Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 02.02.2017.
08:29
sputniknews.com, Vestionline A
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je u sredu da je "vreme za svežiji pogled na spoljnu politiku".
Utorak 07.02.2017.12:16
Сви који су се надали да ће Трамп нешто променити у политици у Свету,узалуд су то очекивали.Он је што се тиче рата наставио тамо где му је Обама оставио заоставштину.Овде мислим на догађај у Јемену где су Амери изгубили специјални хеликоптер-авион.Значи и даље ће владати сила оружја а не памети...
Utorak 07.02.2017.12:17
Медији у Америци, су за рачун естаблишмента, трговчевићевско-клеопатровски предвидели Хилари Клинтон (већина државних функционера спрегом власти и крупног капитала избегне затвор) као нову председницу, прижељкивала убиство, што је већина новинара у свету преписала. Да ли је то поштено? Како називаш ту плагијат аналитику? Да ли новинар треба да има сопствено мишљење или је робот кога други креира? Свуда има квалитетних новинара, али су мањина, свака генерализација је погрешна. Упореди чињенице које ти износиш са овим које ти предочавам, па "извагај". Десет дана је премало да би "судила" некоме.
Utorak 07.02.2017.12:19
Личност која покрене толико доконих људи да се њоме баве заслужује респект. О десет дана његове владавине, не говоримо о десет година, написано је толико да неки председници могу само да му завиде. Парафразираћу: Не нападају Америку због Трампа већ Трампа због Америке. За ово кратко време његово презиме је прерасло функцију председника државе. Јавност је навикла да се под плаштом демократије стварају терористичке државе, свргавају и линчују легитимни председници, производе милиони жртава и избеглица, свет доводи до финансијског колапса. Реторика светаца, а ђавоља работа. Очекује се од младе и елоквентне новинарке да критикује присвајање бисте Винстона Черчила од стране тада најмоћнијег човека на Планети, то није ниво ни крими ријалити "звезде". Не занима ме претерано америчка политика, али да ли си чула најаву појефтињења лекова? Да ли си приметила да је у Србији нестала тензија између русофила и американера?
Utorak 07.02.2017.12:21
Велике су промјене на видику, или су, већ, на дјелу, у Америци, и баш зато, и диљем свијета, али многи, који не могу да прежале крах Хилари Клинтон и свакаквог другог, већ бившег, есталишмента, укључујући и НАТО-пакт,који, све хвалећи Бога, одлазе, заувијек, на сметлиште историје,то не могу да схвате. Таквих има и код нас - међу политичарима, дипломатама, правницима, судијама, официрима, у писаним и електронским медијима,НВО организацијама! (Њиов проблем!)

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)