Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 14.05.2012.
17:09
tportal, Vestionline A

Šta mu ne smete reći u krevetu

Nekim rečenicama jednostavno nije mesto u spavaćoj sobi. Ipak, ženama se dešava da baš njih izaberu i tako nepogrešivo "ohlade" partnera. Kako se to ne bi desilo, pročitajte kojih 10 rečenica žene u krevetu često izgovaraju i sa njima upropaste seksi raspoloženje.

Na neke stvari su posebno osetljivi...

1. Šta si to večerao?
Ovo nimalo nije lep način da mu saopštite da ima neprijatan zadah. Ako ne želite da upropastite veče, zadržite tu misao za sebe.


2. Šta, već smo gotovi?
Ova rečenica će učiniti da se partner oseća jako neprijatno. Znajte da nije sve izgubljeno i da bi uz malo truda dragi mogao brzo da bude spreman za još jednu igru.


3. Jesi li platio račune?
Ako su vam tokom seksa u glavi računi i neizmirene obaveze, očigledno je da se ne zabavljate. Ukoliko to i izgovorite, partner će se osećati kao da vas je razočarao.

4. Uh, što se znojiš!
Nije dovoljno pozirati u krevetu u seksi vešu poput kakve dive, dok će dragi sve da odradi i to bez znoja! Dobrog seksa nema bez malo truda, a znoj je sastavni deo te igre.


5. Pa moglo je i bolje!
U žaru akcije, muškarci vole da pitaju ženu da li uživa, a njen odgovor ne bi trebalo da bude negativan ili mlak. Ideje kako poboljšati odnos ostavite za kasnije.

Pogrešna rečenica može sve da pokvari!

6. Samo malo, zvoni mi telefon!
Ovo je još jedna stvar koja muškarce može neopisivo da iznervira, jer uopšte ne bi trebalo da primetite da zvoni telefon, a još manje da se javite.


7. Koliko ti još treba?
Nakon ove rečenice partneru će biti jasno da uopšte ne uživate i da ste mislima daleko od njega i da jedva čekate da se seks završi. Ako niste raspoloženi za seks, to mu i recite!


8. Prošli put je bilo bolje
Ovakvom izjavom partnera ćete u najmanju ruku ubiti u pojam i totalno poljuljati njegovu sigurnost. Zamislite samo kako biste se osećali na njegovom mestu.


9. Ups, pogrešno ime!
Nema potrebe da se govori o tome kakva reakcija sledi ako izgovorite pogrešno ime partnera! Ako ne znate s kim spavate, onda je bolje da u krevetu budete sami.

A šta ne treba da radite u krevetu pogledajte OVDE

10. Možda deca još ne spavaju

Majke su gotovo uvek više zabrinute oko dece, a muškarcima vrlo često smeta što se ne mogu potpuno da se opuste. Uverite se da deca spavaju pre nego što krenete u akciju i zatim se prepustite užicima.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 14.05.2012. 17:30
A ono čuveno...Jaooo boli me glava?'? zaboraviste!
Ponedeljak 14.05.2012. 18:29
cura: ljubavi jesi ga vec stavio??? momak: ma ja sam vec zavrsio! xD
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online