Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.06.2014.
14:29
cosmopolitan.rs A

Stvari koje niste znali o vezama a niko nije imao srca da vam kaže

Za slučaj da, drage dame, niste još otkrile sve začkoljice ljubavi, pogledajte šta vam to niko do sada nije rekao o vezama.

Postoje te male začkoljice...koje nisu nerešive! ;)
 

Ponekad morate da se družite sa njegovim ortacima
Niste uvek raspoloženi da tiho cevčite pivo dok se on i njegovi ortaci prepiru ko će sledeći umreti u "Game of Thrones", ali, sutra će on morati da sedi na branču sa sedam devojaka. Tako da, izdržite.


Ljubav može da traje
Moguće je da godinama budete sa nekim i da vam se taj neko ne smuči. Možete ga voleti kao prvog dana. Samo treba da je to onaj pravi.

Emotivna bliskost isprva može biti zastrašujuća
Ne osećamo se svi prijatno u vezi od prvog trenutka. Možete biti u najboljoj vezi do sad a da pola vremena želite da se ispovraćate jer niste navikli da budete tako ranjivi i otvoreni pred muškarcem sa kojim spavate - posebno ako ste navikli da u ljubavi stalno igrate onu poznatu "kome je stalo manje" igru.


Onaj pravi verovatno neće biti onakav kakvog ste želeli
Jer se i za onog kog ste smatrali "savršenim muškarcem" ispostavilo da je najveća propast od veze.


Ok je da prvi kažete "Volim te"
Zastrašujuće? Razumemo vas. Ali ako ste u dobroj vezi to je sasvim ok. Kada vam bude uzvratio shvatićete da ste na istoj talasnoj dužini, tako da zaboravite na to da će ispasti kao da vi njega volite više nego on vas.


Shvatićete vaše prijateljice koje su vas toliko puta ispalile zbog dečka

Svi ti sastanci sa drugaricama koje su u poslednjem trenutku otkazale jutarnju kafu ili ručak posle posla, konačno su dobili objašnjenje. Nekada jednostavno želite da provedete jutro u zagrljaju vašeg dragog.


Neke prijatelje ćete naljutiti
Pogotovo one koji su vas uporno doživljavali kao singl devojku. Budite spremni na čudne i negativne komentare na to što ste se konačno zbližili sa nekim. Samo se osećaju ugroženo, ne brinite previše.


Steći ćete loše navike, ali ćete se nekih i rešiti

Pozitivan uticaj je odlična stvar u vezi. Ako ste recimo lenji pušač koji se nezdravo hrani i spava do podne, dečko koji živi zdravim životom za vas će značiti pravu promenu. Na bolje!


Najviše ćete se svađati oko gluposti (super, ako je tako)
To znaju svi oni koje su profesionalci u suludim svađama. Ali, posle takve svađe pomirenje je najslađe.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Da li je ona ta?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online