Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 24.01.2010.
21:27
Vestionline A

Perverzije japanske popkulture

Zemlja izlazećeg Sunca inspirisala je čitav niz "nepristojnih“ čudesa koje zapadnjački um ne prestaje da posmatra s divljenjem i stravom. Suluda bića narodnih predanja s okom na anusu, automati za prodaju iznošenih gaćica, konzervisane vagine za jednokratnu upotrebu, Isus roboti koji se tuku s krstevima

Iznošene gaćice


Zavisnici miomirisa ženskog međunožja prisećaju se 1993. sa suzom u oku. Ulični automati za prodaju iznošenih ženskih gaćica s cenom od 50 do 100 dolara tada su proglašeni ilegalnim. Iako, sklonjen sa ulca, iznošeni ženski veš nije nestao. Sada se možete kupiti u svakom boljem japanskom seks-šopu.

Devojke u lažnom gipsu

Probrani tokijski barovi nude bolnički fetiš gde goste čekaju devojke u varijanti kojoj bi većina muškaraca odolela: polomljene, izubijane i šepave. S gazom preko očiju, zavojima, gipsevima i longetama, lažne pacijentkinje žele da pobude doktorske talente za koje mnogi muškarci nisu ni slutili da ih poseduju. Stručnjaci psihopatologije muško-ženskih odnosa svode fetiš na priču o krhkoj ženki i zaštitničkom mužjaku.

Robot Isus

Osamdesetih godina 20. veka Isus se pokušao sprijateljiti s japanskom nacijom, pa se utelotvorio kao robot Bog-Isus u saradnji s fabrikom igračaka Bandai. Figurica izgleda kao nebeska preteča Volija i barata s krstom kao da je reč o najnovijem intergalaktičkom oružju. Bog-Isus robot u maniri vrača-pogađača odgovarao je na programirani set pitanja, a povučen je iz prodaje jer se ustanovilo da vređa osećanja nekih vernika.

Bombone od gigantskih meduza

U jesen prošle godine japansku obalu je posećivala familija Namura meduza koje imaju zlu naviku da porastu do dva metra i teške oko 300 kila. Đaci iz pomorske škole u gradu Obama pomislili su da bi ova stvorenja iz dubina bila super dodatak karamelama, pa su gomilu meduza skuvali, osušili, izmrvili u prah i dodali slatkišima za meduzasti slatkoslani ukus. Potom su nazvali japansku svemirsku agenciju i predložili im da karamele od meduza uđu na astronautski jelovnik.

Nupepo

Biće iz japanskih predanja ima nesvakidašnje osobine. U jednoj rečenici on izgleda ovako: Nupepo je neprepoznatljivi komad ljudskog tkiva, nešto kao potkožni žulj! Obično se pojavljuje u ponoć na usamljenim mestima poput napuštenih hramova i grobalja. A šta radi? Pa ništa. Pojavljuje se. Hoda okolo. Ogromni komad 'nečeg'.

Konzervirana vagina

Komad vlažnog roza lateksa u nečemu što izgleda kao limenka piva je vagina u konzervi i nekima ispunjava svrhu (tj. oni je ispunjavaju) u najboljem slučaju jedan do dva puta. Šta reći više?!

 

Širime

Još jedna zanimljiva pojava japanskih mitova i legendi. Kod nas možda vukovi jedu bakice, no kod njih stvorenja posmatraju spoljni svet kroz anus. Širme je analna varijanta Kiklopa, a jedino svedočanstvo njegove egzistencije dao je drevni samuraj koji je pri pogledu na ovog vidovnjaka pobegao glavom bez obzira. Legenda kaže da se hrabri ratnik šetao putem u mrklom mraku i čuo kako ga neko doziva. Okrenuvši se, ugledao je tajnovitog čoveka koji mu je okrenuo zadnjicu. Iz procepa ga je posmatralo ogromno oko. Temom Širmea bavi se japanski pesnik i slikar Josa Buson.

Živi jastozi iz automata


Možda su proterali nošene gaćice s uličnih automata, ali jastozi se još uvek srećno brčkaju po pločnicima. Tamo negde u dva ujutro kad vas zagolica glad i više nema kioska gde bi mogla da se kupi neka grickalica u Tokuju ima živih jastoga. Savršena užina za pred spavanje. Koštaju manje od 100 jena po komadu, u šta je uračunata zabava hvatanja životinje klještima odozgo.

WC edukacija


Svi znamo da obavljanje velike i male nužde spada u ono što uopše ne mora da se uči. Kad se rodimo ništa ne znamo, ali to znamo. Mali Šimajiro iz porodice animiranih tigrova će vas i pored toga učiniti mnogo što-šta što o vršenju nužde niste znali. I to u prvorazrednoj LSD atmosferi.


Pištolj za rektum


Ako ste mislili da ćemo vas na kraju dočekati s pričom o japanskim školarkama i pornografijom, moramo vas razočarati. Za kraj je ostalo nešto poprilično "normalnije“: pištolj za rektum. Optočen plastičnom šiljastom futrolom za lakšu penetraciju i svetlom koje pomaže pri istraživanju dosad neviđenih aspekata vašeg partnera, ovo je oružje za intimno upoznavanje.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online