Ponedeljak 31.03.2014.
09:07
24sata.hr, telegraf.rs

"Putine, oplodi nas"

Ruskinje poludele za svojim predsednikom: Vladimir Putin je strastveni ribolovac
 

Analizirajući izuzetan rejting šefa Kremlja i veštinu s kojom je građen njegov imidž, eksperti podsećaju na vrtoglavu popularnost pesme “Cepam za Putina”, koju su lansirale dve popularne muzičarke.

"Takvog kao Putin, koji ne ostavlja, i koji ne pije, takvoga kao Putin želim i ja. Pocepaću odeću za Putina", reči su pesme uz poziv “Putine, oplodi me” koje najbolje opisiju koliko je šef Kremlja popularan kod svojih zemljakinja.

Da je Putin magnet za žene bilo je jasno još 2011. godine, kad se pojavio kalendar za sledeću godinu s izazovnim fotografijama 12 devojaka u seksi vešu, uz prigodnu čestitku tada premijeru Putinu:

"Vladimire Vladimiroviču, mi te volimo. Srećan rođendan".

Voleli ga ili ne, Vladimir Putin, kojeg danas već i zapadna javnost naziva kratko car, iznenadio je zapadne špijunske mreženje munjevitm vraćanjem Krima u sastav Rusije – bez ispaljenog metka, piše 24sata.hr.

Iz tog ugla, reklo bi se da je Putin uspešniji kao državnik nego kao špijun. Zanimljivo, ali svi metodi pažljivog stvaranja njegovog imidža – zapravo su zapadni. Od Džona Kenedija nije bilo političara koji je tako dobro iskoristio medije za izgradnju imidža. On mazi tigra, igra se s psima, vozi avion, polunag šeta obalom reke i demonstrira trbušnjake, u belom kimonu obara suparnike džudiste – pravi Ničeov natčovek. Kao državnik on je Petar Veliki, kao vojskovođa spaja osobine Kutuzova, Aleksandra Nevskog, Dimitrija Donskog i Suvorova, koji nije izgubio nijednu od 60 bitaka.

2024 © - Vesti online