Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 31.03.2014.
09:07
24sata.hr, telegraf.rs A

"Putine, oplodi nas"

Rejting predsednika Rusije Vladimira Putina tuče sve rekorde – prema anketama, da se danas održavaju izbori on bi pobedio sa ubedljivih 80 odsto glasova, a brojne Ruskinje su potpuno zaluđene njim.

Ruskinje poludele za svojim predsednikom: Vladimir Putin je strastveni ribolovac
 

Analizirajući izuzetan rejting šefa Kremlja i veštinu s kojom je građen njegov imidž, eksperti podsećaju na vrtoglavu popularnost pesme “Cepam za Putina”, koju su lansirale dve popularne muzičarke.

"Takvog kao Putin, koji ne ostavlja, i koji ne pije, takvoga kao Putin želim i ja. Pocepaću odeću za Putina", reči su pesme uz poziv “Putine, oplodi me” koje najbolje opisiju koliko je šef Kremlja popularan kod svojih zemljakinja.

Da je Putin magnet za žene bilo je jasno još 2011. godine, kad se pojavio kalendar za sledeću godinu s izazovnim fotografijama 12 devojaka u seksi vešu, uz prigodnu čestitku tada premijeru Putinu:

"Vladimire Vladimiroviču, mi te volimo. Srećan rođendan".

Voleli ga ili ne, Vladimir Putin, kojeg danas već i zapadna javnost naziva kratko car, iznenadio je zapadne špijunske mreženje munjevitm vraćanjem Krima u sastav Rusije – bez ispaljenog metka, piše 24sata.hr.

Iz tog ugla, reklo bi se da je Putin uspešniji kao državnik nego kao špijun. Zanimljivo, ali svi metodi pažljivog stvaranja njegovog imidža – zapravo su zapadni. Od Džona Kenedija nije bilo političara koji je tako dobro iskoristio medije za izgradnju imidža. On mazi tigra, igra se s psima, vozi avion, polunag šeta obalom reke i demonstrira trbušnjake, u belom kimonu obara suparnike džudiste – pravi Ničeov natčovek. Kao državnik on je Petar Veliki, kao vojskovođa spaja osobine Kutuzova, Aleksandra Nevskog, Dimitrija Donskog i Suvorova, koji nije izgubio nijednu od 60 bitaka.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 31.03.2014. 09:16
Putinu bi samo zamijerio sto nije dosao prije 25-30 godina.Sada bi ova planeta drugacije izgledala.
Ponedeljak 31.03.2014. 10:18
Dosta više konfrontacije među Srbima! Delimo se na Anglofile, NATOfile, Rusofile i tako dalje. Mi smo mali i treba da vodimo pametnu politiku, a neda se još smanjujemo u sopstvenoj netrpeljivosti. Zašto ne poradimo na sebi i svojim interesima malo više? Ponekad treba stisnuti zube i izdržati nepravdu, ne zaboravljajući pouke koje nam je dala istorija. Budimo mudri i pametni! Nikakvi ratovi niti tuđa patnja ne može nam doneti dobro. Sve me ovo ponekad podseća na prepucavanje adolescenata.
Ponedeljak 31.03.2014. 12:35
rusofili stanite u red i naprčite se raširite guzove putin dolazi hahahahahaa
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online