Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 26.01.2013.
12:02
B. Đokić, D. Dušanić - Vesti A

Prostitucija na estradi (2): Vreli vikend u Budimpešti

Radeći na suzbijanju prostitucije u Srbiji ili prisluškujući kriminalce, policajci su često i sami bili iznenađeni kad bi shvatili da se najstarijim zanatom bave mnoge dame koje se u javnosti predstavljaju kao uzorne žene.

Posebnu katetegoriju na estradi predstavlja takozvana haj klas prostitucija
 

I jedna poznata voditeljka vrlo popularne zabavne televizije na ovaj način dolazila je do novca, radeći na "visokom nivou" po hotelima ili je ulazila u veze sa kriminalcima, koji su bili široke ruke. Pre nekoliko godina, policija je zaustavila džip jednog narko dilera na Topčideru u kome je bila i ova voditeljka. U vozilu su nađena dva pištolja bez dozvole i nekoliko kesica droge.


- Kako bi izbegao oštru zatvorsku kaznu, narko-diler se dogovorio sa voditeljkom da ona prizna kako je droga njena, a pištolji njegovi. Ona je to i učinila, pa joj je zbog toga suđeno u Palati pravde, ali se izvukla s uslovnom kaznom - objašnjavaju sagovornici "Vesti" u policiji.
 

Odaju klijente

Do informacija o prostituciji u Beogradu, ko se od poznatih bavi ovim poslom i koristi njihove usluge, policija je došla preko devojke koja je u javnosti jedino poznata po tome što se slikala gola za jedan magazin.
Prilikom racije u hotelu u kome je "radila", privedena je zbog prostitucije i policiji je sve ispričala. S kim je bila, ko se time bavi i ko su klijenti. Dugo vremena bila je jedan od glavnih izvora informacija o prostituciji u glavnom gradu Srbije.

Posebnu katetegoriju na estradi predstavlja takozvana haj klas prostitucija. Javna je tajna da je jedna od najpoznatijih srpskih pevačica umešana u to. Vikendima po svetskim hotelima ili jahtama dobija vrlo skupe poklone, vredne po nekoliko desetina hiljada evra za "druženje", odnosno seksualne usluge koje pruža bogatašima, poznatim kriminalcima, ali i političarima.


- Jedna modna kreatorka, na primer, s vremena na vreme provodi vikende sa moćnicima spremnim da joj plate skupim poklonima i uslugama. Njeni klijenti su ponekad i vrlo uticajne osobe iz vlasti, a sastanci nisu u Srbiji, već obično u Budimpešti, gde mogu da prođu neprimećeno. To obično praktikuju i druge poznate ličnosti koje se bave prostitucijom kako bi ostale neprimećene. U ovom slučaju, sve se radi diskretno i po preporuci, a ovu kreatorku je u nekoliko navrata "preporučivao" vrlo bitnim osobama iz srpske vlasti predsednik jednog fudbalskog kluba - saznaju reporteri "Vesti".


- Sve priče o prostituciji na estradi su tačne sto posto! Nema tu šta mnogo da se priča, sve je jasno. Da nije prostitucije, na estradi uopšte ne bi bilo ni para. Nažalost, danas, u ovim kriznim vremenima, prostitucije na estradi je sve više. Bavljenje najstarijim zanatom na svetu je mnogima jedini način za opstanak na estradi, a to što se kao bave pevanjem je samo pokriće - kaže Era Ojdanić.


Ivan Gavrilović slatko se smeje kada na televiziji čuje pojedine pevačice kako pričaju o karijeri jer zna čime se one zapravo bave.


- Visoka prostitucija na estradi cveta i to nije nikakva tajna. Mnoge devojke se grabe da se pojave na televiziji ili po novinama samo kako bi sebi digle cene. Jer, ne košta isto biti sa anonimnom devojkom i sa onom koja se pojavljuje u javnosti. Zato mnoge i pokušavaju da budu pevačice. Snimaju pesme, glume da grade neke pevačke karijere. To direktno utiče na hiperprodukciju koja se sudara sa svim onim što muzika treba da bude. Takve otimaju hleb onima koji od muzike žive - smatra Gavrilović.

Matematički seks

- Nema razloga da se foliram, pa branim svoju branšu solidarnosti radi. Čast izuzecima, ali zna se koliko je na estradi ljubomore, laži, sujete, podmetanja. Međutim, o ovoj temi, ne mogu da pričam jer ne znam i nisam videla slične stvari, iako sam toliko godina u poslu, a poslednjih pet bavim se i ugostiteljstvom. Sve je otišlo u bestraga, živimo u državi koja je sama prositutka! Podržavam one koji imaju seks, bili deo estrade ili ne. E, sad ako im za to i neko plati, znači postoji obostrana računica, pa bih onda to nazvala matematičkim seksom - kaže Zorica Marković.

POVEZANE VESTI

Subota 26.01.2013. 12:40
Брига мене за њих колико се и оне брину за мене! А подржао бих објављивање њихових имена само зато да се овим затуцаним крелцима који их слушају скине копрена са очију и коначно схвате које су то певаљке дно самог дна! Уосталом лакше би било објавити које НИСУ на том списку! Списак би био јако кратак!
Subota 26.01.2013. 19:56
Dajte spisak, takve bi trebalo skloniti sa ove smrdljive estrade.
Subota 26.01.2013. 19:07
Pa obicno se time bave i pre karijere da bi snimile plocu i onda postanu javne licnosti pa dignu sebi tarifu, sve u vemu zanat isti..ali cena veca.. Kao da je javni zivot tj scena nesto sto prsti od morala... pa tu je orgija, prostitucije i droge na izvoz, bilo i bice...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online