Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 11.03.2017.
23:22
Tanjug, Vestionline A

Opa, rokaj Turke: Holanđani ne daju Osmanlijama d'uđu

Holandija, Srebrenica - nisu tu sasvim čista posla za one koji znaju o čemu se radi, iako "lale" pokušavaju da se predstave da su neke demokrate - oni to zaista nisu, i više vuku na drugu stranu, blisku nacistima i fašistima, o čemu svedoče i poslednji potezi njihovih vlasti i retorika sa Turcima, koje mnogi danas (opravdano) upoređuju sa Osmanlijama. Bilo kako bilo, holandska policija u subotu je na granici zaustavila konvoj turske ministarke za porodična pitanja, Fatme Betul Sajan Kaje, koja je pokušala da uđe u Holandiju pošto je šefu turske diplomatije Mevlutu Čavušogluu prethodno zabranjeno da dođe u tu zemlju avionom, javila je tv CNN Turk.

pixabay.com
Zemlja lala i... izgleda, prikrivenih fašista: Holandija

Konvoj turske ministarke koja je bila u Nemačkoj zbog odvojenih sastanaka, odlučila je da krene u Holandiju kolima ali joj je rečeno da se vrati u Nemačku, preneo je Rojters.

Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu izjavio je ranije da je odluka holandskih vlasti da zabrane njegovom avionu da sleti u Roterdam, "neprihvatljiv skandal" i zapretio da će Ankara odgovoriti Holandiji kako ona i zaslužuje.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.03.2017. 21:36
Erdogan i njegovi prethodnici trebe Kurde, kao da su bubašvabe, a sada prozivaju holanđane i nemce... Umesto zahvalnosti što njihovi sunarodnici u milionskim brojevima normalno rade i žive sa svojim porodicama u zemljama zapadne Evrope, on ih naziva na-cistima. Neviđeni bezobrazluk...
Utorak 14.03.2017. 21:36
Ne tice se ovo samo Turaka, nemaca i Holandjana. U sustini je agenda mnogo sira: politicko organizovanje stranaca tj ljudi stranog porekla u zemljama Zapada ali van sistemskih partija Zapada tj u njihovim nacionalnim strankama. To je nesto cega se Zapadnjaci uzasavaju a sto se, malo po malo, desava zbog razlicitih razloga: losa integracija, objektivna drustvena segregacija, ekonomska kriza... Videcemo kako ce to sve izgledati ali mi se cini da manjinske etnicke grupe u Holandiji i Nemackoj nisu bas spremne da se odreknu svog politickog organizovanja - pogotovo sto su svesni cinjenice da ih procentualno u tim drustvima ima sve vise.
Utorak 14.03.2017. 21:37
Kakvo je ovo ubrzano zaoštravanje? Holandija zabranjuje ulazak ministara iz Turske da ne bi pričali sa Turcima?! Pokušavam da zamislim nekog našeg pokitičara koji bi želeo da organizuje miting za Srbe negde u Nemačkoj ili Holandiji... pa niko ne bi ni došao. A Turci, kao jedan. Ipak se plaše Turaka.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online