Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 17.01.2012.
15:09
24sata.info A

Skratili mu penis 4 cm, dobio 7,5 miliona odštete

Nakon saobraćajne nesreće, vojnik Metju Vol (27) probudio se u bolnici sa 4 centimetara kraćim penisom. Tužio je krivce i dobio milionsku odštetu.

Foto:ilustracija

Američki vojnik Metju Vol je 2007. godine bio stacioniran na nuklearnoj podmornici u San Dijegu. Krajem avgusta se na svom motoru vozio u bazu. Odednom se ispred njega stvorio autobus i Vol nije mogao da izbegne sudar.

Prizor je bio stravičan. Vol je ostao priklješten između upravljača na motoru i sedišta i pukla mu je stidna kost: Hitno su ga prebacili u bolnicu i operisali ga.


- Osim stidne kosti, zbog udara mu se zdrobio penis te su mu se oštetili živčani završeci i arterija. Doktori su mu operisali polni organ i uspeli ga rekonstruisati, ali bio je dosta kraći nego pre nesreće - rekao je njegov advokat Nikolas Rouli.

Iako se malo pre nesreće oženio, Vola je supruga ostavila nakon tragedije, zbog čega je proživljavao traume.

- Ove povrede ozbiljno su uticale na intimne veze mog klijenta i narušile njegovo samopouzdanje. Nakon povrede je ostao i bez posla u mornarici. Kako bi započeo novi život, Vol se preselio u susednu državu, Južnu Karolinu. Ali najviše ga je pogodilo to što zbog teške povrede penisa možda nikada neće moći da ima decu - objasnio je advokat razloge zašto je Vol, nakon četiri godine razmišljanja, odlučio da tuži krivce za nesreću.

Tako je Vol tužio kompaniju Grup 1 Automotive, u čijem je vlasništvu autobus koji je izazvao nesreću jer je vozač prije sudara sa Wallom neoprezno skrenuo. Tužio ih je zbog pretrpljenog bola, kao i zbog gubitka prihoda i plaćanja velikih bolničkih troškova.

Presuđeno je u njegovu korist i Vol je dobio 7,5 miliona odštete.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.01.2012. 15:22
7.5 milki, sad ce mu se i zena vratiti, shvatice da ne moze bez njega i da je samo njega voljela oduvjek i zauvjek! o-0
Utorak 17.01.2012. 15:15
probudi se čovek posle teške saobraćajne nesreće, u bolnici. Hirurg ga pogleda i kaže : "uspeli smo da vam sačuvamo ponos i tetovažu sa imenom vaše voljene" - "koje voljene?" - "posle operacije smo ustanovili da ste "dole" istetovirali OLjA, pa predpostavljamo da je to vaša velika ljubav?" - " doktore bre, ja sam na njemu istetovirao - PUNO POZDRAVA IZ SEVASTOPOLjA" !!!!
Utorak 17.01.2012. 18:12
са седам и по може киту и на челу да угради.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online