Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 30.01.2013.
09:48
wannabemagazine, Vestionline A

8 stvari koje ne treba raditi posle raskida

Pukla veza i sad si tužna, pretužna i spremna na svakakve gluposti? Aktiviraj poslednje atome snage i volje, ali donje "zapovesti" moraš da poslušaš! (Dragi muškarci, ovo se negde može odnositi i na vas, tako da svakako pročitajte tekst).

NEMA PATETISANJA! Aktiviraj poslednje atome snage i volje, ali donje "zapovesti" moraš da poslušaš
 

NE traži razlog da bi ga pozvala

To što su neke njegove stvari ostale kod tebe ne znači da treba da se namontiraš i da ga zoveš da dođe po njih, u nadi da će te ščepati kada te bude ugledao i strasno ljubiti... BLA! I sama znaš da su te stvari samo razlog da bi ga videla. Dakle, ne može! Ako ti je baš stalo da ih dobije nazad (mada bi trebalo bi da te zabole štikla za to), onda mu ih pošalji po nekom. Ne moraš da ga vidiš, ne moraš da se objašnjavaš. Bilo je – završilo se – tačka. Sad nastavi sa svojim životom!

NE "guši" drugarice i porodicu s raskidom

Rekla si da ste raskinuli, okej. Ali ne moraš još deset puta to da ponoviš, stvarno ne moraš. Trebalo bi da znaš da su prijatelji tu da bi te tešili, pa u neku ruku i lagali da bi se ti osećala bolje. Pre nego što uopšte poslušaš neki retardirani savet kako da ga vratiš, znaj jedno - verovatno ćeš opet doći na isto. Olakšaj se, ali ne guši, ne smaraj. Nisi jedina!

NE patetiši po društvenim mrežama

Džabe što si "singl" ako za to niko ne zna. Ako imaš i malo dostojanstva nećeš kačiti patetične pesme! Jao jadna ti, ubio ti je volju za životom, slomio te je. Ma nemoj? A dovoljno si živa da se uloguješ na sve žive mreže i da patetišeš, da proganjaš, da kačiš tamo neke tugaljive pesme i u pozadini ide vaša fotka dok srca padaju na vaše srećne face. Odvratno!

NE razmišljaj o tome šta je pošlo po zlu

U redu je da pretreseš šta je krenulo loše, ali onda kada se to desi! I samo tada! Ako je prošlo određeno vreme, šta ti i dalje razmišljaš o tome šta si mogla i šta je trebalo da uradiš? Gubljenje vremena! Nađi neku zanimaciju, možda u vidu nekog kratkotrajnog frajera, peri sudove, idi u šoping, turpijaj nokte, bilo šta što će ti skrenuti misli sa raskida. Živi!

Seks kombinacija s bivšim? NE!

Jedno veliko NE! Ukoliko on to predloži, ne pristaj! Ukoliko ti imaš želju, ugasi je!

Seks šema s bivšim? VELIKO NE!

Zašto? Zato što to vodi u još veće razočaranje. Trajaće još možda dva-tri meseca i šta onda? Onda će naći neku drugu da “navlači”, ti ćeš se još više zaljubiti i biće ti duplo gore. Stoga, seks posle raskida ne dolazi u obzir, sve i da ti je međ’ nogama Sahara.

NE plači u javnom prevozu

Voziš se prevozom i dok gledaš pejzaže u daljini, zaljubljene parove, setiš se vas i suze krenu. Dobro, da li si ti normalna? Nije kraj sveta, aman!

NE započinji odmah novu vezu

Neka šema može, veza ne može. I sama znaš da nova i sveža veza sa starim emocijama nikuda ne vodi, samo stvara dodatne probleme. Možda nađeš i dobrog dečka, to se nikada ne zna, ali narednih nekoliko meseci ti si emotivni invalid i nisi sposobna da započneš novu vezu. Iskontroliši bes, revolt, inat i ne dozvoli sebi da još više patiš, a i neko novi sa tobom. Prosto, nisi još spremna!

NE raspituj se šta radi

Vratio se bivšoj, isekao je vene, počeo je da se bavi baštovanstvom, gaji pčele, zaposlio se kao maskota u restoranu brze hrane, postao je humanista i redovni donator sperme. Pa šta!? Ne, to ne treba da te zanima. On je bivši, ex, prošlost, šta tu nije jasno? Sve je jasno! ;)

POVEZANE VESTI

Sreda 30.01.2013. 11:41
Koji glupak je radio ovo istrazivanje? Koji... Danasnje veze em sto nemaju cilj, nego sto nemaju smisao. Zene ulazi u vezu da bi muskarcu uzela novac a muskarac ulazi u vezu da bi imao sex sa zenom...kakva je to veza? to je savremeno otudjeno kurvatstvo sa rokom trajanja Dok mi ne dosadis ja cu te lagati da te volim, pa kad mi dosadis pricacu drugom i tako 10-15...do 30, pa sex i grad zivot...uh huh...
Subota 02.02.2013. 16:51
Uopste se ne slazem sa Sale011. Stivo je napisano sa humorom a neki ljudi to nemaju ili ga ne razumu. Ocigledno Sale 011 (vidi se da je iz Beograda gde je veci broj sponzorusa i gotovo sve lice jedna na drugu i zele samo novac pa i nemoze drugacije da misli o zenama) ne bi trebao da bude u vezi sa nekim jer ne ume ili nezeli da da deo sebe drugoj osobi... ako si u vezi voli dok mozes ako te ostavi ...preziveces, ali covek je nista na ovom svetu ako ne voli ili nije voljen..pa cak i ako boli...pa sta ? Ziv si!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online