce se poklonit muslimanima i priznat nadvladu ILI -ce krajno desne nacisticke stranake prema kojima ce se Evropljani u strahu okrenut se sukobit sa muslimanima Znaci za buducnost se ne zna , al lepo sigurno nece da bud
Petak 03.12.2010.22:28
konacno da se sa nekim otprilike 90 % slazem,a za jevreje pa ni ja ih neznam nemozemo mi njih ni da upoznamo (i ne interesuju me posebno) jer su oni "GORE" a ja i ti i 90 % stanovnistva zemaljske kugle "DOLE" i to je poenta Jevreja,da im drugi budu sluge a oni uvijek gore,e protiv toga se bori i borice se Islam a i oni to vide mozda i sam si cuo u vezi prve serijatske Banke koja ce se otvoriti u Mannheim-u moci cemo svi da uzimamo BEZKAMATNE Kredite a znas li ko se ovome najvise odupire,nije ti tesko pogodit. U Engleskoj vec postoje takve Banke pa je cakstavise i Katolicka crkva tamo uzimala Kredite,sta nam ovo govori,zna i crkva sta je istina i da je kamata zabranjena ali necini nista !!!
Petak 03.12.2010.22:44
Ma predpostavljam da se jevreji najvise tome odupiru jel . Jao tebe stvarno muce ovi jevreji . Pa ocu li i ja moc u tu banku al neobrezan !?
Petak 03.12.2010.23:17
e vidis ovo je sad provokacija,al neka ti na tvoju cast,posto pomenu "neobrezan" ako si sljedbenik Isusa onda si trebo da se obrezes jer je i Isus bio obrezan a i njegovi sljedbenici u to vrijeme ! znaci nesledis Isusa u djelima,e da znas kako to zene vole kad je obrezan a jos i odnos sa zenom duze traje (dokazano medicinski) vec bi se sutra obrezo,ne zbog vere nego samo zbog ovoga podatka,znam ja i par srba i hrvata koji su obrezani i koji sami kazu u odnosu na ranije da je mnogo cistije i bolje a ti kako hoces,tvoja stvar,to me ne interesuje.A za Banku,za sve su pare dostupne,bezobzira jo je i sta je !!!
Subota 04.12.2010.14:45
Senade mnogo ozbiljno ti mene shvatas ni sam sebe ne tolko :) Nisam ja sljedbenik nikoga , ne idem u crkvu nit ne verujem u boga . A znam da je zdravije bit obrezan i Sida se teze prenosi , al neka fala vise mi se sviđa ovako. Ma ne provociram ja tebe , samo se zezam malo ajd opusti se covece i malo manje se opterecuj sa jevrejim .
Petak 03.12.2010.20:54
Pa svaki normalan covek moze da vidi sta islam ustvari predstavlja.To je veliko zlo koje se mora iskoreniti.Gde god da ima islamista ima i problema
Petak 03.12.2010.20:59
e moj cedo, ti kazes " To je veliko zlo koje se mora iskoreniti " slazem se sa tobom da je to veliko zlo ali "e kad nebi bilo ovo ali" za tebe i tebi slicnima,za Muslimane nikad nije bilo bolje vrijeme u Evropi za ostvarivanje Opstih ciljeva a vi srbi i vase misljenje ( bez uvrede) ste zaista po ovom pitanju nebitni jer u Evropu se ionako odlucuje bez vas,cinimi se da vas Pravoslavce vise mrze nego nas. pozdrav Cetko
Petak 03.12.2010.23:47
nevidoh Ninoslave nikakav plus,e bicemo a mozda i jesmo samo ti neznas,al neka mozda ces i ti jednog dana uskocit u "Ladju spasa" ako budes mogao da uocis odn odvojis laz od istine,sto ti i zelim,nisam ja protiv srba daleko od toga ! protiv sam losih ljudi.
Petak 03.12.2010.21:13
Ovi Hićini praunuci ima da otrebe muslimane samo tako,i to u narednoj deceniji,i to ne verujem da će samo Nemačku da očiste,verovatno celu planetu.Podržaće ih SAD,Rusija,Izrael,....Da sam musliman,ili bih se spremao za put kod Alaha,ili za promenu identiteta i vere.Ali verovatno će oni da menjaju veru,postaće katolici.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)