Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 08.11.2017.
02:00
Ž. Marković - Vesti A

Srbi u Švajcarskoj: Sjajni fudbaleri u ulozi konobara

Proteklog vikenda fudbalski klub Srbija iz Emena kod Lucerna je organizovao zabavu za pamćenje, a tim povodom, prvi put u Švajcarskoj, gostovali su članovi Mohito benda koji su za ovu priliku doputovali iz Kragujevca. Nije izostala zabava ni za ljubitelje srpskog folklora jer su imali priliku na bini da vide igrače KUD "Sveti Sava" iz Cuga, koji su pokazali svoja umeća igrajući splet igara iz Srbije.

Ž. Marković
Poslužili sve goste: Fudbaleri FK Srbije iz Emena

I ovog puta su fudbaleri veoma složno radili u servisu, jurili su kao da su na terenu, trčali su po sali kako bi poslužili svakog gosta.

Na samom početku sa bine se obratio trener kluba Boris Jevremović i zahvalio svim gostima, a pogotovo sponzorima, koji održavaju ovaj klub u takmičarskom rangu.

- Vodim ovaj klub već treću sezonu. Preuzeo sam tu veliku odgovornost i velika mi je čast da treniram naše mlade momke iz regiona centralne Švajcarske. Uspeo sam da napravim ekipu i stvorim veliko drugarstvo što nije bilo lako jer sam ipak ograničen i nisam u mogućnosti da dovedem bilo kog igrača u tim - kazao je Jevremović i ističe "ako je veća motivacija igrača i tamo gde se igra više utakmica, možemo i naplaćivati ulaznice što sada nije moguće".

- Ipak, optimista sam i mislim da će nam trebati, realno gledano, još jedna ili dve sezone. Ovaj klub bio je pre tri godine bukvalno pred raspadom, a u međuvremenu smo uspeli da stvorimo veliku ekipu s više 20 igrača i trenutno smo na šestom mestu - dodao je je Boris Jevremović.

Reči zahvalnosti

- Zahvalan sam sportskom klubu FK Emen, pod čijim patronatom igramo i negujemo saradnju, a oni nam daju na uslugu sve njihove veštačke i travnate terene. Zahvaljujem se i "Vestima" koje izveštavaju o našem klubu i nadam se nastavku uspešne saradnje - kazao je Jevremović.

- Domaćini su bili prezadovoljni zabavom jer su uspeli da prodaju 150 ulaznica. Klub se izdržava od članarine, a svaki igrač je dužan da nađe pet članova u sezoni, da bi pokrio svoju članarinu. Takođe imamo druge sponzore bez kojih teško da bismo opstali u finansijskom smislu - veli Jevremović.

Istorijat

Fudbalski klub Srbija je osnovan 7. jula 1975. godine u Emenu pod imenom FK Borac.

Prvu takmičarsku sezonu je odigrao 1976/77, a 1991. godine klub je promenio ime u FK Srbija.

Ž. Marković
Ponosna baka: Dobrila Mijajlović sa unukama

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online