Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 09.08.2012.
17:33
telegraf.hr A

Ovo ni u ludilu ne smeta da kažete svekrvi!

Mesto na kojem se svaka dama oseća kao da je pod lupom, jer zna da je pažljivo posmatraju i vrebaju da neka njena mana ili greška ispliva na videlo, jeste vruća stolica u domu majke njenog partnera.

Svaka snajka je na vrućoj stolici u domu majke njenog partnera
 

Ukoliko želite da postanete omiljena snajka i oterate svaku sumnju da predstavljate ikakvu pretnju za sinovljevu ljubav prema njoj, pazite da ne izreknete sledećih nekoliko fraza.


Je l’ morate da ga zivkate baš svaki dan?

Ono što bi usledilo nakon ovakvog jednog pitanja ne biste sebi poželeli ni u najstrašnijoj noćnoj mori. Kako jedna majka sebi može da dozvoli da prođe 24 sata, a da nije upućena u to šta je njen voljeni sinčić doručkovao, šta će ručati i ima li u kući išta za večeru? Stvar je u tome da ako se vi niste potrudili da njegove košulje budu čiste i ispeglane, mama hoće.


Vaš sin je fantastičan u krevetu

Ma kako želeli da joj uputite komplimente i pohvale za to što je upravo ona ta koja je odgajila jednog tako savršenog ljubavnika, ne igrajte se s vatrom. Nikada ne spominjite reč seks ni u kojem kontekstu i ni na koji način ne aludirajte na ovu tabu temu. Ona to ne želi da zna. Njen mezimac to jednostavno ne radi.


Ne pada mi na pamet da postanem domaćica koja rađa decu dok vaš sin gradi karijeru

O ne, u njeno vreme toga nije bilo! Ženi je mesto u kući sa decom. O ozbiljnoj karijeri i prekovremenom radu nema ni govora, barem dok deca malo ne porastu. Ako ste već odlučili da ćete da budete žena od karijere, spremite se na to da ćete trpeti najstrašnije kritike.


Ručak je toliko bio prejak, da mislim da su mi se upravo začepili krvni sudovi

Ni u ludilu da vam nije palo napamet da kudite njena jela! Naprotiv, na vama je da pojedete najmanje dve porcije, zatražite jednu za poneti i nakon prekomerne doze pohvala, diskretno je zamolite za recept.


Tražimo kućnu pomoćnicu, jer ja nemam vremena da se time bavim

Pa to je potpuno nezamislivo! Da neka nepoznata osoba pere i pegla gaće njenog sina, vršlja po njegovim stvarima, sprema vaš krevet? Nema šanse! Takve stvari moraju da ostanu između četiri zida. Ako već imate kućnu pomoćnicu , potpišite s njom ugovor o zavetu ćutnje. Svekrvi ni reč!

POVEZANE VESTI

Četvrtak 09.08.2012. 18:27
E ova vam je dobra sa ugovorom o zavetu cutanja, svekrve kao ne poznaju snajke ;D))) i njihovo poslovanje!???
Petak 10.08.2012. 07:57
Neke svekrve se ponašaju kao Šerlok Holms. Celog dana istražuju, ispituju....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online