Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 29.10.2010.
21:14
Tanjug A

Berluskoni: Volim život, volim žene, ali i naporno radim

Italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je danas da voli život i žene i da se neće izvinjavati zbog toga što ume da uživa, pošto je štampa na naslovnim stranama objavila najnovije izveštaje o devojkama na zabavama koje priređuje medijski magnat.

Italijanski listovi su izvestili da je 17-godišnja Marokanka, poznata kao "Rubi", rekla pred sudom u Milanu da je prisustvovala zabavama u Berluskonijevoj privatnoj rezidenciji u mestu Arkore, kod Milana.

Moj život zahteva nadljudske napore: Silvio Berluskoni


Berluskonijeva supruga Veronika podnela je prošle godine zahtev za razvod braka pošto je premijer snimljen na rođendanskoj žurci jedne 18-godišnjakinje, podsetio je Rojters.


U medijima su objavljene mnoge spekulacije oko toga šta se dešava na tim zabavama.


Berluskoni (74) je priznao da je dozvolio Rubi da uđe u njegovu vilu.


"Veoma sam ponosan na sebe kao domaćina, vrlo retkog, možda jedinstvenog domaćina", kazao je on novinarima posle sastanka sa evropskim liderima u Briselu. "Ja sam zabavna osoba, puna života. Volim život, volim žene."


Italijanski premijer je objasnio da radi 19 sati dnevno, sedam dana u nedelji, i da ima pravo da se ponekad opusti.


"Vodim užasan život, život koji zahteva nadljudske napore... Ako ponekad osetim potrebu da se uveče opustim, pričam viceve, odmorim mozak od briga, mislim da je to deo moje ličnosti, a u mojim godinama, niko ne može da me natera da promenim način života", rekao je on.


Berluskoni je dodao da je pomogao Rubi, koja potiče iz siromašne sredine, da reši probleme koje je imala s policijom i da je pokušao da joj nađe utočište, ali odbacio je navode da joj je davao novac ili da se na bilo koji način mešao u rad pravosudnih organa.


On nikad nije krio da uživa u društvu mladih žena, ali njegovo ponašanje sve češće izaziva polemike među političarima i u javnosti.


Opoziciona Demokratska partija je ocenila da je izgubio sav kredibilitet i da treba da podnese ostavku jer se ne ponaša onako kako dolikuje šefu vlade, a Stranka vrednosti je saopštila da razmatra mogućnost podnošenja zahteva da se parlament izjasni o poverenju vladi.


Berluskonijeva popularnost, koja je prošle godine drastično opala zbog skandala s devojkama, nastavlja da se smanjuje zbog visoke stope nezaposlenosti, korupcije i nezadovoljstva radom vlade.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online