Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Nedelja 26.02.2017.
10:04
sputniknews.com, Vestionline A

Ruska vojna industrija radi punom parom

"Ruska vojska planira ove godine da dobije oko 160 aviona i helikoptera, od toga će 140 će dobiti Vazdušno-kosmičke snage", saopštio je novinarima glavni komandant Viktor Bondarjov.

commons.wikimedia.org/Minoboronы Rossii
Rusi spremni za remont Vazdušno-kosmičkih snaga

- Oko 140 aviona i helikoptera će stići u Vazdušno-kosmičke snage ove godine, plus morska avijacija, ukupno oko 160 jedinica nove tehnike - rekao je Bondarjov.

Po njegovim rečima, sve jedinice Vazdušno-kosmičkih snaga su u potpunosti kompletirane avijacionom tehnikom, udeo novih iznosi oko 55 odsto.

- Nastavljamo kupovinu, nastavljamo da je dobijamo. Fabrike rade punom parom i ne vidim problem sa isporukom tehnike - dodao je Bondarjov.

Prilikom dobijanja novih letelica i piloti i inženjeri prolaze dodatnu obuku, polažu ispite, a zatim se vraćaju u svoju jedinicu i obučavaju ostale, objasnio je ruski general.

U decembru je načelnik glavnog štaba, prvi zamenik glavnog komandanta Vazdušno-kosmičkih snaga Pavel Kuračenko saopštio da će do 2020. godine dobiti više od 900 novih aviona i helikoptera i isto toliko remontovati.    

POVEZANE VESTI

Sreda 01.03.2017. 20:32
Radite braćo Rusi, radite... Zlo se širi svetom kao kancer i jedina uzdanica porobljenom čovečanstvu ste vi i Kina!!! Kada dođe neminovni odsudni trenutak da se sukobite sa Zlom, računajte da ćemo vam i mi, ovako nenaoružani, priteći u pomoć, pa makar svi izginuli!!!
Sreda 01.03.2017. 20:32
Radite braćo Rusi, radite... Zlo se širi svetom kao kancer i jedina uzdanica porobljenom čovečanstvu ste vi i Kina!!! Kada dođe neminovni odsudni trenutak da se sukobite sa Zlom, računajte da ćemo vam i mi, ovako nenaoružani, priteći u pomoć, pa makar svi izginuli!!!
Sreda 01.03.2017. 20:33
Stručnjaci na Zapadu danas govore o neletalnom ili čak humanom oružju spremnom da oblikuje ratovanje u XXI veku. Šta ovo, zapravo, znači i da li postoji tehnologija bezbednog ubijanja ili su ovo samo eufemizmi smišljeni radi zbunjivanja javnosti. Stoje čvrste činjenice da vojna istraživanja već decenijama idu u ovome pravcu. Naročito vlada SAD troši milijarde dolara na razvoj novih odbrambenih tehnologija u postrojenjima Los Alamos, Edžvud i Pikatini, gde se testovi obavljaju u najstrožoj tajnosti. Uprkos tome, neke informacije uvek procure, te je javnost saznala za navodno bezopasna oružja, napravljena da čoveka učine bespomoćnim, oštete opremu ili je onesposobe.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online