Nedelja 24.01.2010.
21:27
Vestionline

Perverzije japanske popkulture

Iznošene gaćice


Zavisnici miomirisa ženskog međunožja prisećaju se 1993. sa suzom u oku. Ulični automati za prodaju iznošenih ženskih gaćica s cenom od 50 do 100 dolara tada su proglašeni ilegalnim. Iako, sklonjen sa ulca, iznošeni ženski veš nije nestao. Sada se možete kupiti u svakom boljem japanskom seks-šopu.

Devojke u lažnom gipsu

Probrani tokijski barovi nude bolnički fetiš gde goste čekaju devojke u varijanti kojoj bi većina muškaraca odolela: polomljene, izubijane i šepave. S gazom preko očiju, zavojima, gipsevima i longetama, lažne pacijentkinje žele da pobude doktorske talente za koje mnogi muškarci nisu ni slutili da ih poseduju. Stručnjaci psihopatologije muško-ženskih odnosa svode fetiš na priču o krhkoj ženki i zaštitničkom mužjaku.

Robot Isus

Osamdesetih godina 20. veka Isus se pokušao sprijateljiti s japanskom nacijom, pa se utelotvorio kao robot Bog-Isus u saradnji s fabrikom igračaka Bandai. Figurica izgleda kao nebeska preteča Volija i barata s krstom kao da je reč o najnovijem intergalaktičkom oružju. Bog-Isus robot u maniri vrača-pogađača odgovarao je na programirani set pitanja, a povučen je iz prodaje jer se ustanovilo da vređa osećanja nekih vernika.

Bombone od gigantskih meduza

U jesen prošle godine japansku obalu je posećivala familija Namura meduza koje imaju zlu naviku da porastu do dva metra i teške oko 300 kila. Đaci iz pomorske škole u gradu Obama pomislili su da bi ova stvorenja iz dubina bila super dodatak karamelama, pa su gomilu meduza skuvali, osušili, izmrvili u prah i dodali slatkišima za meduzasti slatkoslani ukus. Potom su nazvali japansku svemirsku agenciju i predložili im da karamele od meduza uđu na astronautski jelovnik.

Nupepo

Biće iz japanskih predanja ima nesvakidašnje osobine. U jednoj rečenici on izgleda ovako: Nupepo je neprepoznatljivi komad ljudskog tkiva, nešto kao potkožni žulj! Obično se pojavljuje u ponoć na usamljenim mestima poput napuštenih hramova i grobalja. A šta radi? Pa ništa. Pojavljuje se. Hoda okolo. Ogromni komad 'nečeg'.

Konzervirana vagina

Komad vlažnog roza lateksa u nečemu što izgleda kao limenka piva je vagina u konzervi i nekima ispunjava svrhu (tj. oni je ispunjavaju) u najboljem slučaju jedan do dva puta. Šta reći više?!

 

Širime

Još jedna zanimljiva pojava japanskih mitova i legendi. Kod nas možda vukovi jedu bakice, no kod njih stvorenja posmatraju spoljni svet kroz anus. Širme je analna varijanta Kiklopa, a jedino svedočanstvo njegove egzistencije dao je drevni samuraj koji je pri pogledu na ovog vidovnjaka pobegao glavom bez obzira. Legenda kaže da se hrabri ratnik šetao putem u mrklom mraku i čuo kako ga neko doziva. Okrenuvši se, ugledao je tajnovitog čoveka koji mu je okrenuo zadnjicu. Iz procepa ga je posmatralo ogromno oko. Temom Širmea bavi se japanski pesnik i slikar Josa Buson.

Živi jastozi iz automata


Možda su proterali nošene gaćice s uličnih automata, ali jastozi se još uvek srećno brčkaju po pločnicima. Tamo negde u dva ujutro kad vas zagolica glad i više nema kioska gde bi mogla da se kupi neka grickalica u Tokuju ima živih jastoga. Savršena užina za pred spavanje. Koštaju manje od 100 jena po komadu, u šta je uračunata zabava hvatanja životinje klještima odozgo.

WC edukacija


Svi znamo da obavljanje velike i male nužde spada u ono što uopše ne mora da se uči. Kad se rodimo ništa ne znamo, ali to znamo. Mali Šimajiro iz porodice animiranih tigrova će vas i pored toga učiniti mnogo što-šta što o vršenju nužde niste znali. I to u prvorazrednoj LSD atmosferi.


Pištolj za rektum


Ako ste mislili da ćemo vas na kraju dočekati s pričom o japanskim školarkama i pornografijom, moramo vas razočarati. Za kraj je ostalo nešto poprilično "normalnije“: pištolj za rektum. Optočen plastičnom šiljastom futrolom za lakšu penetraciju i svetlom koje pomaže pri istraživanju dosad neviđenih aspekata vašeg partnera, ovo je oružje za intimno upoznavanje.

2024 © - Vesti online