Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 27.06.2011.
14:31
Vestionline A

Najsmrdljiviji čovek 37 godina bez tuša

Jedan Indus proglašen je za najsmrdljivijeg čoveka na svetu nakon što je priznao da se nije kupao 37 godina, prenosi sajt "Didžital spaj".

Kaliaš Sing, 65-godišnjak iz grada Čatava u Indiji, rekao je da mu je sveštenik rekao kako će ga Bog nagraditi sinom ako prestane potpuno da se kupa.

37 godina bez tuša: Kaliaš Sing

'Deca me zadirkuju, a mojoj ženi se ne sviđa, ali ona to mora nekako da podnese'', rekao je Sing. ''Ja nemam sina, tako da se više nikada neću okupati'', dodao je on.

Sing je rekao i da neće promeniti svoju odluku, iako ga niko ne razume, jer je reč o "Božijoj odluci".

Njegova žena, Kalavati Devi rekla je da je plakala kada joj je njen muž rekao da se neće kupati.

''Ja sam čak pokušavala da ne spavam sa njim, ali on je ipak moj muž'', rekla je ona. ''On je rekao da će radije umreti nego da se okupa'', dodala je ona.

Uprkos njegovoj odluci da se ne kupa, Sing i dalje nije dobio sina, a već ima sedam ćerki.

A jadnom Nikoli u kultnom filmu Srđana Dragojevića, "Mi nismo Anđeli", bio je problem što mu se devojka navodno nije kupala "samo" dva meseca:

POVEZANE VESTI

NAUKA I TEHNOLOGIJA Tuširanje, ali ''odozdo''
Ponedeljak 27.06.2011. 14:41
Zalosno koliko necivilisovanog naroda ima na nasoj planeti. Kakav li je taj svestenik sto ga tako savjetuje? Mada me ne cudi to njihovo ponasanje i vjerovanje kad im je krava nesto najsvetije i u nju vjeruju vise nego u bilo sta drugo.
Ponedeljak 27.06.2011. 14:44
Lično sam na praksi koju smo ne tako davno imali na psihijatriji upoznao devojku koja dve godine iz sobe izlazila nije,nisakim nije komunicirala , niti se kupala uopšte,lepa plava kosica zapuštena sasvim , strašan prizor u sobi u kojoj su je našli opušci cigereta do kolena,pacovi kolo vode,hrane nigde...,a ispod svega toga se krilo jedno predivno mlado lice koje je tugovalo zbog ne uzvraćene ljubavi po njenom iskazu,ŽALOSNO !
Ponedeljak 27.06.2011. 17:14
Ne zna se ko je veći skot,ovaj što se ne kupa,ili svi iz okruženja što ga trpe! Dobio bi taj u krevet po' cisterne vode samo tako,pa nek se ubija posle koliko hoće! Mislim da je ipak veći frik onaj lik što je godinama sedeo na WC šolji dok mu koža nije bukvalno srasla sa keramikom,te su doktori morali da ga "pocepaju" kako bi ga sklonili sa šolje!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online