Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.03.2014.
22:44
Vestionline A

Ove osobine imaju savršen muškarac i žena

Znamo da ne postoji savršen čovek, ali možda ipak možemo da pričamo o savršenoj osobi za vezu.

Savršen muškarac je...

Stručnjak za veze Taj Taširo kaže da je najvažnije da muškarac ima ove tri osobine.

Ne postoji savršen čovek, ali postoji savršena osoba za vezu
 


Smiren karakter
Muškarac koji voli uzbuđenje i adrenalin je super izbor, a s njim će nekoliko prvih sastanaka biti jako zabavni i uzbudljivi. Ipak, kaže Taširo, za kvalitetnu dugu vezu ovisnik o adrenalinu i nije najbolji izbor. Muškarac koji voli uzbuđenje je jedno, ali ako je opsednut uzbuđenjem, vrlo često će raditi stvari koje su loše za vezu. Najbolji izbor je neko ko voli uzbuđenje, ali zna i kada treba stati s njim.

Jednostavan za komunikaciju
Ne tražiš nekoga ko će se slagati sa svakom tvojom rečenicom, ali za kvalitetnu vezu  treba ti muškarac koji će biti spreman na dogovor i kompromis, kaže Taširo. Postoje ljudi koji obožavaju da se svađaju, a ako imaš posla s takvim muškarcem, veza će uvek biti turbulentna i napeta, bez razloga.

Emocionalno stabilan (ne "kralj drame")
Teško da ćete naći nekog ko će u svakom trenutku biti potpuno smiren i znati šta treba reći u svakoj situaciji. Ipak, za kvalitetnu vezu je definitivno potreban muškarac koji nije ovisnik o drami. Muškarac koji je sklon dramatiziranju vrlo često će u bezazlenim situacijama pronaći razlog za svađu, biće ljubomoran i posesivan, a sve to kako bi nahranio svoju potrebu za dramom.

Savršena žena je....

Šta muškarci očekuju od žene kojoj će pokloniti svojoj ljubav? Bez kojih je to bitnih stavki nemoguće zamisliti da muškarac u vezi bude zadovoljan i ispunjen? Odgovor se svodi (verovali ili ne) na samo tri reči:

1. Poštovanje!

2. Priznanje!

3. Strast!

Objasnimo prvenstveno 2P: poštovanje i priznanje! Muškarci su bića sa vrlo osetljivim egom, sujetni i uvek željni hvale i uvažavanja. Oni uvek žele da budu pohvaljeni za dobra dela koja učine, i očekuju da se njihov trud ceni i poštuje. Muškarci vole kada se osećaju bitno i važno, u njihovoj je prirodi da budu jači pol! Muškarci vole kada žena poštuje njegovu ličnost, njegov posao, njegov stil života, i kada usput sve to ne zaboravi da pohvali i uvaži!

A šta je sa strašću? Ljubav je usko povezana sa seksom i dobra veza imperativno mora biti propraćena dobrim seksom. Želja za nečijim dodirima i blizinom je osnovna ljudska potreba, i svi želimo to, počev od zagrljaja preko poljupca do nečega više. Vašem muškarcu je bitno da zna da kao i on osećate privlačnost i strast. On hoće i voli da zna da ste mu naklonjeni!

Na zaboravite ova tri imperativa i on će vas obožavati!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online