Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 18.08.2015.
11:24
mondo.rs, Vestionline A

Isplanirali ste zajedničku budućnost i...raskinuli. Šta sada, kako "preživeti"?

Mislila si da ćete imati brdo dece i živeti srećno do kraja života. Mislila si da ćete zajedno dočekati starost i penziju. Mislila si... Prestani da razmišljaš o tome i da se samosažaljevaš - raskinuli ste, prihvati istinu i kreni dalje! Evo kako...

1.bp.blogspot.com
Šta je bilo - bilo je, moraš da nastaviš dalje s osmehom i podignute glave

Baci te tone sladoleda i čokolade iz tvog frižidera i pogledaj se u ogledalo. Šta vidiš? Osobu koja je propustila mnogo toga. Zakaži termin kod frizera, za početak. Ne moraš drastično da promeniš frizuru, mada žene to rade kada tuguju, ali će ti prijati i ako se samo isfeniraš drugačije.

Pozovi prijatelje za koje do sada nisi imala vremena. I ne pričaj im o tome kako ste raskinuli – to nikoga ne zanima, a ne treba više ni tebe.

Toliko novih ljubavi te čeka negde napolju, možda na poslu, na fakultetu, u komšiluku... Razmisli: da li si i gde, viđala neke simpatične muškarce dok si bila fina, zauzeta, zaljubljena devojka?

Uživaj u novostečenoj slobodi

Obiđi mesta kojih si se uželela jer ih tvoj bivši možda nije voleo. Obiđi nova mesta u gradu, i budi otvorena za nova poznanstva. To ne znači da treba da namiguješ svakom "slatkišu" koji te pogleda, već da budeš nasmejana i vesela osoba koja se raduje novom početku.

Igraj! Ples opušta, zato pogledaj najavu za koncerte u tvom mestu, ili ako imaš koji dinar viška, otputuj negde zbog dobre svirke.

I sport leči ljubavne rane, a ako nemaš novac za članarinu u nekom fitnes klubu, idi na trčanje. Za džoging ti trebaju samo patike, sve ostalo sigurno već imaš u ormanu.

Možda već imaš i seksi donji veš, ali bez obzira na to – dopuni kolekciju! To je dobro za tvoje samopouzdanje - moraš opet da se osećaš poželjno i seksi. Ako ti pretekne koja parica, nabaci i nove štikle.

Kada prvi put kreneš s drugaricama u izlazak, nemoj da se obučeš tako da ti na "čelu piše": sama sam i željna ljubavi, već diskretno izazovno, pre svega udobno – cilj je da se dobro osećaš i još bolje provedeš kako bi sebi, ali i svojoj podsvesti, dokazala dad raskid sa dečkom nije kraj života, već početak "nove ere" u tvojoj biografiji.

I zapamti: tvoja osećanja će još neko vreme biti kao ping pong: menjaće se tokom dana od euforične sreće do samoubilačke tuge, i to je normalno. Dešava se i jačima od tebe, a razlika je samo u tome što oni znaju kako da se nose sa tim.

A da...Skini ga sa liste prijatelja na Fejsbuku i ostalih društvenih mreža, ne truj se njegovim fotografijama sa novom cicom, već radi na novoj tebi.

Ako želiš da ti neko priđe...

Nemoj da izlaziš "u čoporu" jer je ti tako niko neće prići - skupo je platiti piće za pet, šest devojaka, ali sesti za njihov veliki sto i započeti priču koja je, u tom slučaju, ravna javnom nastupu. Izlazi sa jednom, eventualno dve prijateljice, i nikako sa drugom - onaj slatki momak za šankom, kojme se baš dopadaš, nema pojma da ste vi samo prijatelji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online