Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 26.07.2011.
00:42
Večernje novosti A

Srbin Momčilo: Mali zeleni stižu 2031.

Srbin Momčilo Radovanović iz Johanesburga imao je 215 susreta sa vanzemaljcima i NLO, ali prve ozbiljnije susrete čovečanstva sa gostima iz dalekog svemira ne predviđa pre 2031. godine. Ti će se susreti, prema Radovanoviću, desiti u SAD-u i Južnoj Africi.

Izgleda da ćemo do 2031. godine ovakve fotografije gledati samo kao ilustracije...
 

Beogradske “Novosti“ prenose da kada su nedavno svi svetski mediji preneli vest da su naučnici američkog programa potrage za vanzemaljskim životom SETI navodno najavili da vanzemaljci dolaze na Zemlju u ovog novembra, neki od njih su pozvali za komentar upravo i Momčila Radovanovića iz Johanesburga, koji je rekao da od bliskog susret sa vanzemaljcima nema ništa još pune dve decenije.
 

Crvena letelica u Sarajevu

“Prvi susret sam doživeo u Sarajevu pre 27 godina. Video sam crvenu letelicu koja liči na Mesec na brdu preko puta moje kuće, a sledeće večeri iznad moje glave. Bila je na visini od svega 30 metara. Stajala je u mestu i menjala se. Posle nekoliko meseci opet sam je video, i to sa mog prozora. Zabave radi, upalio sam šibicu tri puta, kao da dajem signal. Za 15 sekundi mala plava svetlost trepunula je, takođe tri puta, i potom naglo nestala“.

Momčilo koga iskustvo od, kako tvrdi čak 215 susreta sa svemircima - lično ih je video 39 puta, šest puta ih telepatski pozvao, a 173 puta video svetla njihovih letelica - čini stručnjakom za ova pitanja čitaoce “Novosti“ umiruje:


- Vanzemaljce treba očekivati tek 2031, ali ne u Srbiji. Oni će se pojaviti u SAD i u Južnoj Africi - rekao je Radovanović za “Novosti“.


Momčilo Radovanović, koji od 1992. godine živi u Johanesburgu, gde je završio studije mašinstva, tvrdi da je prvi put NLO ugledao 1983. godine u rodnom Sarajevu, a poslednji put prošle nedelje u Johanesburgu:


- Bile su to dve veoma sjajne zvezde na horizontu. U momentu se upalilo plavo svetlo i počelo da se kreće kao brisač na automobilu. Zaprepastio sam se, zaplakao, a moja žena i kćerka su videle šta se dogodilo.


Vanzemaljci - intelektualna energija i Božja poruka

U Južnoj Africi Radovanović je tretiran kao inkarnacija Nikole Tesle.


- Vanzemaljci ne liče na ljude, niti na lutke iz Spilbergovih filmova. Oni nisu materijalizovani lik već intelektualna energija, koja isijava svetlost. Ta energija je nekoliko puta ulazila i u moju sobu. Ne plašim ih se jer ih doživljavam kao Božju poruku - priča Radovanović, koji tvrdi da ima 27 registrovanih svedoka i na stotine video snimaka svojih susreta sa svemircima.


Momo, kao ga prijatelji zovu, je autor knjige “Čovek koji poziva NLO“. Bio je gost predavač na nekoliko fakulteta, američki institut “Džon E. Mek“ za psihologiju snimio je tročasovni dokumentarni film o njegovim susretima sa vanzemaljcima...


Velike sile kriju dokaze o životu u kosmosu

- Danas vlade i akademici deset najvećih država istražuju pojavljivanja vanzemaljaca u različitim vremenima na Zemlji. Samo na Aljasci je bilo 314 kontakata. Američki FBI je vodio 9.000 istraga o vanzemaljcima koji su komunicirali sa ljudima - priča Momčilo Radovanović.

Pročitajte još:

Zaverenici: NLO ''kriv'' za eksploziju u Oslu?

On se i sam od 1999. godine, kada je sa ćerkom na teniskom terenu Vits univerziteta u Johanesburgu, kako kaže, imao susret treće vrste i potom upisao postdiplomske studije na temu života u kosmosu, bavi proučavanjem posetilaca naše planete iz svemira.


Kaže da Amerikanci, Rusi, Englezi i Francuzi poseduju ozbiljne dokaze o tome.


- Ti dokazi su fiziološki, biološki i elektronski tragovi na ljudima, životinjama i sistemima na Zemlji, ali se to krije. Britanski premijer Vinston Čerčil je pre pola veka zabranio otvaranje Izveštaja Vlade Velike Britanije o poseti NLO Engleskoj, iz straha od panike - zaključio je Radovanović.

POVEZANE VESTI

Utorak 26.07.2011. 07:34
Ко зна каквих још има ликова... али видим да му добро иде сигурно добро зарађује.
Utorak 26.07.2011. 11:02
Citajuci sve ove komentare, mene ni najmanje vise ne cudi sto ti "bliski susreti" moraju da se precutkuju i da se drze u tajnosti, jer inace smo ludaci kojima niko vise nemoze da pomogne! Ali, ja smatram da svako od nas ima mogucnost da dozivi to isto, kao sto sam i sama od aprila ove godine vec 3-4 puta imala nevjerovatne dozivljaje! Prvi put mi je bilo zao sto niko nije pored mene, da vidi isto to! Kad mi se desilo drugi i treci put, postala sam svjesna o cemu se zapravo radi, i osjetila cak i strah!!! Ja sam o svojim dozivljajima pricala samo sa 3 osobe, i to onima koje me najbolje poznaju! Inace smatram da vrijeme jos nije zrelo za nesto vise...
Utorak 26.07.2011. 08:22
neozbiljan clanak o coveku koji nije potvrdjen ni kao poznavalac ove teme. da je autor ovog teksta procitao malo knjige ili pogledao zapise ljudi koji su u ovoj oblasti poznavaoci ,video bi da je tekst besmislen. ako je momcilo imao 215 susreta ,pa oni su tu medju nama . tekst se zavrsava tvrdnjom momcila da amerikanci... imaju ozbiljne dokaze o vanzemaljcima ,ali ovo sto nam predstavlja momcilo nije bas ozbiljno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online