Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 02.02.2017.
08:29
sputniknews.com, Vestionline A

Tramp: Gledajmo svet drugim očima

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je u sredu da je "vreme za svežiji pogled na spoljnu politiku".

Reuters
Donald Tramp je uveren da su moguće promene na bolje sa novom spoljnom politikom

- Došlo je vreme da se unese svežiji pogled na spoljnu politiku, da se drugim očima pogleda svet oko nas i da se potraže nova rešenja utemeljena na starim korenima - izjavio je američki lider na ceremoniji polaganja zakletve novog državnog sekretara SAD Reksa Tilersona u Beloj kući.

Američki lider je izrazio uverenje da je moguće "postići mir i stabilnost u ovom teškom trenutku".

On je, takođe, istakao da sve "zemlje imaju pravo da štite svoje interese".

POVEZANE VESTI

Utorak 07.02.2017. 12:16
Сви који су се надали да ће Трамп нешто променити у политици у Свету,узалуд су то очекивали.Он је што се тиче рата наставио тамо где му је Обама оставио заоставштину.Овде мислим на догађај у Јемену где су Амери изгубили специјални хеликоптер-авион.Значи и даље ће владати сила оружја а не памети...
Utorak 07.02.2017. 12:17
Медији у Америци, су за рачун естаблишмента, трговчевићевско-клеопатровски предвидели Хилари Клинтон (већина државних функционера спрегом власти и крупног капитала избегне затвор) као нову председницу, прижељкивала убиство, што је већина новинара у свету преписала. Да ли је то поштено? Како називаш ту плагијат аналитику? Да ли новинар треба да има сопствено мишљење или је робот кога други креира? Свуда има квалитетних новинара, али су мањина, свака генерализација је погрешна. Упореди чињенице које ти износиш са овим које ти предочавам, па "извагај". Десет дана је премало да би "судила" некоме.
Utorak 07.02.2017. 12:19
Личност која покрене толико доконих људи да се њоме баве заслужује респект. О десет дана његове владавине, не говоримо о десет година, написано је толико да неки председници могу само да му завиде. Парафразираћу: Не нападају Америку због Трампа већ Трампа због Америке. За ово кратко време његово презиме је прерасло функцију председника државе. Јавност је навикла да се под плаштом демократије стварају терористичке државе, свргавају и линчују легитимни председници, производе милиони жртава и избеглица, свет доводи до финансијског колапса. Реторика светаца, а ђавоља работа. Очекује се од младе и елоквентне новинарке да критикује присвајање бисте Винстона Черчила од стране тада најмоћнијег човека на Планети, то није ниво ни крими ријалити "звезде". Не занима ме претерано америчка политика, али да ли си чула најаву појефтињења лекова? Да ли си приметила да је у Србији нестала тензија између русофила и американера?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online