Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 06.01.2011.
04:44
J. Jelovac - Vesti A
Predsednik Udruženja numerologa Evrope Anđela Slobodina najavljuje Treći svetski rat koji će se početi i završiti se u naredne tri godine. Glavni svetski žandarm, kaže Slobodina, kao i do sada biće Amerika, ali samo do onog momenta kada se u svetski sukob ne umeša Rusija.
Četvrtak 06.01.2011.06:41
Vijestica koja jase na usisivacu. Koje je ovo bacanje peasine u oci Srpskom narodu.Pa ne zavisi svijet od brojeva i planeta nego od onoga ko je stvorio te brojeve i planete i koji daje zivot na ovoj planeti. Bog otac svedrzitelj tvorac neba i zemlje uzima mir sa zemlje po svojoj volji a zbog ljudskog grijeha i gluposti/ Kad ce da dodje to vrijeme ni andjeli ne znaju.Srbiji ce biti bolje kad se Srbi odreknu grijeha i pocnu da zive po volji Bozijoj. Clanak pre par dana: U Srbiji se dnevno izvrsi 500 abortusa ! Strasno
Četvrtak 06.01.2011.09:47
Auuu brate kakve je se trave ova napasla.Sretan vam Badnji Dan Pravoslavci moji.Dace Bog pa ce i nas sunce da ogreje.MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI.
Četvrtak 06.01.2011.13:19
Bravo! Isus Hristos je rekao: "Nije nase da govorimo o vremenu i rokovima. To zna samo Otac nas Nebeski." Time je rekao da ni on sam ne zna kada ce biti njegov 2-i dolazak na zemlju, nego samo Otac nas Nebeski. Zato nemojte slusati i citati ova babina gatanja. Ako i malo u nama ima Pravoslavlja, valjda cemo slijediti ono sto pise u Svetom Pismu.
Četvrtak 06.01.2011.06:43
kad sam biomali gledao sam crtane filmove a sad slusam .....
Četvrtak 06.01.2011.10:25
Nekad jako davno, jos u anticko doba, ljudi su upravo ovakvima vjerovali i nisu pocinjali niste prije nego sto se konsultuju sa njima... Astrolozi i slicno danas moraju da prikrivaju to sto rade, jer se po njima pljuje, i jer im se ne pridaje znacaj... A u tajnosti mnogi saradjuju sa njima, kao i u davna vremena! Ovu zenu ne treba osudjivati zbog iskaza, niti pljuvati po njoj, nego sacekati da vidimo dali ima istine u svemu ovome sto je rekla! A nije prva koja sa ovakvim izjavama izlazi... Isto ovo je prorekao i stari Tarabic, a i mnogi drugi... Tacno vrijeme svega toga niko nije ni mogao da kaze prije par stotina godina!
Ponedeljak 04.02.2013.12:17
koja glupost....a i kao da je bitno šta će se desiti..u svakom slučaju je neizbežno.... sa ovakvim informacijama ništa se ne može postići sem podići panika kod ljudi... i šta sad??? jel treba da napravim zalihe hrane u podrumu zbog rata koji se proriče? da iskopam i napravim buker?? Da čekam ko hipnotizovana svaki dan pored ekrana čekajući AKCIJU ??? Neee , ja nastavljam normalno da živim svoj život, jer su ovakvi podaci potpuno nepotrebni za tok života... niti će mi nahraniti porodicu, niti će mi posao ići bolje..sve zavisi od mene same i mog truda...a ove podatke okačite mački o rep

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)