Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 18.05.2012.
15:13
Vestionline A

Najveće ljubavne zablude zbog kojih ste sami

Lepo je uživati u bajkama i romantičnim filmovima ali stvarnost je drugačija...

Nema idealne i bezuslovne ljubavi...nema ničega bez truda

Ljubav je bezuslovna

Osim ako ne govorimo o ljubavi prema deci, ljubav je sve samo ne bezuslovna. Razmislite, ljubavnika/cu birate na osnovu liste kriterijuma. Da li je visok/a, zgodan/na, duhovit/a... Momci/devojke koji ne ispune ove uslove neće dobiti drugu šansu. Znači, ljubav nije bezuslovna, sasvim suprotno - prati je mnogo uslova, samo je pitanje dokle ste spremni da idete i dokle uostalom treba ići.

Prava ljubav je idealna

Znate li zašto se snimaju filmovi? Pa zato što je ljudima potreban beg od stvarnog života. Oni najbolji će vas naterati da poželite da se nađete na mestu glumaca, ali to je samo ILUZIJA. Ljubav u stvarnom životu ne prati muzička uvertira, potrebno je mnogo više od jednog pogleda da se dvoje zavole i podrazumeva stvari koje niko ne želi da gleda na filmu, kao što je pranje prljavog veša vašeg partnera.

 

Samo jednom se voli

Možda je najveći od svih mitova o ljubavi onaj koji kaže da se samo jednom iskreno voli i da je samo jedan muškarac/žena vaša savršena druga polovina. Stvarnost je sasvim drugačija, možete ludo voleti više puta sasvim različite muškarce/žene.

Voleti je lako

Ljubav zahteva kompromis, trud, odricanje... Kraće, voleti nekog nije lako. Ali kao i svaki vredan trud, na kraju se isplati, a nagrada je slatka, preslatka.

Ljubav će vas sama pronaći

Važno je biti spreman i otvoren za ljubav, ali ona ne ide od vrata do vrata. Ako se sami malo ne potrudite teško ćete pronaći gospodina Pravog/gospođicu Pravu. Ne plašite se da pokušavate i grešite. Na kraju krajeva, na greškama se uči.

Moguće je voleti samo jednu osobu

Možda nas tako uče filmovi i društvene norme, ali monogamija nije u prirodi ljubavi. Mogu se voleti dve osobe istovremeno, jer prosto nema savršenog čoveka/žene, a te dve osobe možda baš čine savršenstvo... Međutim, takve situacije su opasne i trebalo bi ih izbegavati i odlučiti se samo za jednu

Živećete srećno do kraja života tek tako

Ljubavne priče se ovako završavaju samo u bajkama, u stvarnosti posle ove rečenice priča tek počinje. Statistika govori da se ljubav završava razvodom jednako koliko i brakom. To ne znači da ljubav nije bila velika, ali pokazuje da je za uspešnu vezu osim ljubavi potrebno još mnogo toga. Kada prođe prva zaljubljenost, nema ljubavi bez truda. ALi nije nemoguće, nije teško! Uostalom, ako postane previše teško, možda i nije ljubav.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Da li je ona ta?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online