Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 28.01.2017.
18:33
Vestionline A

Istorijskih 45 minuta: O čemu su razgovarali Putin i Tramp?

Završen je telefonski razgovor predsednika SAD Donalda Trampa i predsednika Rusije Vladimira Putina, prenela je agencija Rojters pozivajući se na visoko postavljenog činovnika u američkoj administraciji. Razgovor dvojice lidera trajao je oko 45 minuta, ali i dalje nije poznato o čemu su oni pričali.

Donald Tramp razgovarao je s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom prvi put nakon svoje inauguracije, prenosi Sputnjik.

Ranije u subotu američki predsednik je razgovarao s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i premijerom Japana Šinzom Abeom. 

Rusija očekuje da će posle stupanja Trampa na dužnost američkog predsednika odnosi Moskve i Vašingtona, koji su, prema oceni ruskih vlasti, tokom mandata Baraka Obame u potpunosti degradirani, početi da se poboljšavaju.

"Posle razgovora s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, koji je trajao 45 minuta, predsednik SAD sada razgovara telefonom s trećim od pet lidera - predsednikom Rusije Putinom ", napisao je ranije portparol Bele kuće Šon Spajser na svojoj stranici na Tviteru. 

Spajser je objavio fotografiju na kojoj se vidi da Tramp razgovara telefonom, sedeći za stolom, a oko stola sede i stoje potpredsednik Majk Pens, šef aparata Bele kuće Rajns Pribas, savetnik predsednika za nacionalnu bezbednost Majkl Flin i Trampov savetnik za strateška pitanja Stiven Benon.

POVEZANE VESTI

Utorak 31.01.2017. 00:07
P: Dobro veče, kako si? T: Dobro veče, dobro, hvala, ti? P: Dobro je, od prošle godine me muče leđa malo, ali nije strašno, popijem diklofen kad me stisne al nije strašno. Onomad sam morao da jašem zbog fotografa, držalo me posle, mesec dana sam primao inekcije, jedva sam se izvukao. Ne podnosim više kao nekad predizborne kampanje. Jesi se smestio u Belu kuću? T: Jesam, ima mesta za sve, fino je ovde. Ivanka se nešto žali, pita da li može da na zid stavi slike Timberlejka, pita da li ćemo to posle morati mi da krečimo. Melanija se već raspakovala, gunđa, znaš ono, ženski, normalno. I ja sam jedva preživeo kampanju. Nego dobro jedem pa me to valjda drži. Primetio sam da su mi mnogo klizave pločice u kupatilu, nisam navikao. P: hahaaha, na pločice mi se žalio i Barak. Još on visok, mršav, rekoh, ako padneš, razbićeš se ko nemci na Sutjeskoj ... (prekida ga Donadl) D: Sutjeska? ? ? P: Ma neka fora sa Balkana, gledao sam neki njihov film pre neki dan, glupost ... nije to bitno ... Jesu li ovi tvoji već napisali šta smo razgovarali? D: Jesu, valjda će se dogovoriti, da ne ispadne da smo se nešto ne slaže... P: Ma jesu, videćeš, do sada je sve bilo u redu. Javi se kad stigneš, odoh da odmorim, stigle godine ...
Utorak 31.01.2017. 00:07
Jesu se culi preko vibera ili whatsapp-a?
Nedelja 29.01.2017. 12:24
Trebalo bi da objavljujete tekstove koji su aktuelniji i vazniji po putina (i sta on na to kaze)& (a ne sto se srpskim rusoljupcima svidja) ... recimo : "Trampov BESNI PAS porucuje , sto pre formirati oruzane snage Kosova !"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online