Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 04.06.2017.
13:14 >> 17:44h
Vestionline A

Nastavlja se drama u Britaniji: Više od 20 povređenih u kritičnom stanju

Britanska policija uhapsila je 12 osoba, nakon što je preteresla stanove u Barkingu, istočnom delu Londona, javlja Skaj njuz. Policija saopštava i da se nastavlja pretres velikog broja adresa u Barkingu i da istraga rapidno napreduje.

Reuters
Britanska prestonica na nogama posle terorističkog napada

Od 48 povređenih u napadu u Londonu, 21 osoba je u teškom stanju, saopšteno je iz Zdravstvene službe Engleske (NHS), prenosi Srna.

Britanska novinska agencija Pres asosijejšen podseća da je nešto ranije Ambulantna služba Londona saopštila da je 48 osoba primljeno u bolnicu nakon napada u kojem je poginulo sedam lica.

Napad je počeo sinoć kada je jedan kombi skrenuo sa puta i zaletio se u pešake na mostu u Londonu. Iz kombija su potom izašla tri muškarca naoružana noževima i napali goste u kafićima i restoranima u obližnjem naselju Borou Market.

Policija je ubila svu trojicu napadača.

Prethodno su mediji preneli da je u toku policijska operacija u oblasti Barking u istočnom Londonu, a na snimcima načinjenim iz vazduha vidi se kordon policije postavljen oko bloka stanova i vozilo Hitne pomoći parkirano ispred, javlja Rojters pozivajući se na Skaj njuz.

Rojters navodi da u ovom trenutku nema nikakvog saopštenja policije u vezi s ovom operacijom i da nije jasno da li je ona povezana sa sinoćnjim napadom u Londonu u kojem je ubijeno sedmoro ljudi.

Britanska policija je danas saopštila da je sedam ljudi ubijeno sinoć u napadu na Londonskom mostu, koji su izvele tri osobe, ubijene potom u obračunu sa policajcima, prenosi Rojters.

Navedeno je da su napadači uleteli vozilom među pešake na mostu, a potom noževima napali ljude na području pijace Borou. Prema navodima londonske Hitne službe, ranjenici su primljeni u pet bolnica širom britanske prestonice, a lakše povređenima je pomoć pružena na licu mesta.

- Naoružani policajci su veoma brzo i hrabro reagovali i sukobili se sa trojicom osumnjičenih muškaraca koji su upucani i ubijeni na pijaci Borou - kazao je šef britanskih antiterorističkih jedinica Mark Rouli.

POVEZANE VESTI

Nedelja 04.06.2017. 22:24
Jao.Pa jel ova država vidi šta je učinila svojim gradjanima.Ili je baš briga i za taj nedužan svet koji zove svojim po potrebi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online