Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 11.04.2016.
08:28
D. Petrović - Vesti A

Estrada na meti manijaka

Istraga nakon ubistva Jelene Krsmanović Marjanović pokazala je da je mlada pevačica izvesno vreme dobijala pretnje preko društvene mreže Fejsbuk, ali i preteće SMS poruke. Ova informacija uterala je strah u kosti mnogima na estradi, posebno onima koji već imaju ili su imali sličnih problema.

Vesti
Ne želi da se seća: Rada Manojlović

Vanesa Šokčić kaže da već šest godina ne zna kako da se izbori sa muškarcem koji joj ozbiljno preti.

I muškarci na meti

Ako ste pomislili da su na meti nasrtljivih obožavalaca samo žene grdno ste se prevarili. Ozbiljne probleme imali su i pevači. Jedno vreme Nemanja Stevanović je dobijao i po 300 SMS poruka dnevno od jedne obožavateljke. Kada se požalio kolegama saznao je da nije prvi. Slične probleme imali su i Darko Lazić i Dušan Svilar koji su više puta menjali broj mobilnog telefona zbog obožavateljke koja ih je proganjala. Ona je imala poseban pik na pobednike takmičenja Zvezde Granda koje nije ostavljala na miru mesecima. Zašto baš oni to nikome nikada nije bilo jasno.

- Nisam htela da pričam u medijima o tome, jer sam smatrala da je najbolje da se to reši na sudu, ali posle svega što se dešava u poslednje vreme ozbiljno sam se uplašila. Pre šest godina me je napao, ujeo me, a napukla mi je i kost na prstu, pa sam pored injekcija morala da nosim i gips 21 dan. Tužilaštvo je protiv njega podiglo optužnicu, ali sve to tapka u mestu. Taj čovek mi stalno preti i nedavno sam ga opet prijavila policiji. Oni dođu, obave razgovor s njim i podnesu opomenu zbog remećenja javnog reda i mira, i to je to - kaže Vanesa za beogradske medije.

Na meti manijaka svojevremeno je bila i Rada Manojlović, koju je na nastupima u regionu pratio nepoznati muškarac. Usledile su preteće poruke, pa je uplašena pevačica sve prijavila policiji koja je ubrzo pronašla mladića kome je zabranjeno da joj prilazi. U policiji su Radi savetovali da se nigde, posebno noću, ne kreće bez pratnje.

- Zaista ne želim da govorim o tome. Bilo, pa prošlo i ne ponovilo se. Celu stvar sam prijavila policiji i ne bih se više vraćala na to - rekla je Rada, koja se nerado priseća ovog događaja.

Lascivne SMS poruke jedno vreme dobijala je i Milica Pavlović. U početku nije obraćala pažnju na to, ali kada je nasrtljivi muškarac počeo da je zove telefonom i to usred noći, ona se uplašila i sve prijavila policiji. Za svaki slučaj promenila je sve brojeve telefona i od tada strogo vodi računa kome daje svoj broj mobilnog.

Goca Tržan se šokirala kada su joj prijatelji jedno jutro javili da je Beograd osvanuo oblepljen njenim slikama i s porukom nepoznatog muškarca koji moli da mu neko pomogne da dođe do nje. Pozvali su je iz MUP-a i rekli joj da je isti mladić dolazio i kod njih tražeći njene lične podatke i adresu. Pevačica je iz istih stopa otišla u policiju i objasnila da čoveka uopšte ne poznaje i zatražila zaštitu od policije uplašena za sebe i svoju ćerkicu.

Na meti nasrtljivih obožavalaca našla se pre tri godine i Nataša Bekvalac. Tokom renoviranja stana u koji je trebalo da se useli počeli su da pristižu pokloni i poruke, ali je Nata odmah otišla u policiju i prijavila ceo slučaj. Kada se sve uzme u obzir nije ni čudo što pevačice sve češće angažuju obezbeđenje kako bi se zaštitile od nasrtljivih muškaraca.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.04.2016. 15:59
"...... Istraga nakon ubistva Jelene Krsmanović Marjanović pokazala je da je mlada pevačica izvesno vreme dobijala pretnje preko društvene mreže Fejsbuk, ali i preteće SMS poruke......"
Sreda 13.04.2016. 16:18
Тренутно естрада је Содома и Гомора....легло разврата...пијанки...дроге и неморала! Са ТВ-а нам пјеваљке завијају у микрофон а обучене као да крећу у Амстердам, у улицу црвених фењера. Полуобучене или боље разголићене по систему све на извол'те, пјевају најчешће по буџацима, шаторима код сумњивих газда, полусвјету, огрезлом у алкохолним испарењима који похотно "гутају" све те младе разголићене цуре и те како жељне успјеха и каријере....!!! Није им у свему томе лако истрпјети разне власнике кафана, власнике клубова, менаџере и музичаре разних фела......ПС: ....пут до успјеха често је посут трњем.....сузама и крвљу !!!
Sreda 13.04.2016. 16:20
_____ I muškarci na meti_____ Ako ste pomislili da su na meti nasrtljivih obožavalaca samo žene grdno ste se prevarili. Ozbiljne probleme imali su i pevači. Jedno vreme Nemanja Stevanović je dobijao i po 300 SMS poruka dnevno od jedne obožavateljke. Kada se požalio kolegama saznao je da nije prvi. Slične probleme imali su i Darko Lazić i Dušan Svilar koji su više puta menjali broj mobilnog telefona zbog obožavateljke koja ih je proganjala. Ona je imala poseban pik na pobednike takmičenja Zvezde Granda koje nije ostavljala na miru mesecima. Zašto baš oni to nikome nikada nije bilo jasno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online