Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 26.06.2014.
13:46
Mondo A

Da li si sa muškarcem ili Petrom Panom?

Ako ti on nije muž ili verenik, onda ti je dečko. Ali, ta osoba muškog pola može biti dečak, bez obzira na njegove godine. Evo kako da znaš da li pored sebe imaš muškarca ili Petra Pana.

Ta osoba muškog pola pored tebe može biti dečak, bez obzira na njegove godine
 

Obrati pažnju na sledeće stvari:


Njegov stan ili kuća

Nije bitno kakav nameštaj ima, da li je uređaj na kojem sluša muziku poslednja reč tehnike, da li mu je kupatilo “wow”. Bitno je da nema đubreta, ostataka hrane na sve strane, kao i da je prostor opremljen tako da bude udobno mesto, pravi dom, da ne liči na hotelsku sobu u kojoj se samo prenoći. Ukoliko je muškarac lenj da održava čistim prostor u kojem živi, još više će ga mrzeti da se potrudi oko bilo čega drugog u životu, pa i oko tebe.

Njegov posao

Ne znači da je dečak u duši onaj muškarac koji prodaje dečije igrčke, na primer. Bitno je da ima planove za budućnost, da je ambiciozan, da želi da se pomeri sa tačke A na tačku B.

Njegov način zabavljanja

Da li on ima hobi? Kako se relaksira? Šta ga zabavlja? Dobro razmilis da li ti treba neko ko je svakog vikenda “uz čašicu”, sa društvom, u provodu. Šta će ti muškarac koji ne zna šta će sam sa sobom, kojeg ne drži mesto, nije mu dovoljno da ponekad ostane kod kuće i opusti se uz film, knjigu, na primer

.

Njegova briga o sebi

Bez obzira na to koliko je pijan, umoran, bolestan… on ne kuka i u stanju je da se brine o sebi. To može samo muškarac, nikako dečko. Ako izlaziš s momkom kojeg treba da nosiš kući posle noćnog izlaska, ili da ga “držiš na lancu” kako ne bi napravio neku glupost, onda sigurno imaš dečka, ne muškarca.

Njegovi problemi

Kada on ima problem, rešava ga mirno i samostalno. Ok je da te pita za mišljenje, da uvaži, prihvati tvoj savet, ali i da se osloni isključivo na svoj um. Ne treba ti dečko koji ne zna kako da reši svoje probleme, još manje ti treba onaj koji očekuje da ti uvek imaš “keca u rukavu”.

Njegovi prioriteti

Da, ti treba da budeš na vrhu te liste, ali ne treba da budeš jedina bitna stvar u njegovom životu. Ako tvoj muškarac zna šta želi od života i kako to da postigne, onda ti pored sebe imaš pobednika, a pobeđuju samo najbolji, zar ne?

Njegove odluke

“Uradiću sve što ti želiš, draga”, je ok čuti nekada, ali ne i živeti samo po tom pravilu. Muškarac je zreo ako ima opcije da ti ponudi, a ne samo nova pitanja.

Njegove greške

Biraj onoga koji priznaje kada pogreši. I Napoleon je pao, zašto ne bi, barem nekada, i tvoj muškarac? Grešiti je ljudski, na greškama se uči. Samo dete, da ne kaemo dečko, gura pod tepih stakliće kada polomi vazu.


Njegova ljubav

“Volim te”, piše dečko na Fejsbuku, Tviteru, na "tarabi". Muškarac koji te voli, to ti možda neće ni reći, ali će raditi sve da ti to pokaže jer si sastavni deo njegovog života, njegov produžetak, koliko i on tvoj. Ti nisi njegov plen, ono sa čime se šepuri u društvu, ti se osoba koja mu život čini kvalitetnijim, ne samo lepšim i zabavnijim.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online