Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 29.12.2012.
04:21
Smedia A

Najgori pokloni za Novu godinu

Još niste pokupovali poklone? Požurite, nemate još mnogo vremena do darivanja. Međutim, potraga za pravim poklonom često predstavlja problem, zato pogledajte listu poklona koje svakako morate da izbegnete.

Neki pokloni izazivaju ovakvu facu
 

1. Za brzo i jednostavno gubljenje kilograma!

Video kasete, CD-ovi i knjige sa vežbama i savetima kako najjednostavnije izgubiti kilograme su apsolutno zabranjeni poklon[/b] za Novu godinu. Sigurno ne želite da poručite osobi kojoj poklanjate da mora da se oslobodi viška kilograma, odnosno, da je debela i to u preiodu bogatih prazničnih trpeza.

Ako želite dragoj osobi da poklonite “zdrav” poklon, uplatite mu/joj jedan mesec u teretani ili mu/joj obezbedite neku od fitnes sprava ili ga/je prosto povedite na izlet u prirodu.

2. Koliko para – toliko muzike

Naleteli ste na sniženja, jeftine knjige ili stare, jeftine CD-ove? Zaboravite na to! Izbrišite ih sa spiska poklona – niko ne želi da dobija na poklon muzičke hitove stare 5 godina ili zastareli bestseler koji je možda već pročitao ili kupio sebi na istom sniženju.

Knjiga ili CD sa muzikom mogu biti lep poklon, ali u tom slučaju morate voditi računa o muzičkom ili čitalačkom ukusu onoga kome poklanjate. Posebno izbegavajte takvu kupovinu ako ne poznajte nekog dovoljno dobro... I da, u tom slučaju nemojte kupovati ni skup nakit ili parfem koji su takođe vrlo lični pokloni.

3. Ne dozvolite da komšije pate!

Iako vaš prijatelj strasno želi bubnjeve, njegove komšije neće biti oduševljene takvim poklonom. Nemojte da kupujete ni slične “preglasne” poklone i potencijalno opasne stvari kao što su pištolji sa kapislama, petarde i sl. Kućni ljubimci su, takođe, neprikladan poklon. Ne bi bilo lepo da nekom koga volite poklonite dodatnu obavezu – osim ako zaista želi životinju već duže vreme i pritom znate da će se njegovi/njeni sustanari složiti sa tim.

4. Nikako nemojte kupovati kućne aparate!

Usisivač, toster, mikser, blender, pegla, mikrotalasna... stvari koje na bilo koji način podsećaju na kućne poslove nisu poželjan poklon. Vaša devojka, žena ili majka svakako neće biti oduševljena ovakvim poklonom, čak i ako taj on spada u “poslednju reč(bele) tehnike”!

Ukoliko niste baš marljiv pomoćnik u kućnim poslovima, savršen poklon za Novu godinu bi bio vaše preuzimanje obaveze da pomažete u kuvanju, pranju veša, peglanju i drugim stvarima.

Tajna pravog poklona ne krije se ni u njegovoj ceni, ni u vašem ukusu, ni u modi i trendovima. On se prepoznaje po efektu. Ako se onaj koji ga dobije oduševi, ozari, postane euforičan i srećan ili ga vaš poklon rasplače – pogodili ste.

POVEZANE VESTI

Subota 29.12.2012. 11:18
Kako može dobra knjiga da bude zastarela? Jedino ako se misli na pametne misli naših voditeljki, štampane u formatu knjiga.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online