Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 29.12.2015.
08:18
A. Vučićević - Vesti A

Šta nas čeka u 2016. (3): Zakopavanje ratnih sekira

Od davnina je numerologija nauka kojoj su čak i neverne Tome ostajale verne. Šta to ima u brojevima, i kako oni određuju životni put svih nas? Na ovo pitanje za "Vesti" odgovara beogradski numerolog Sanja Đikić.

N. Đurović
Numerologija je nauka kojoj su čak i neverne Tome ostajale verne: Numerolog Sanja Đikić

- Naredna godina je godina broja 9 i biće u znaku Neptuna i Plutona, i za razliku od 2015. koja je nosila energiju Marsa (ratovi, stradanja, avionske nesreće, bombardovanja), 2016. će doneti više mira na globalnom planu i zakopavanje mnogih ratnih sekira. Zadatak za sve nas jeste da zaboravimo loše stvari iz prethodnih godina, naučimo da praštamo i da se naposletku oslobodimo svih negativnosti koje nas prate kroz život.

Godinu će obeležiti vremenske nepogode, poplave i zemljotresi, koje možemo očekivati u aprilu, julu i septembru. Sanja savetuje građane da posebnu pažnju obrate na očuvanje sopstvenog zdravlja, jer je godina 2016. godina u kojoj broj devet predviđa pojavu novih bolesti, virusi će se nekontrolisano razmnožavati.

- Na političkoj sceni će se nastaviti trend raskrinkavanja mnogih političara, otkrivanje raznoraznih tajni, spekulacija, biće i hapšenja. Policija i vojne institucije bi ove godine mogle da se sistemski reorganizuju - ističe Sanja Đikić.

Svetska ekonomska kriza će se i ove godine nastaviti, ali se od oktobra meseca očekuje donošenje konstruktivnih ekonomskih i finansijskih rešenja, koja će usloviti brže i efikasnije prevazilaženje recesije. Ovo će biti i godina kada će se mnogi zakoni odbaciti, a od jeseni se očekuje donošenje novih propisa koje će narod svesrdno prihvatiti.

Vučića čeka uspeh

- Aleksandar Vučić je rođen 5. 3. 1970. Premijer ima kombinaciju brojeva 887, što govori da je inteligentna, otresita, hrabra, iskrena osoba. On je borac za pravdu, što potvrđuje svojim angažovanjem u borbi protiv korupcije, kriminala, nepravde. S druge strane, premijer zbog svog oštrog jezika i surove iskrenosti može steći puno neprijatelja. U 2015. premijer prošao kroz jedan loš period, bio je to trnovit put, pun nervoze, neizvesnih situacija, pretnji, ucena. U 2016. godini bi trebalo da se završe sve loše stvari koje su ga pratile. Naredna godina biće neuporedivo uspešnija, na prvom mestu politički i finansijski perspektivnija, a osim toga psihološki i emotivno stabilnija, što donosi boljitak i svim građanima Srbije - kaže Sanja Đikić.

Dačića podržavaju žene

- Ivica Dačić je rođen 1. 1. 1966. godine. Ima kombinaciju brojeva 246 i odlikuju ga lepi maniri, srdačnost, intuitivnost, hrabrost i marljivost. Za Dačića je 2015. godina bila jedna od boljih i uspešnijih, godina u kojoj je mogao da započne neki novi poslovni projekat, godina sa puno energije i planova. Naredna godina će mu doneti više razgovora, pregovora, angažovanja u javnosti, diplomatije i takta. Sve u svemu, neće moći mnogo da utiče na dešavanja oko sebe. Ovo će biti godina u kojoj će imati veliku podršku žena oko sebe - ističe sagovornica "Vesti".

Putinovi pregovori sa Zapadom

- Vladimir Putin je rođen 7. 10. 1952. godine Zanimljivo je da ruski predsednik ima istu kombinaciju brojeva kao naš premijer Aleksandar Vučić 887. Kao što znamo, u prethodnoj godini je bio u lošoj situaciji, sa svih strana ucenjivan, blokiran sankcijama, rastrzan u političkom smislu. Za Putina, 2016. će doneti mnogo više uspeha. Već od januara meseca bi mogao da zakopa ratne sekire sa Zapadom, i da od februara i marta meseca započne nove, uspešne pregovore - napominje Sanja Đikić.

Siniša Mali na klizavom terenu

Siniša Mali je rođen 25. 8. 1972. godine. Ima kombinaciju brojeva 718, što govori da u sebi nosi jaku energiju posebno kad je posao u pitanju, želju za isticanjem, originalnost, nepredvidivost, materijalno blagostanje. Za Malog je prethodna godina bila harmonična, dosta usredsređena na porodicu i prijatelje. U narednoj godini ga ne očekuje harmonija, već velika nervoza, više rada, zalaganja, a manje uspeha. Neizvesna godina u kojoj će doživeti makar jedno razočaranje, a u političkom smislu, biće tokom cele godine na vrlo klizavom terenu. Trebalo bi da izbegava stres koliko je to moguće - savetuje Sanja Đikić.

SUTRA - Šta nas čeka u 2016. (4): Paljenje džamija po Evropi

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online