Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 04.10.2012.
21:16
ponosna.in A

Šta žene misle, a šta kažu?

Muškarci su umorni od razmišljanja o tome šta žene kažu, a šta misle. Pa i "sam Bog ne može da razume žene", kako onda očekivati da to učine "jadni" muškarci?! Postoji mnogo muškaraca koji se žale da oni stvarno ne mogu razumeti svoje žene, ali mi imamo možda rešenje za sve njih...

Dakle, kada vaša supruga kaže nešto, ovde je "prevod", tj. ono što stvarno treba da uradite.

Jedno misle, drugo kažu: I "sam Bog ne može da razume žene"
 

1. "Ništa se nije dogodilo"

Sigurno primetite kada je vaša žena uzrujana i kada je pitate šta se dogodilo, a ona odgovori da se ništa nije dogodilo, to sigurno nije tako. Naime, nešto se desilo, ali ona u tom trenutku vama to ne želi ili ne može da kaže. Pitajte je to opet, nakon određenog vremena, nemojte samo uzeti to "ništa se nije dogodilo" zdravo za gotovo i nastaviti dalje. Žene nisu kao muškarci i one često ne misle ono što kažu, ali iznimno bi vam bile zahvalne kada bi u takvim situacijama primjetili da je ona zbog nečega uzrujana, te da vas zanima zbog čega je to tako. Jednostavno joj u takvim situacijama treba podrška. Budite tu za nju, a nemojte se samo okrenuti i reći "ok", na ovu njenu izjavu.

2. "Ti si perfektan"

Ovo znači da biste mogli biti perfektni, uz neke dodatne promene koje ona želi da napravi na vama. Dakle, nikada ne podcenjujte ove reči od strane vaše žene. Biće vam teško nositi se sa ženom, ukoliko ove reči shvatite ozbiljno. Dakle, svaki put kada žena kaže ovu rečenicu, pripremite se na neku promenu.

3. "Mrzim te"

Kada žena kaže da vas mrzi, to se dešava u jeku svađe. Ono što treba da znate je da vam ona ovo kaže, jer vas ustvari jako voli.

4. "U redu je"

Kada se izvinite posle svađe vašoj ženi i ako su njene prve reči ove, onda treba da znate da ustvari ništa nije u redu. U ovakvim situacijama vi morate da uložite još napora kako bi je utešili. Zapamtite da je najbitnija stvar da vašu ženu učinite zadovoljnom.

5. "Meni ovo ne treba"

Muškarci, zaista treba da budu oprezni kada su u pitanju ove reči. Kako bi joj udovoljili morate joj ispuniti svaku želju. U ovim trenucima treba ostati sa ženom bez obzira na sve.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Da li je ona ta?
Četvrtak 04.10.2012. 21:42
Оно "Мрзим те" ми је јасно одавно :)))))
Četvrtak 04.10.2012. 22:20
Žene su bile tlačene vekovima, ali su ipak uspevale da nam doskoče. Ko to misli da je gazda? Najlukavije su Crnogorke, jer javno govore o tome kako su njihovi muževi gazde, a u porodici ovi samo slušaju ženine instrukcije i drhte od straha.
Četvrtak 04.10.2012. 22:41
0. Zena ne zna sta hoce , ali to hoce sto cesce ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online