Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 06.01.2011.
04:44
J. Jelovac - Vesti A

Treći svetski rat u avgustu

Predsednik Udruženja numerologa Evrope Anđela Slobodina najavljuje Treći svetski rat koji će se početi i završiti se u naredne tri godine. Glavni svetski žandarm, kaže Slobodina, kao i do sada biće Amerika, ali samo do onog momenta kada se u svetski sukob ne umeša Rusija.

Numerolog Anđela Slobodina najavljuje novi svetski rat
 


- Amerika ima karmu težu od bilo koje zemlje na svetu i zbog toga će ispaštati. Moram da kažem i da je Barak Obama jedna velika greška i da će neslavno završiti. U Trećem svetkom ratu atomsko oružje je prevaziđena stvar. Ratovaće se dosad neviđenim biološkim i mentalnim oružjem. Rat će se završiti tako što će se Rusija umešati i izaći iz njega kao novi svetski vođa. Sledeće godine Rusija je u broju osam, što je simbol anđela čuvara. Kada Rusi preuzmu dizgine sveta, nastupiće jedan period opšteg blagostanja i mira - kaže Slobodina.


Ona kaže da se Srbija, kao i celi Balkan, nalazi u kategoriji tri krsta, a u istoj grupi su i Sibir i Australija. Samo ove zemlje biće pošteđene, svima ostalima preti istrebljenje.

Srbija po mesecima


- U januaru i februaru srpska vlast će na sve načine pokušati da popravi sliku u svetu. U tim pokušajima napraviće značajan pomak. U martu će narod biti mnogo depresivan, više će biti onih koji se hrane po kontejnerima, nego onih koji jedu kod kuće. Prve poplave počinju u martu i aprilu. U aprilu će naša vlada uspeti da razjasni svetu neke zablude o našoj zemlji. U junu će u Srbiju doći neko iz inostranstva ko će nam nuditi pomoć i tad će krenuti regeneracija Srbije. U julu će narod progovoriti. Avgust je koban mesec za ceo svet. U septembru je Srbija u duploj osmici. Doći će do boljitka. U oktobru će se svi započeti poslovi završavati, a poslednja dva meseca 2011. godine su vreme velikih promena nabolje - prognoze su numerologa Anđele Slobodine.

- Cela Holandija će nestati u moru, a neslavno će završiti i sve one države koje su učestvovale u bombardovanju Srbije. Ovo je samo malo odložena kazna, koja će ih neminovno stići. Što se Srbije tiče, mogu samo da kažem da ćemo se mi još tući sa Amerikancima - ističe prvi numerolog Evrope.


Slobodina kaže da će se sledeće godine svim ljudima kao bumerang vratiti sve ono što su loše radili. Kazna stiže svakoga! Čekaju nas i dosad nezapamćene poplave i zemljotresi. Što se Srbije tiče, imaćemo još jedan razorni zemljotres u blizini Kraljeva, ali biće malo slabiji nego onaj u 2010. godini.


Glad, beda i nezaposlenost haraće svetom više nego dosad. Ekonomska kriza tek nas čeka, ovo što smo pregurali nije ništa. Mnogi će ostati bez posla, a zbog toga će se puno ljudi vratiti u svoje matične zemlje. Ovu godinu obeležiće i mnogo nesreća, ali i ubistava i samoubistava.


- Ubijaće brat brata, deca roditelje i obrnuto. Kada sam ovo sve ispričala ljudima koje znam rekli su mi da nisam normalna. Ali, stojim iza svake svoje reči, nikad u svojoj karijeri nisam pogrešila. Znam koliko sve ovo zvuči neverovatno, ali živi bili pa videli - kaže Slobodina.


Posebno je zabrinjava avgust, kada se formira krst od planeta na nebu, jer od tog trenutka počinju sve nedaće. Sva svetska dešavanja koja počnu u tom mesecu, uticaće na Srbiju. Mnoge firme će propasti, a nezadovoljstvo naroda nikada neće biti veće.


- Savetujem svim našim građanima da u avgustu nikako ne idu na more u Grčku ili u Crnu Goru. Treba izbegavati i sve one zemlje koje su učestvovale u bombardovanju Srbije - kaže Anđela.


Nezadovoljstvo naroda dovešće i do novih izbora, ali Slobodina smatra da to neće dovesti do nekih promena i boljitka.


- Mi nismo svoje gazde, nama drugi upravljaju i ko god da dođe na vlast neće moći ništa da uradi. Dodvoravanje Evropi nema nikakvog smisla, jer će u 2011. godini evropska zajednica prestati da postoji. Dobra vremena za Srbiju nastupaju tek 2017. godine, kada ćemo biti na nivou male Švajcarske.

Četvrtak 06.01.2011. 06:41
Vijestica koja jase na usisivacu. Koje je ovo bacanje peasine u oci Srpskom narodu.Pa ne zavisi svijet od brojeva i planeta nego od onoga ko je stvorio te brojeve i planete i koji daje zivot na ovoj planeti. Bog otac svedrzitelj tvorac neba i zemlje uzima mir sa zemlje po svojoj volji a zbog ljudskog grijeha i gluposti/ Kad ce da dodje to vrijeme ni andjeli ne znaju.Srbiji ce biti bolje kad se Srbi odreknu grijeha i pocnu da zive po volji Bozijoj. Clanak pre par dana: U Srbiji se dnevno izvrsi 500 abortusa ! Strasno
Četvrtak 06.01.2011. 06:43
kad sam biomali gledao sam crtane filmove a sad slusam .....
Četvrtak 06.01.2011. 20:47
zašto prostor u štampi teško dobijaju normalni?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online